Artetini transfer planovi 'na čekanju', Arsenal u manjku 70 miliona funti!?

Autor: Stefan Matić
subota 29.02.2020.
15:35
Izvor: Sportske.net

Loša sezona će tek uzeti svoj danak.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

I dalje se priča o neverovatno ispadanju u sred Londona i promašajima Obamejanga. Arsenal je završio svoj učešće u Ligi Evrope već u šesnaestini finala, Olimpijakos je prošao dalje golom u 120. minutu.

Tako je okončana verovatno i poslednja nada Arsenala za evropskim fudbalom naredne sezone. "Tobdžije" su devet u Premijer ligi, forma im jeste krenula na bolje, ali ovakav šok može to zaustaviti.

Nezadovoljstvo navijača je sve veće, već smo pisali da će klub iz Londona morati verovatno da refundira deo sredstava izdvojenih za sezonske ulaznice. Ono što još više boli jeste da ispadanje iz LE za sobom vuče i posledicu od gubitka čak 70 miliona funti zarade.

Engleski mediji pišu da bi nastavkom u takmičenju Arsenal prihodovao dodatnih 30 miliona funti, što kroz karte što kroz samo takmičenje. Ostalih 40 miliona visi u vazduhu ukoliko "tobdžije" ne osiguraju mesto u kontinentalnim takmičenjima naredne sezone.

Baner

Sa izvesnijim ostankom Mesuta Ozila troškovi su sve veći, tako da ostaje da se vidi šta Arteta može učini do kraja sezone i da li može u narednih desetak kola prestići svoje rivale na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke