Arsenal u nevolji, besni na Vengera, otpisana najveća zvezda!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 14.01.2019.
10:16
Izvor: Sportske.net

Tihi rat sada je postao otvoren, problem napravili Gazidis i Venger...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Mesut Ozil je otpisan.

Kako pišu engleski mediji, klub traži od Emerija da Nemca, najbolje plaćenog igrača tima ostavi izvan ekipe, za vikend ga nije bilo ni na klupi.

Ovaj put se među "Gunerima" ne pozivaju na povredu, iscrpljenost, jednostavno, Nemac nije u kombinaciji. Klub želi da on ode na pozajmicu, kako bi oslobodili sredstva za neki transfer.

I dalje nije stigao Denis Suarez iz Barselone jer Katalonci žele da se Arsenal obaveže na otkup na kraju sezone, a Emeri želi i na pozajmicu talentovanog Jusefa Benasera iz Monaka, koga bi u junu otkupili za nešto više od 10 miliona evra.

Situacija je vrlo jasna, Arsenal je na neki način talac Ozila koji nema problem da bude van ekipe, prima 350 000 funti nedeljno, ogroman novac, u klubu su ljuti i na Vengera i na Gazidisa koji više nisu na "Etihadu" što su Ozilu dali blizu 20 miliona evra po sezoni.

Sada je on kamen oko vrata Arsenalu, mada sa druge strane, neki od saigrača misle da je nepravedno skrajnut. Pre svega, ekipi ne ide, izgubili su par mečeva na strani i sada ih je stigao Junajted, a Čelsi je odmakao, borba za Ligu šampiona biće teška.

"Sada je teže, ali moramo da se saberemo i krenemo napred"
, kaže Emeri.

U porazu od Vest Hema dva puta su šutnuli u okvir gola, izostao je pas u poslednjoj trećini terena, tu je Ozil od koristi.

"Igrali su oni koji zaslužuju, neki put za neke igrače nema mesta u posebnom tipu utakmice"
, rekao je Španac.

Ipak, da li je u pitanju samo igra nerava kluba i Ozila kome ne pada na pamet da ode na pozajmicu, niti postoji klub koji bi ga kupio, čak i za simboličan novac i platio mu 20 miliona evra po sezoni.

Arsenal je u nevolji, to je barem jasno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Monday, 14.01.2019
16:08

Samo kod Arsenala mozes da primas 350k funti nedeljno da igras Fortnite :D

avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Monday, 14.01.2019
12:38

Vidim Arsenal dominira bez Ozila...pa ima 20 miliona po sezoni jer je 20 miliona puta bolji od ostatka tima zajedno..Za njega nema mjesta, a za Ivobija ima. Emeri se ne usudjuje da izbaci jednog Dzaku iz ekipe evo 7, 8 mjeseci koliko je tu, a kao vazi za bezkompromisnog trenera. Ako Ozil ode iz Arsenala jedini razlog je to sto vlasnici ne zele da ulazu novac pa im je prevelka Ozilova plata, ne zato sto ne pruza dobre partije. Kao treba OZil da ode da bi se napravilo prostora za kupovinu Denisa Suareza koji je zalutao u ozbiljan fudbal. Emeri promijenio formaciju u trenutku kada je taman par utakmica pocelo da ide na bolje i najveci je krivac za trenutnu krizu. Jos kada je dosao rekao sam da je ocajan trener..proslo je vise od pola godine i Arsenal je sve gori iz meca u mec, nadam se da ga necemo dugo gledati na klupi, kada vec Kronkea sigurno nece niko otjerat.
Sve u svemu, najveca zabluda je ta da se Arsenal jednog dana moze vratiti u vrh, Arsenal he postao tim od 6-10 mjesta, pogledajte sastave West Hema i Arsenala i sve ce vam biti jasno..Dobili su nas jer na vecini pozicija u timu imaju bolje igrace..

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 14.01.2019
12:15

nije lako biti treci klub u Londonu.

avatar
JC\'90
Monday, 14.01.2019
11:30

Do kad ima ugovor Ozil ?