Arteti izdat rok, TRI utakmice za opstanak na klupi, ni Edu nije siguran!

Autor: Stefan Matić
sreda 09.12.2020.
09:34
Izvor: Sportske.net

Ne tako lep početak sezone "tobdžija".

EPA-EFE/Julian Finney
EPA-EFE/Julian Finney

Povezane vesti

Arsenal razočarava na početku sezone, "tobdžije" su na petnaestoj poziciji Premijer lige sa svega trinaest bodova - više nego pola utakmica završene su porazom Artetinog tima. Situacija u Ligi Evrope je drugačija, Arsenal ima pet od pet u grupi B. Sutra se sastaju sa Dundalkom.

Pojedini engleski mediji prenose kako je Arteti dat rok od tri utakmica u PL, ne bi li uspeo da spasi svoj prvi samostalni trenerski posao.

Tako da će Španac protiv Barnlija, Sautemptona i Evertona igrati za svoj posao. Ukoliko 'preživi' čekaju ga derbiji. Prvi je sa Mančester Sitijem u Karabao kupu a onda i dolazak Čelsija na "Emirajts".

U klubu nisu zadovoljni ni sa Eduom, tehnički direktor i bivša igračka legenda "tobdžija" je manje-više promašivao sa pojačanjima. Zamera mu se što je prelako odustao od Auara, doveo je Vilijana, osigurao ostanak Davida Luiza. U smiraj prelaznog roka doveden je Parti, što se nikako ne može zameriti Brazilcu.

Vratimo se odlučujućim utakmicama, Barnli je jedino lošije plasirani tim od Arsenala. U nedelju je prava šansa da se tim trgne, Sautempton dolazi tri dana kasnije - povratkom Ingsa "sveci" su još opasniji dok o Anćelotiju i Evertonu govore rezultati.

Sada je sve na Arteti, mora razmrda tim pre svih Obamejanga koji je ove sezone neprimetan.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 09.12.2020
11:20

...a ako to sve prezivi, na proljece da ih vidimo na Marakani, tu ce mu biti definitivni kraj :)

avatar
Herkules88
Wednesday, 09.12.2020
11:06

Koliko je Arsenal dobio para za pojačanja Edu je odradio odličan posao, problem je što Arsenalu treba trener koji će da natera manekenke da igraju fudbal, čvrsta ruka

avatar
Adis N
Wednesday, 09.12.2020
12:56

Isti problem ima i junajted trener sa ogranicenim znanjem i bez autoriteta ne moze sve na osmjeh i na lijepo obracanje...junajtedu treba fergi i taj tip trenera sa znanjem i autoritetom...da je bio fergi sinoc sa onim timom bi rastaviki lajpcig a sigurno i basasehir a tek fred nebi dobio crveni protiv psg jer bi na poluvremenu bio zamjenjen. Kako sam vec prije napisao sve krece od trenera. Imao je junajted kao i arsenal bolje igrace za vreme fergija i vengera pa nisu smjeli dici glavu a kamoli pametovat..pogba je tada trazio bolji ugovor pa je fergi samo ga otpiso pokazao je ko je u svlacionici gazda a ko treba da slusa. Na zalost ostalo je malo takvih trenera takvog kalibra(stara skola) ovi sve nesto pametuju mudruju sa 3 pozadi sa dijamtom sa nekim nesvatljivim formacijama gdje ni igraci ne znaju kuda da trce i koga pokrivaju.

avatar
Herkules88
Thursday, 17.12.2020
17:42

Apsolutno, sve si rekao kako treba

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 09.12.2020
10:58
avatar
Djalminhaaa
Wednesday, 09.12.2020
10:58

Ne krivim Edua uopste....Vilijan je bez obestecenja doveden,za male pare je otkupljen Mari i Soares,Saliba jos prosle godine kupljen,Parti extra pojacanje,a i Martinelija je iskopao iz Ituana za 6 miliona....budzet nam je bio da samo 1 dovedemo,pa zato nije aouar doveden vec samo parti....veca mi je krivica jer se nisu resili mustafija,cembersa,dzake,sokratisa i ostalih skartova koji ne zasluzuju dres arsenala,pa bi sa time i budzet bio veci...

avatar
Herkules88
Wednesday, 09.12.2020
13:10

Cembers do povrede je bio jedan od boljih, ne bi se njega odrekao tako lako. Dzaka i Belerin su katastrofa a uvek prva postava, oni su veći problem, a naročito je problem kad stavi Tirnija na štopera a dečko mršav i metar i zilet, čist levi bek

avatar
Herkules88
Thursday, 17.12.2020
12:04

Za rotaciju sam i mislio, ne za startnu postavu

avatar
Djalminhaaa
Thursday, 17.12.2020
01:52

U pravu si da je bio jedan od boljih,ali to je upravo ono da se zadovoljavamo sa nekim Cejmbersom....on je vec 5-6 godina u klubu i sem par vezanih solidnih partija,nista nije pruzio niti je pokazao da je kalibar za Arsenal(za ovaj Arsenal da)...a i kad veze 5 utakmica,eto povrede...ja licno nisam zadovoljan,niti zelim da se oslanjamo na Cejmbersa,u rotaciji nekoj je ok,ali da se sa njim borimo za trofeje neke,nikako...on nije taj kalibar.