Arsenalova mlada zvezda dobija novi ugovor!

Autor: Pavle Lazarević
utorak 05.04.2016.
16:27
Izvor: Sportske.net

Ekstratalentovani Aleks Ivobi potpisaće novi ugovor sa timom Arsena Vengera.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, londonski Arsenal trebalo bi da produži saradnju sa talentovanim Aleksom Ivobijem do 2021. godine.

Arsen Venger je ove sezone polako uvodio mladog Nigerijca u prvi tim "Tobdžija", da bi u drugom delu sezone Ivobi dobijao sve češće priliku u startnih jedanaest. Debitovao je u oktobru prošle godine protiv Šefild Venzdeja, u okviru Liga Kupa, a do sada je ukupno upisao 15 mečeva u prvom timu.

U poslednjih mesec dana, 19-godišnjak briljira u dresu tima sa "Emirejtsa", a bio je strelac na prethodna dva meča u Premijer ligi protiv Evertona i Votforda.

Venger je istakao da su pregovori o produžetku saradnje u toku i da je Ivobiju ponuđen znatno bolji ugovor od dosadašnjeg. Ovaj univerzalni vezista, po mogućstvu i napadač, prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije "Gordog Albiona", ali je ipak odlučio da nastupa za svoju domovinu Nigeriju, za koju je već upisao tri nastupa.

Ivobi je izdanak Arsenalove škole fudbala. Došao je u klub sa samo 8 godina i Venger je veoma pohvalno govorio o njegovom napretku i  pokretljivosti na terenu, kao i o tome da se ne plaši nijednog protivnika i da je već sad na visokom nivou, kakav se zahteva u timu kao što je Arsenal.

Inače, Aleks Ivobi je sestrić najboljeg nigerijskog fudbalera svih vremena Džej-Džej Okoče. Iver ne pada daleko od klade, zar ne?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ashburton Grove
Tuesday, 05.04.2016
17:39

Volkot, Cemberlen i Kempbel dosta mogu da nauče od njega ...

avatar
fuad crnisanin
Tuesday, 05.04.2016
17:24

Ovako nešto može samo Wenger! 😉

avatar
Totalno Iskren
Tuesday, 05.04.2016
17:00

Bezi mali ,ako ti je do titula stalo.