Arteti ultimatum, Arsenal sprema šokantno rešenje?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 10.12.2020.
12:21
Izvor: Sportske.net

Mikel Arteta na udaru.

EPA-EFE/Julian Finney
EPA-EFE/Julian Finney

Povezane vesti

Arsenal je dao Mikelu Arteti ulitimatum - još tri utakmice da popravi situaciju u svoju korist, ili će dobiti otkaz.

Malo ko je verovao da će se stvari toliko loše preokrenuti nakon što je Arteta doneo Arsenalu FA kup i Komjuniti Šild, ali sada je pred otkazom.

Arsenal je startovao još gore nego pod palicom Unaija Emerija pre godinu dana i nalazi se tek na 15. mestu sa 13 osvojenih bodova. Uz to, Arsenal ima već šest poraza i bez pobede je na četiri utakmice u nizu.

Engleski mediji prenose da je Arteta dobio još tri prvenstvene utakmice da presloži stvari i preokrene situaciju i to protiv Barnlija i Sautemptona kod kuće i na gostovanju Evertonu.

Ukoliko Arteta doživi još jedan poraz, spekuliše se da bi njega mogao da zameni Masimiljano Alegri!

On je navodno prvi izbor uprave Arsenala, Italijan je i dalje bez posla, od kako je pre godinu i po dana napustio Juventus.

Arsenal čeka Barnli u nedelju, pa Sautempton u sredu, potom u subotu 19. decembra gostuje Evertonu. U prevodu, 20. decembra biće poznata sudbina Mikela Artete...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jack wilshere
Thursday, 10.12.2020
15:47

To bi bilo ispunjenje mog laickog sna. Da konacno Italijan, takticar, vrhunski trener uzme Arsenal. Sve ovo sad je presipanje iz supljeg u prazno.

avatar
Provokator
Thursday, 10.12.2020
15:15

Tim se uigrava i to ocigledno sporije i losije nego sto su se nadali ali mislim da ne treba zuriti sa promenom trenera. Na kraju krajeva, oni svakako nemaju tim ni za top6. Treba ga drzati dok igraju Ligu Evrope. Ako je ne osvoje, onda mozda moze da se uzme u obzir dovodjenje iskusnijeg trenera. Moje misljenje.

avatar
MixEr
Thursday, 10.12.2020
13:35

Ovo bi bila neviđena greška. Prvo tim se stvara. Kakve veze ima da li su sad 5 ili 15 i onako neće ući u top 4 ove godine, realno nemaju ekipu za to. Ova godina je i ovako za stvaranje kostura za naredne godine. Bolje da budu strpljivi i puste Artetu da radi svoj posao. Arsenal ima bar 5 igrača kojih mora da se ratosilja uz jedno do dva pojačanja da bi iole bio konkurentan. To uprava nije obezbedila u prethodnom periodu pa kako može onda bilo šta da očekuje????