"Arsene, ako zaista voliš klub, kako ga ostavljaš u ovakvom stanju"

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 26.02.2018.
09:10
Izvor: Sportske.net

Igrači nazvani sramotom, a većina se slaže da ovakav haos posle Vengera niko ne može da počisti...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAG
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAG

Povezane vesti

Arsenal je razapet posle ubedljivog poraza u finalu Liga kupa. Iako se Venger žalio na sudije, bes navijača se srušio na francuskog menadžera, i malo ko sumnja da je ovo njegova poslednja sezona u klubu.

"Ako zaista voli Arsenal, kako može da ga ostavi u ovakvom stanju. Pa ovde je potrebno da promeni devet igrača, nikada niko neće uspeti da posle njega izvrši neki preokret", oštar je Toni Kaskarino, nekadašnji irski napadač.

"Izgleda da se on odjavio, sigurno neće postojati gori posao od toga da budeš trener Arsenala naredne sezone. Ovo niko ne može da počisti", oštar je Irac.

Gari Nevil je trojicu igrača, Ozila, Džaku i Remzina nazvao sramotom.

"Pogledajte ih, šetaju po terenu, koliko su prilika dobili i nikada nisu uspeli da pokažu da zaslužuju poverenje koje im je Venger ukazivao. Da šetaš po Vembliju, pa to je nečuveno", kaže nekadašnji kapiten Junajteda.

Pol Merson bivša zvezda kluba je sumoran.

"Čeha, ovu poslednju četvoricu u odbrani, Džaku i Elnenija ne bi hteo nijedan ozbiljan klub. Oni nemaju mesta u timovima iz top 4, niti u velikim klubovima iz drugih liga. Ako ćemo da pričamo o tome, oni nisu standard za veliki klub i to je Vengerova greška", kaže Merson.

Ono što navijače boli je odnos, ali i veliki jaz koji se video. I pored pojačanja, Arsenal je delovao nedoraslo, oni sigurno neće biti u top 4, to je utopija i jedina šansa ostaje da osvoje LE.

Da li je to realno, čeka ih Milan?

Teško je reći, prošle godine je Murinjo bacio sve na tu kartu i uspeo. Ali, Murinjo je ipak imao bolji tim i igrače sa više samopouzdanja od Arsenalovih.

Iako ima ugovor na još jednu sezonu, Venger će verovatno odstupiti posle neuspeha, a sve su glasnije priče da će klupa biti ponuđena Tijeri Anriju, jer i Anćeloti okleva, pošto mu je jasno da sa ovim timom zaista ne može daleko...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miha
Monday, 26.02.2018
15:21

Kao navijaču Arsenala, ništa mi nije jasno. Nikad nisam bio za to da Venger ode, ali svakom utakmicom me uvjerava u suprotno. Bas težak period za navijače Arsenala. Bice bolje :)

avatar
LuckyStrike
Monday, 26.02.2018
12:49

Oduvace ih milan.. Milan je digao formu i strasno igraju.. i milan ce da baca karte da dodje do ls preko le sto je i normalno

avatar
NRad17
Monday, 26.02.2018
11:47

Vreme je za Tijerija da se baci u vatru,covek koji mnogo razume fudbal plus legenda kluba a videlo se kako bivsi igraci treniraju svoje klubove,a ovaj deda ne znam sta hoce vise,penzija batice.

avatar
RossoneroFT
Monday, 26.02.2018
11:18

Ima da ih ugazimo pred 85000 navijača na San Siru,još ako prodjemo Lacio i ppbedimo inter pa ni 185000 mesta ne bi bilo dosta koliko će ljudi doći MILAN!!!!

avatar
Phenomenal
Monday, 26.02.2018
11:10

Naslov je pravi. Nece taj nikada svojevoljno napustiti klub, I ko god da ga nasledi, trebace mu puno vremena da posredi i pocisti lom koji ce ostaviti Venger. Meni nije jasno kako neko sa takvom odbranom (u top 5 najgorih u ligi, ako ne i najgora) je u top 10. Ali ostane li Venger, sledece sezone ce biti u donjem delu tabele, jer ovo samo jos gore moze da bude, nikako na bolje.

avatar
Mangus
Monday, 26.02.2018
11:00

Ko god da dodje, a posebno ako to bude Anri, treba mu dati prostora i vremena. Ovo se ne moze resiti za godinu dana bez ulaganja jedno 300 miliona u pojacanja. nGreska je uprave sto su ga ostavili na klupi iako us videli da prosto ne ide vise

avatar
Gorčilo
Monday, 26.02.2018
10:56

Arsenal je nisko pao. Zaista će teško neko veliko ime prihvatiti da ih vodi. Jedino ako gazde garantuju jedno 300-400 miliona za pojačanja.

avatar
Amadeus
Monday, 26.02.2018
10:54

Venger je do sada dao na decu odnosno na mlade igrace koji nikad nisu dobili sansu ili otisli besplatno milione bolje da je dovodio po jednog dobrog nego 10 prosecnih i do sada bi stvorio dobar tim sredina mnogo skripi a poznato je kad sredine nema trpi odbrana a time i napad jaka sredina je sve

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 26.02.2018
10:46

Pa naravno da ne voli. Gleda svoj dzep i otici ce kad on bude hteo. Navijaci arsenala su nebitni i nrmaju nikakav uticaj u klubu. Mislim da vraca klub tamo gde je bio kada ga je preuzeo a to je sredina tabele i to je posteno.

avatar
Rooster
Monday, 26.02.2018
10:46

Arsenal odavno (za mene) nije vise nista specijalno, prosek su ekipa.Danas Arsenal ima samo ime i istoriju kao i neki drugi timovi i to je to. Od stare slave se ne zivi. Navijacima ovog kluba bih polezeo puno srece i da kad Arsenal krene da tone dublje da budu uz svoj tim do kraja. Sportski pozz!

avatar
CisseLFC
Monday, 26.02.2018
10:36

Mozda nisam kopetentan da komentarisem Arsenal ali po meni nije to da sad niti jedan igrac ne valja pa tako pricaju sad svi. Samo mislim da su igraci psihicki na nuli i to je najveci problem arsenala. Pa kod njih nema trunke zelje za bilo cim... tako da mislim da je promjena trenera jedini spas... treba njima sledeci na godin dana da bude jedan ludi trener pa bi vidjeli (Gatuzo, Di Kanio i slicni njima) da izvuce one zivotinje iz njih a ne da bude neki koji knjiski odradjuje posao. Jer cisto sumnjam da moze neko za jednu polusezonu da zaboravi da ogra fudbal. Opet kazem moje misljenje

avatar
Wizard08
Monday, 26.02.2018
10:24

ako se dobro secam liverpool je sezonu pre mancestara isto uradio sto ce sada pokusati i arsenal,oni docekuju M.C. u cetvrtak ako ne trijumfuju svakako imaju cistu situaciju za top 4.Liverpool nije uspeo te godine izgubili su od sevilje a u ligi su bili cini mi se osmi, ali nije ni bitno uglavnom nisu igrali u evropi sto ce se desiti i sa arsenalom ako ne osvoji LE.u takvim okolnostima anceloti sigurno nece doci