Arsenal u LE - Mihtarijan može, Obamejang ne!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 17.01.2018.
16:25
Izvor: Sportske.net

Kada se radi o pravilima UEFA o nastupu igrača na utakmicama Lige Evrope i Lige šampiona, ona su prilično jasna.

EPA/FRIEDEMANN VOGEL
EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Arsenal ostaje bez Aleksisa Sančeza, traga se za njegovom zamenom, Mihtarijan se pominje, baš kao i Pjer Obamejang koji je daleko skuplja opcija.

Venger je u problemu jer još uvek nije postigao dogovor sa fudbalerom koji bi mogao da zameni Aleksisa Sančeza, a da ne pominjemo i da je ostao bez fudbalera koji danas završava svoj transfer u Everton, Tea Volkota.

Volkot je bio neko na koga je mogao da se osloni u Ligi Evrope, koristio je ovaj fudbaler skoro svaku priliku koju je dobio u tom takmičenju, ali ga više neće igrati.

Ko bi od potencijalnih pridošlica imao pravo da igra u LE?

Nešto slično kao u slučaju Radosava Petrovića i njegovog potencijalnog transfera u Partizan, Raća ne bi imao pravo da igra u LE ukoliko bi prešao u redove našeg šampiona, a takva je situacija i sa Obamejangom.

Njegov tim je bio trećeplasirani u grupnoj fazi Lige šampiona, pa po pravilima Obamejang ne bi imao pravo nastupa za Arsenal u Ligi Evrope do kraja sezone.

Sa druge strane, imajući u vidu da se Mančester junajted plasirao u osminu finala Lige šampiona, Mihtarijan bi mogao da zaigra u Ligi Evrope za Arsenal.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jack Rackham
Thursday, 18.01.2018
01:27

Doci ce i Ozil na leto u MU i Junajted sa vec sad jakom ekipom bice prejak, ali realno ni Arsen nije lose prosao, Sancez i Ozil za Mikija i Aubu, plus jeftino ih doveli obojicu za danasnje trziste. Al ipak na kraju MU izlazi kao pobednik!

avatar
Man united
Wednesday, 17.01.2018
19:30

Ево потврде за оно што сам причао за Раћа Петровића. Ал ми нисте веровали...

avatar
StefanK
Wednesday, 17.01.2018
18:09

Ja samo ne razumem sta se ovi po Arsenalu vise razvlace...Valjda imas plan koga bi i sta bi, kesiraj ili sta vec i ko hoce hoce, ko nece ides na plan B (ako ga imaju) i sto pre zavrsis poslove pre ce se ti igraci navici i uigrati...Ali ne, kod nas je uvek ovako...Povezemo se sa svima redom i svuda smo negde blizu potpisa(po novinama) i onda necemo da platimo neki milion vise i nista...I onda na kraju roka mozda dovedemo nekog cisto da se navijacima zamazu oci...Katastrofa..

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 17.01.2018
20:26

Bas, sta su zapeli za Mihtarijana... Junajted je ocigledno spreman da dobro plati, prodaj ako ces prodavati, a do kraja prelaznog roka ima jos dosta, mogu valjda da dovedu zamjenu.

avatar
Žan-Žak Ruso
Wednesday, 17.01.2018
20:54

Tako je prezimenjače. Pride, Mihtarijan i ne igra nešto, očigledno mu je pala motivacija, zato uzeti pare, dovesti (kad već neće (skupo) da plate Lemara) Pavona, Malcoma ili mlađanog Kijezu i završen posao.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 17.01.2018
17:47

Ajde bre pa da kupim dres sa 7 xd

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 17.01.2018
17:30

Ali zato od sledece sezone ce moci svi da igraju le :). Sto su igrali ls igrali su, sada je vreme za ozbiljne igrace koji stvarno zele da osvoje to takmicenje.