Arsenal u panici, dvojica najboljih žele da odu zbog Emerija!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.11.2019.
11:28
Izvor: Sportske.net

Španac potpuno izgubio kontrolu, u Arsenalu strah da će igrači potražiti drugo rešenje.

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Nisu u pitanju Ozil, Džaka koji nemaju mesta u ekipi, Nemac ne želi da ode, spreman je da za ogroman novac sedi na klupi, Švajcarac koji je ražalovan svim silama hoće sa "Emirejtsa", Milan se pominje kao opcija.

Međutim, mnogi igrači nisu zadovoljni, smatraju da Emeri nije dorastao zadatku, pa čak i da se ekipa oporavi, on ih dovede do Lige šampiona, problem je što niko ne želi da ostane.

Tu se posebno ističu Lakazet i Obamejang, dve najveće zvezde. I jedan i drugi napadač smatraju da gube vreme u Arsenalu, da klub neće biti sposoban da napravi ništa značajno, kao da ni Emeri nije mamac poput recimo Murinja, koji bi mogao da dovede top igrače u klub.

Nije jasna tačno situacija oko ugovora, naime, Emeri je 2017. potpisao na dve godine, sa opcijom produženja na još jednu ako izbori Ligu šampiona.

U slučaju da bude smenjen pre kraja ove sezone, pet miliona je odšteta koju klub mora da mu isplati, plus obeštećenje za njegov stručni štab.

Ako ne izbori Ligu šampiona otići će bez novca, tačnije ističe mu ugovor, ali to bi bila nova godina bez Lige šampiona, pa bi najbolji igrači mogli da zatraže da odu. Obamejang ima 30 godina, želi u Španiju, što se Lakazeta tiče on je nezadovoljan i sadašnjim statusom, dve godine je mlađi od Gabonca, ali ne krije da je u lošim odnosima sa Emerijem, imali su oštar sukob i prošle nedelje nakon meča sa Sautemptonom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 26.11.2019
16:21

Pa ako je tako ostaje on do kraja ugovora.Kakva je uprava da ga isplati u slucaju otkaza.A sve ce biti gore,nece niko ni hteti vise u Arsenal...

avatar
Bambulica
Tuesday, 26.11.2019
13:49

Laka da je pametan pa da se ugleda na Ox-a :-)))., mogao bi već i ove sezone da igra LŠ.

avatar
Bergkamp10
Tuesday, 26.11.2019
18:18

Vidi, Lakazat je top napadac, ali se ne bi naigrao u Liverpulu, jer vi imate Firminja koji je najbolji igrac lige

avatar
bebel
Tuesday, 26.11.2019
13:47

Trebalo ga je smijeniti još u poluvremenu utakmice protiv Southamptona.
Ako ostane do kraja ove sezone, Arsenal neće biti ni među prvih 10 na tabeli.

avatar
jv
Tuesday, 26.11.2019
13:06

Lakazet i Obamejang preteruju, oni su došli u Arsenal, ne Real ili Barselonu, nisu valjda očekivali da će nešto osvojiti?