Arsenal izabrao - Tandem opet zajedno!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 23.02.2019.
10:27
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će prihvatiti ponuđeni posao...

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

U Arsenalu su doneli odluku.

Posle višemesečnog razmišljanja i odlaska Svena Mislintata koji je kratko potrajaoa, ponudiće mesto direktora Monćiju.

Španac ima još godinu dana ugovor sa Romom, ali i otkupnu klauzulu od milion evra, želju da ponovo radi sa Emerijem.

U Romi i nije napravio neki posao, doveo je istina Klajvera i Zanila, ali se N'Zonzi, Karsdoro, Šik nisu proslavili. Kažu da je bilo dosta neslaganja i sa predsednikom Palotom, pa će biti zanimljivo videti šta će se dalje dešavati do kraja sezone, pogotovo ako Roma izgubi šansu za top 4, ali i bude eliminisana iz top 4.

U Arsenalu računaju da bi tandem Emeri - Monći mogao da radi bez pritiska kao u Sevilji, da Monći može mnogo sa malim budžetom, podsetimo, iznosiće 50 miliona funti, plus šta nakupe od prodaje igrača. Emeri će, veruje se, biti spreman da se odrekne čak i Lakazeta, Mustafija, moraju nekako da se oslobode Ozila, odlazi Remzi, a već se pominju neka imena kao želje, recimo Banjega, koga dobro poznaje.

Sa Monćijem bi sve moglo da bude lakše, njemu i porodici se ne sviđa u Rimu, dosta je borbe za vlast u timu, čini se da bi u Arsenalu posao bio lakši.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ogist Kont
Sunday, 24.02.2019
16:57

Ako prodaju Lakazeta, kao neko ko navija Arsenal od 2002. godine, prestaću da pratim fudbal i prebacujem se na kamena s' ramena. Stvarno mi se nekada gadi klub koji volim još od detinjstva.

avatar
Djalminhaaa
Saturday, 23.02.2019
23:18

Ima dosta slobodnih agenata na kraju sezone... Bila je pre neki dan prica da za Genduzija daju 60 miliona funti ovi iz Psz... U nekoj prici, on za te pare tamo a nama dzabe Rabio i Nkunku za 18 miliona koliko su nam sada trazili... Ostalo bi samo tu 42 miliona, dobili bi 2 dobra igraca i sa jos 50 miliona od budzeta, to bi bilo 92 miliona.... Sa tim novcem 2 ozbiljna igraca se mogu dovesti i neki perspektivni.... Ja bi od slobodnih agenata obavezno pojurio Hereru iz porta, a pokusao uvaliti nekome Dzaku za koga bi solidan novac dobili, a sa Hererom, Rabioom, Toreirom bi imali ozbiljan vezni red svakako... Vrhunsko desno krilo tj taj napadac po desnoj strani nam treba i pozadi bar jos 2 igraca... Top stoper svakako.... Sa pametnim poslovanjem moze se lepa rekonstrukcija tima naparviti.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 23.02.2019
13:18

Klajvera i Zanila

avatar
7omman
Saturday, 23.02.2019
12:45

Monci je idealan tip direktora za nase vlasnike, malo trosi, tu i tamo nekog igraca uspije prodat za velike pare... E moj Arsenale, na sta si spao...

avatar
Mihajlo_NS
Saturday, 23.02.2019
12:24

Nazalost ni bleda senka velikana Celsija i Arsenala iz Londona, sledece sezone...

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 23.02.2019
11:58

Lord Monchi , iz Rome u Arsenal

avatar
StefanK
Saturday, 23.02.2019
11:54

Bez uvrede, ali kako vi objavljujete vesti o Arsenalu imam osecaj da smo Emerija postavili za trenera kako bi sto brze unistio klub i dali mu odresene ruke za tako nesto...Mislite da je realno da ako imamo budzet od 50m da ce prodati Lakazeta i Ozila? Jer nije kao da za njih mozemo da uzmemo 200-300m pa da moze da se napravi neka rekonstrukcija, a Ozil kakav god da je meni je bolji od Banege i slicnih koje bismo mogli da dovedemo za sitan novac...A isto ne znam sto ljudi podcenjuju Lakazeta i misle da ce biti prodan, kad po meni sasvim dobro igra i voli da ucestvuje u igri, tako da mislim da mi spiceve imamo i da bi trebalo neke druge pozicije da se ojacaju...

avatar
Alex#10
Saturday, 23.02.2019
17:40

Ove sto planiraju da prodaju to zele jer su oni losi i ne trebaju im. Dok sto se Lakazeta tice izgleda da ce njega mozda i morati da prodaju bas zbog novca koji nemaju. Jer jedino on vredi i jedino za njega mogu uzeti neki veci novac koji bi ulozili u pojacanja. Sa tih 50mil bez prodaje igraca ne mogu nista da urade.