Arsenov naslednik se traži, još jedan manje!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 30.04.2018.
10:28
Izvor: Sportske.net

I dalje je veliko pitanje ko bi mogao da nasledi Arsena Vengera u Arsenalu.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Arsenal traga za potencijalnim naslednikom Arsena Vengera koji je pre više od nedelju dana objavio da neće od naredne sezone sedeti na klupi ovog tima.

Nekoliko imena je u opticaju, možda je i najveća verovatnoća da će na klupu sesti neko ko je već kao fudbaler branio boje ovog tima, poput Patrika Vijere ili Artete.

Govorilo se čak i o Brendanu Rodžersu koji je svojevremeno sedeo na klupi Liverpula sa kojim je umalo osvojio titulu prvaka Engleske u sezoni 2013/14, ali je sada sve rešeno, Rodžers sigurno neće sedeti na klupi ovog velikana iz Londona.

"Veoma sam srećan ovde u Seltiku, radim posao koji volim, a ovo je veliki klub sa velikim očekivanjima, ali i velikim pritiscima. Voleo bih ponovo jednog dana da se vratim u Premijer ligu, ali ovde imam veliku podršku, a i od prvog dana od kada sam ušao u klub navijači me podržavaju", rekao je Rodžers.

"Imam poštovanja prema Arsenalu, učio sam od Arsena Vengera. Ipak, ova lista je najduža koju sam u životu video", rekao je Rodžers za listu potencijalnih naslednika Arsena Vengera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
II Plava Horda II
Monday, 30.04.2018
12:23

Ako izbore LS moze se ocekivati neka krupna zverka, bez toga verovatno experimentisanje.

avatar
NikkiCFC
Monday, 30.04.2018
10:43

Smesan trener Rodgers.

avatar
mrancic
Monday, 30.04.2018
10:31

Pametno Rodžerse.Treniraš tim koji će biti prvak i sledećih 10 godina.Divota!

avatar
Loris Karius
Monday, 30.04.2018
10:57

To se nikad ne zna. Tako su pisali i za Emerija u Psg-u da mora biti šampion narednih 10 godina kad samo jedan dobra generacija Monaka sve pokvari.

avatar
mrancic
Monday, 30.04.2018
19:44

Kod Škota se zna.Bundes liga i Škotska počeće da nameštaju prvake jer ko će da gleda utakmice klubova gde se unapred zna pobednik.To će se desiti i u PL ako ne zaustave Siti sa Gvardiolom.Rano je za sad ali gledajuće planove Murinja iz mog Junajteda a pogotovo po pitanju napada oni neće zaustaviti Siti.