Astana turistički u Madridu?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.10.2015.
20:22
Izvor: Sportske.net

Sudeći na osnovu vesti koje stiži iz Madrida fudbaleri Astane turistički su doputovali u špansku prestonicu a misli su im usmerene na predstojeći derbi kazahstanskog šampionata sa Kairatom.

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Debitant u Ligi šampiona i prvi kazahstanski tim koji je izborio plasman u elitno fudbalsko takmičenje u sredu gostuje Atletiko Madridu u okviru trećeg kola grupe "C".

Astana se nije obrukala na uvodna dva susreta, pošto je kao gost poražena od Benfike sa 2:0, dok je u drugom kolu osvojila bod u susretu sa Galatasarajem (2:2).

Predstojeći susret sa Atletiko Madridom biće sjajna prilika da fudbaleri Astane još jednom osete kako izgleda igrati na velikoj sceni i čini se da će trener Stanimir Stoilov dozvoliti svojim igračima da jednostavno uživaju u utakmici.

To se može zaključiti na osnovu podatka da je put Madrida krenulo tek 15 fudbalera Astane a i na osnovu izjave Stanimira Stoilova koji je na konferenciji za medije rekao da njegov tim za vikend čeka derbi sezone sa Kairatom!

U Kazahstanu je zaista u toku završnica sezona a Astana ima 5 bodova manje i meč manje od vodećeg Kairata protiv kojeg će igrati za vikend.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke