Arteta optimista pred nastavak sezone, progovorio i o pojačanjima!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.01.2020.
17:30
Izvor: Beta

Hoće li Arsenal dovesti nekog u januaru?

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Trener fudbalera Arsenala Mikel Arteta rekao je danas da je do kraja sezone još četiri meseca i da mnogo toga može da se promeni.

Arsenal je trenutno deseti na tabeli Premijer lige, a sutra ga čeka teško gostovanje Čelsiju na Stamford Bridžu.

"Svi timovi imaju problem da vežu pobede. Liga je izjednačena i zato razlike nisu toliko velike. Pred nama je još četiri meseca i može se dogoditi puno toga. Biće i puno utakmica izmedju vodećih klubova, tako da mnogo toga može da se promeni", rekao je Arteta, prenose britanski mediji.

Arteta nije želeo da govori o prelaznom roku, istakavši da se ništa u vezi s tim nije promenilo od vikenda.

Upitan da li postoji mogućnost da Arsenal prođe bez pojačanja u januaru, Arteta je odgovorio: "Da, moguće je".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Monday, 20.01.2020
21:15

Doci ce novi Kim Kalstrom :D

avatar
sole
Monday, 20.01.2020
18:52

Arsenal je dosao na te grane da čoveka kojem je najveći uspeh što je sedeo kao pomoćni trener postave na čelo svog tima !! Sta dalje reci ? Kakav trener takvi i rezultati !

avatar
gunner4
Tuesday, 21.01.2020
16:58

Covjek mora od nekud da pocne u cemu je problem tu? Dalje, Arteta je tu mjesec dana i najmanje je odgovran za raspad sezone tako da je ruzno njemu prebacivati 10 mjesto na tabeli. Za malo vremena koliko toliko je ustabilio igru pa na detalje i lice na nesto dok pre njega nije licilo na nista. Ali ne pravi se pita od znas cega. Nasledio je ovaj istroseni preplaceni tim bez ambicija u sred sezone i mora da radi sa cim ima do kraja sada. Covjek mora da promijeni sigurno 10 do 15 igraca pa da ga vidimo. U moru losih poteza zadnjih par godina dovodjenje Artete je jedina svijetla tacka u svemu. Uvijek je bolji potez dovesti mladog menagera zeljnog dokazivanja i koji se razumije u moderan fudbal nego neko skupo istroseno ime kao Murinho i Anceloti pa se ubacit se u veci kanal.

avatar
bebel
Monday, 20.01.2020
18:51

Ova je sezona izgubljena. Na kraju će Arsenal biti oko desetog mjesta. Najviše što Arteta može sad napraviti jest dati maksimalnu minutažu mladim igračima i stvarati ekipu za narednu sezonu.