Arsenal ostao i bez drugog beka!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 22.09.2014.
20:58
Izvor: Sportske.net

Danas je objavljena informacija da će Debuši biti van terena tri meseca, a samo nešto kasnije stigla je informacija da će i Monreal biti odsutan dve nedelje.

Beta/AP Photo/PA, Andrew Matthews
Beta/AP Photo/PA, Andrew Matthews

Povezane vesti

Arsenalove povrede se polako zahuktavaju. Nije moglo da prođe ni mesec dana u novoj sezoni, a da se ne desi nekoliko ozbiljnih povreda.

Posle Debušija, koji će morati da pauzira tri meseca, na listi povređenih je upisano i ime Nača Monreala, koji će propustiti narednih 4 ili 5 utakmica zbog problema sa leđima.

Arsenal sutra igra meč Liga kupa protiv Sautemptona i biće jako zanimljivo ko će igrati levog beka zato što ni Kiran Gibs nije najspremniji, a kako se i Monreal povredio, Venger najverovatnije neće rizikovati da ostane sa jednim bekom, Kalumom Čembersom.

Kandidat da popuni to mesto je verovatno Flamini.

Ponovo se o glavu Vengeru obija njegova politika nedovođenja igračai "verovanja u vlastite snage". Da je bar neko u veznom redu van stroja, u mladom timu bar krila i ofanzivnih veznjaka ima na pretek, a šta će Venger raditi ako se desi još neka povreda u zadnjem redu, što uopšte nije nemoguće imajući u vidu istoriju povreda tog kluba, ko zna...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke