Artur okrivio samo jednog čoveka i spreman je da ide do kraja!

Autor: Milovan Longinov
utorak 28.07.2020.
18:23
Izvor: Sportske.net

Otkriveno i kako je došlo do potpunog pucanja.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Artur Melo je od juče vest dana u Kataloniji, pošto je odbio da se vrati u Barselonu posle odmora, a sada stižu nove informacije.

Navodno, iako je Barsa spremna da ga kazni i ima puno pravo da to učini, Artur ni po koju cenu ne želi da promeni svoju odluku. I danas, drugi put je putem svojih menadžera poručio da želi momentalni raskid ugovora, jer ne želi da igra ni u Ligi šampiona. Artur namerava da ostane u Brazilu do kraja avgusta, kada je planirano da otputuje u Torino.

Takođe, stižu vesti u nizu o tome da je Artur "izdao" svoje saigrače, i pored toga što ga je uprava praktično oterala i naterala da pristane da ode u Juventus, ali iza svega se krije Kike Setijen.

Arturovi ljudi tvrde da je Brazilac obećao saigračima 30. juna kada je potpisao za Juve, da će se boriti do kraja i da naročito želi Ligu šampiona, ali je onda odjednom Kike Setijen odlučio da ga skloni.

Nakon što nije odigrao nijedan minut na četiri utakmice u nizu, Artur je zatražio sastanak sa Setijenom, kako bi saznao da li ga planira za meč protiv Napolija, jer su suspendovani i Buskets i Vidal, a tada je dobio šokantan odgovor - "nisi u planovima".

Artur je tada odlučio da učini ovo što se sada dešava - da ostane u Brazilu kada počne odmor i da zatraži raskid ugovora mesec dana pre pravog isteka.

Iako katalonski mediji pokušavaju da ocrne Brazilca nazivajući ga neprofesionalcem, jasno je da iza svega stoji ipak užasna uprava i stručni štab koji nemaju kormilo u svojim rukama, niti autoritet i znanje da vode jedan ovakakav veliki klub.

Kike Setijen je svojim postupkom pokazao da je samo marioneta ove uprave i da slepo sledi njihova uputstva, verovatno kako bi sačuvao svoj posao i naredne sezone. Samo, što niko u ekipi ne veruje da će on tu i biti, već će verovatno kao i Artur biti van Barse...

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Looord Bobinjoo!
Thursday, 30.07.2020
21:12

Jadan onaj koji navija za uefalonu i skracenog :D

avatar
Ilija Ikic
Wednesday, 29.07.2020
14:21

Gledajući sve utamkice Barse u ovoj sezoni mišljenja san da Artu nije ništa pokazao i da ga se trebalo svakako rešiti, a ako se za njega dobije bilo šta (Pjanić koji može da odigra još sezonu ili dve) dobro je. On nije kvalitet za vrhunske evropske klubove. U narednoj sezoni Atrur će biti na klupi za rezerve u Juventusu, a one tamo u Sasuolu ili Benevuntu.

avatar
Stefmajster89
Wednesday, 29.07.2020
09:41

Ma Messi je kriv, kakav Setien i odlicna uprava Barse

avatar
Goran Stanojkov
Tuesday, 28.07.2020
23:41

Koja uprava neznalice sto prije ih treba oterati to bolje Bartomeu i Abidal radili na stetu Barse Abidal dovodio pojacanja bez koristi timu a placeni su najskuplih transferima Kutinjo Dembele Umtiti Artur Semedo Vidal isti toliko I trenera za jednu sezonu I svi cute treba ih javno na Nou Kampu j..... pred 100 hiljada gledalaca za sve sto su uradili na stetu kluba

avatar
Mirjevac
Tuesday, 28.07.2020
19:19

Navijac sam barce, ali Artur je u pravu i potpuno ga podrzavam i sve sto je reko je prava istina, da ti menjas odlicnog mlafog igraca za klasicnog starog igraca, to nema nigde! Setien je pokazso da je slab kao trener i da nema dve veze o vodjenju ovakvok kluba ko sto je barca, uprava barce je katastrofa, dosad se uprava provlacila na barcine dobre igrace i na kapital koji je klub imao, sad se sve potrosilo i sad sve izlazi na videlo! Bravo za Artura!