Arsenal i Čelsi odigrali SPEKTAKL od utakmice, šteta što je moralo da se završi!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 03.01.2018.
22:37
Izvor: Sportske.net

Veoma, veoma zanimljiva utakmica, puno tempa, na kraju bez pobednika!

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Najveći derbi novogodišnjeg ludila u Premijer ligi je završen bez pobednika - 2:2, a moglo je da bude i drugačije, u korist jednog ili drugog tima. Spektakl na "Emiratima".

Arsenal je bio nešto bolji rival u prvom poluvremenu, mada je i Čelsi imao šanse, a prvu je propustio Alvaro Morata. Desilo se to u 14. minutu, nakon što je Mozes poslao loptu na polovinu Arsenala, odbrana tima iz severnog Londona nije bila dobro postavljena, Morata je izašao sam 1 na 1 sa Čehom, ali je promašio čitav gol iz izgledne situacije, mogao je da bira gde da šutira.

Samo dva minuta kasnije velika šansa i za Arsenal, najbolja u prvom poluvremenu, lopta je u kaznenom prostoru došla do Sančeza, on je šutirao, Kurtoa je zakačio loptu, a ona je udarila u jednu pa u drugu stativu i izašla van!

Mesut Ozil je igrao sjajno na sredini terena, baš kao i Džaka i Vilšir, vezni red Arsenala je bio nešto bolji od veznog reda Čelsija u prvom delu igre.

Lakazet je propustio jednu šansu u 23. minutu, a Ozil je u 39. šutirao pored gola iz teške situacije sa 25 metara. Na drugoj strani beležimo i pokušaj Fabregasa koji je promašio gol.

Nastavak nam je doneo nove prilike i još više tempa. Neverovatno je što se prvo poluvreme završilo bez golova, a da se to desilo u drugom bilo bi još neverovatnije.

Mozes i Lakazet su propustili po jednu šansu na obe strane u prvih 10 minuta drugog poluvremena, a onda konačno gol i to umreži Čelsija.

Dzek Vilsir Ngolo Kante
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Arsenal je došao do zaslužene prednosti, nakon dobre akcije Arsenala lopta stiže do Vilšira koji je utrčao u kazneni prostor, šutirao u bliži gornji ugao golmana Kurtoe i pogodio za 1:0!

Mogao je Arsenal samo dva minuta kasnije da možda i reši pitanje današnjeg pobednika da je Lakazet iskoristio svoju šansu, ali se to nije desilo, a na drugoj strani sledi kazna za fudbalere Arsenala u vidu penala za Čelsi.

Igrao se 67. minut, Beljerin je bio neoprezan, Azar je pao kao pokošen, bilo je veoma diskutabilno, ali je penal dosuđen. Upravo je Belgijanac bio taj koji je izveo penal, nije imao problem protiv čoveka sa kojim se našao oči u oči i koji nema sreće kada se radi o penalima u Premijer ligi.

Celsi Azar Kejhil
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Čelsi bolji tim u narednih nekoliko minuta, Morata je propustio veliku šansu da postigne gol i da preokrene rezultat već u 70. minutu. Venger je bio u šoku, morao je i da reaguje jer je njegova ekipa bila u padu, što je Čelsi vrlo lako mogao da iskoristi.

Umor je sustigao obe ekipe, pao je tempo u poslednjih deset minuta, što je bilo i očekivano.

Čelsi jeste bio bliži golu nakon svog prvog, a ubrzo je i stigao preokret i to u 84. minutu meča.

Vilijan je pronašao Zapakostu na sjajan način, ovaj je uspeo da se probije po desnoj strani, da uputi centaršut u sredinu gde se našao Markos Alonso, samo je postavio nogu i pogodio za 1:2!

Arsenal je morao na sve ili ništa do kraja, Ozil je imao šansu, ali gola nije bilo, Čelsi je bio spremniji danas u samom finišu, ali... Sledi NEVEROVATAN finiš.

"Tobdžije" se vraćaju i to preko slabog Beljerina ove sezone, postigao je fenomenalan gol za 2:2 i veliku radost domaćih navijača, ali to nije bilo sve na ovom meču!

Morata je morao da reaguje bolje, ponovo je imao 1 na 1 nepun minut nakon gola Arsenala, treći put na ovom meču, lopta se odbila do Zapakoste, prečka se zatresla na "Emiratima", promene rezultata nije bilo.

To je bilo sve do kraja od ovog meča, Arsenal i Čelsi su podelili bodove, zasluženo, rekli bismo...

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

229 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Pan
Thursday, 04.01.2018
14:19

Ne bi menjao Lukakua koji je ne zna nista , za Moratu koji je svetska klasa od igraca, nema tih para . :D

avatar
Stefan77
Thursday, 04.01.2018
13:25

Sad Arsenalovi navijaci pljuvaju sudiju,a u finalu fa kupa vam nije smetalo sto je na smijesan nacin mozesu dao crveni karton. Tako da nemojte biti licemjeri...sudije ce uvijek praviti greska,samo je vazno da su svijesni toga i da kompenzuju na vrijeme i kako treba. A sto se Morate tice,ne znam. Momak glavom igra fenomenalno,nogom kao da nije nikad fudbal igrao,suvise je mekan,slabo kojinduel dobije,istina da ima smeka fudbalskog,ali za ozbiljnu ekipu kakva je Celsi mora mnogo bolje! Costi je mnogo vise odgovarala PL gde se grublje igra i Costa je znao iz nicega da stvori sebi sanu i da gol. Bakajoko,bas lose igra,tu nema dalje price. Celsiju bi Vidal odlicno dosao,jos neki lijevi bek,jer Alonso,koji je majstor,ne moze svaku utakmicu u svim takmicenjima da igra. Mislio sam da ce Kendi moci da mu bude zamjena,ali brazilska je to glava,tako da ni dio svoga potencijala nije iskoristio... Sve u svemu nerijeseno je pravi rezultat.

avatar
Che Wolfasin
Thursday, 04.01.2018
12:28

I posle se nađu stručnjaci koji tvrde da je Morata vrh zamena na Kostu. Pa čovek nije promašio 1 gol nego 3. Mada ok meni to odgovara. Neka Čelzi posle Drogbe, Toresa, Ševčenka gaji ovakve napadače.

avatar
Barca4ever
Thursday, 04.01.2018
18:32

Pa Tores i Sevcenko su bili katastrofalni u Celziju. Umesto njih si trebao da spomenes Gudjonsena i Anelku.

avatar
Che Wolfasin
Thursday, 04.01.2018
20:18

Nisam mislio samo na njihove uspehe u Čelziju nego kao igrače uopšteno. Da Anelka je bio majstor, ali je najjača stvar kada promaši penal 2008. u finalu LŠ i kao boli ga uvo.

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 04.01.2018
11:27

Pravit ce celzi kostu i matica od blata...kosta 6 mjeseci nije igrao i nakon 5 min dao gol a za matica suvisno je i pricati...kada sam vidio da kosta ide iz celzija rekao sam da ga morata ne moze zamjeniti jer hazard-kosta-pedro tako su bili uigrani pogotov u kontrama da su to lagano resavali golovima. Morata nije ni trecina fudbalske inteligencije koste.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 04.01.2018
17:03

Costa je igrao do decembra posle toga nigde ga nije bilo a i sam je hteo nazad u madrid

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 04.01.2018
18:35

Htio je radi kontea i cuvene sms poruke...imali ste stroj od napadaca zamjenili ga balvanom... Nisam gledao utakmicu ali ono je horor sta je sve morata promasio ..prijatelju u futsalu 1-1 sa golmanom igraci pogadzaju gol a znas kolika je razlika u velicini gola. Hajd jednu ali 3x je izasao pred ceha i promasio pa ja nisam fudbaler ali bi pogodio bar jednom.

avatar
Costa furce
Thursday, 04.01.2018
08:47

Chovek zna da se zagradi da lepo primi loptu da sjajno zabie gol sa glavom , ali dve leve noge :( 5 zicera 1 na 1 u dve zadnje utakmice prosto NEMOGUKE

avatar
Che Wolfasin
Thursday, 04.01.2018
12:29

Neka 3h trenira 1 na 1 svaki trening ili će vas skupo koštati. Protiv Barse neće Čelzi imati ovoliko prilika.

avatar
Matic 21
Thursday, 04.01.2018
01:52

Morata strasno sta je sve promasuo, a sto se bakajoka tice decki je toliko izgubljen kad se igra u 3-5-2 to je neverovatno, on ne zna gde bija dal treba krenuti napred dal pozadi, samopouzdanje mu je ravno nuli.. kad igra u 3-4-3 donekle se i snalazi al ovde nikako.. A konte po mene greai stalno sa izmenama kad krene ne oduataje od svoje zamisli plan B ne postoji kod njega, morao je da izbaci bakajoka i da proba sa wilianom jer je u strasnoj formi, al jbg...

avatar
Stabber
Thursday, 04.01.2018
01:46

Morata panjina, promasio je sto bi i moja baba dala, toliko o tom napadacu i Kingovom i Carininom potenciranju, kad god oni nesto procenjuju da je dobro, uvek ispadne naopako.,

avatar
Zauvek Plavac
Thursday, 04.01.2018
01:33

Pljuvanje po Azaru zbog penala kao da je najveći simulator na svetu, zaboravljate da ima dosta onih koji su miljama ispred njega po tome(Npr Suarez, Nejmar...). Nije bilo materijala za penal ali zaista nema potrebe za tolikim nasrtanjem, sudija je kriv i to je to. Što se tiče same utakmice rezultat je sasvim realan, Arsenal je dominirao sa posedom dok Čelsi ima Moratu koji je sve gori iz utakmice u utakmicu i kome se, nadam se, smeši klupa.

avatar
Che Wolfasin
Thursday, 04.01.2018
12:31

Ma penal nema veze utakmica je bila vrh. Ali Vi sa ovakvim Moratom protiv Barse namte šanse. Imate para i bilo bi dobro dovesti čoveka koji igra i nogama.

avatar
Logika i argumenti
Friday, 05.01.2018
00:40

kako pominjes simulatore i padavicare a izostavljas kristijana ronalda?

avatar
Zauvek Plavac
Thursday, 04.01.2018
15:01

Neko se obavezno mora dovesti u napadu ako Čelsi misli da prođe Barselonu, sa trenutnom formom bi nas razmontirali.

avatar
Shang Tsung
Thursday, 04.01.2018
01:02

Morata ulazi u sanse,to je dokaz da je igrac velikog kvaliteta,zato sto njegova brzina,dribling i kretnja(da ne spominjemo skok igru mu to omogucavaju),mora da proradi na zavrsnici,a klasa je ocigledna,previse je ovde laika koji komentarisu,to je isto kao kad bi neko rekao Kavani je nikakav igrac zato sto masi mnogo sansi.

avatar
Wolverine
Thursday, 04.01.2018
00:58

Morata je trebao fino, ko čovjek, kada je izbio 1 na 1 prvi put, stati dignuti sebi loptu na glavu i dati gol.

avatar
Phenomenal
Thursday, 04.01.2018
14:35

hahahhahahah care :D

avatar
Blek stena
Thursday, 04.01.2018
00:58

Žali bože ko je danas u napadu MaU i Čel.Pa morata kao da se takmiči sa odbranom arsenala ko je gori.Ja mislim da ni Čembers sam nezna žašto igra.Kakva je odbrana arsenala i ovaj nerešen je super.Jer da nije bilo nesrećnog morate drugi bi dao komotno i minimum dva.Drago mi je za vilšira.Nevezano za go čovek se trudi i gine.

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 04.01.2018
00:55

Dobra tekma za gledanje.Sto se tice penala,kontakta je bilo neko dosudi neko ne.Vise me iznerviralo sto je Azar onako pao a posle tom nogom sutnuo penal.I da,Dzaka je jedna komedija od igraca...

avatar
Che Wolfasin
Thursday, 04.01.2018
12:32

Felaini je od leta slobodan i bolje bi bilo da njega angažuje, a ovoga stavi na klupu ili proda.

avatar
Gooner1985
Thursday, 04.01.2018
12:33

Ma simuliranje, Bellerin ga dotakao po peti lik se drži za potkoljenicu. Valjda mu bilo najbrže da se uhvati... Mislim smiješno skroz

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 04.01.2018
00:55

Morata da malo popravi realizaciju Celzi bi znatno vise pobjedjivao a ne igrao toplo hladno kao ove sezone.Glavni problem Celzijeve lose realizacije je Morata zaista mnogo fula sanse u posljednje vrijeme ne moze se reci davao je i golove ali cini mi se da ili nije u najboljoj formi ili jednostavno nije poput Coste da svaku sansu koja mu se ukaze pretvori u gol.Inace dobra utakmica remi nije los ali imali smo pobjedu u rukama idemo dalje top 4 je po meni cilj ove sezone dok u ligi prvaka treba ici na sve ili nista .

avatar
Che Wolfasin
Thursday, 04.01.2018
12:34

Morata nije igrač da bude prvi špic već igrač za zadnjih 20-ak minuta. Čelziju je potreban vrhunski špic ako hoće velike trofeje. Protiv Barse sa ovakvim Moratom će ići kilavo.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 04.01.2018
22:00

Dobar je Morata napadac daleko od toga da nije napadac top klase, ja ne mogu tako lahko da zaboravim golove koje je dao na pocetku sezone. Ali mnogo para oci sto ovako fula sanse pogotovo sto iz 3 sanse moze bar 1 gol da zabije.Mora popraviti realizaciju sto se tice tehnickih sposobnosti,driblinga,brzine,igre glavom tu se pokazao vise nego odlicno samo realizacija mora biti bolja to i jest najbitnije kod napadaca.Uprkos Morati ja bi da Celzi kupi jos jednog jakog napadaca kao sto Siti recimo ima Aguera i Jesusa kad jednog nece igra drugi kad drugi zakaze ulijece prvi na teren i sve tako .

avatar
Nudzeim1983
Thursday, 04.01.2018
00:51

Celsiju fali Diego Costa jer Morata masi nemoguce Costa osale pogadja onakve prilike.

avatar
PENDULA
Thursday, 04.01.2018
00:32

Sudija mongol raspali svira onakav penal

avatar
Nikola M.
Thursday, 04.01.2018
00:17

Morata i Lukaku su teške 'vrljotke'. Nemoguće iz kakvih oni šansi nisu u stanju da postignu gol. Polovinu 100% šansi da su iskoristili do sada, imali bi minimum po 10 golova više na svom kontu. Lukaku protiv Sitija promašio zicer sa metar i asistirao Sitiju kod 2 gola, Morata večeras promašio 3 zicera i asistirao Vilšeru. To su udarne igle Junajteda i Čelsija... Obojica su miljama daleko od svetske klase.

avatar
Dodaaa-ktbffh
Thursday, 04.01.2018
01:00

To sam ja govorio od pocetka,ne moze i ne sme da nam bude prvi napadac spanska manekenka,to u eng fudbalu ne prolazi,lik je smijesan..

avatar
Blek stena
Thursday, 04.01.2018
01:03

A pored perjanice lukakua imamo i rašforda koji se ponaša kao da je dve zlatne lopte minimum osvojio.Tako da ovo drugo mesto i nije loše.Pritom ove godine da stvar bude urnebesnija jedan od važnijih igrača postade lingard.Budi bog snama šta se dešava.

avatar
Sportski Paćino
Thursday, 04.01.2018
00:07

Morata katastrofa,potpuno ocekivano,s obzirom na njegove partije u poslednjih 2,3 mjeseca,manje/vise.Celsi bezidejan,kao po obicaju,sa rijetkim bljescima inspiracije u napadu.Arsenal je imao neke nestvarne greske koje Celsi(Morata) nije iskoristio.Moglo je biti i vise golova,imale su srece obije strane u par situacija.Celsi mora nesto da promeni jer nesto ne štima,neki igraci moraju osjetiti klupu(Morata,Fabregas prvi favoriti),trebalo bi da se pruzi sansa Basuajiu i dr.mladim igracima(Musonda,Kenedi ili mozda cak i da se vrate sa pozajmice Bejker,Zuma ili Abraham) u cilju prekopotrebnog osvezavanja ekipe.Sto se Arsenala tice,jedna od najantipatičnijih ekipa su mi ali zelim im bolje dane jer su veliki tim.Rezime:I Celsiju i Arsenalu potrebne promjene,bilo trener bilo igraci,2:2 je bio najpravedniji rezultat danas.P.S. Sudija je poluslijep ;)

avatar
Chelsea one love
Thursday, 04.01.2018
00:04

Večerašnja utakmica je pravi primer koji pokazuje zašto mnogi smatraju, da je upravo Premijer Liga najzanimljivija na svetu!

avatar
Breaking Bad
Thursday, 04.01.2018
00:01

Ajmo Plava Horda, pravi Real Moratu od blata, a?

avatar
Rasel Krou
Thursday, 04.01.2018
00:39

Lik nema veze sa mozgom, jedna od ozbiljnijih neznalica na sajtu.

avatar
Dodaaa-ktbffh
Thursday, 04.01.2018
01:01

Pa realno i pravi,i jeste za klupe,za prvog napadaca nije to je jasno..

avatar
John Terry 26
Thursday, 04.01.2018
00:00

Glupo je pricati o tome da li je penal, iz jednog ugla se bas vidjelo da ga je udario po nozi, ali to je manje bitno, sve je jasno kad je beljarin cutao, nije se zalio da nije penal, prvo je kao digao ruke i odma je odustao, jer je svjestan sta je uradio

avatar
FanUnited
Thursday, 04.01.2018
00:15

nije se bunio jer znao je da nista nebi promenio osim da dobije karton ... azar je dobro iskoristio nepaznju protivnika i sudia kao samo da cekao da azar padne a on je to dobro iscenirao bravo za gluma ...

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 04.01.2018
06:24

Fora je sto je njima jednoglasno penal ono protiv Barnlija a ovo nije... a ovo je mnogo vise penal nego ono :D

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 03.01.2018
23:57
avatar
Rasel Krou
Thursday, 04.01.2018
00:39
avatar
Che Wolfasin
Thursday, 04.01.2018
12:35

Zasšto? Rezulatat je skroz realan samo je utakmica bila košmar za kladioničare.

avatar
Кун
Wednesday, 03.01.2018
23:56

Da li je tu negde Don Carlo da dođe malo da pljuje Premijer ligu gde je svaka utakmica loša i da napiše još neki put da je ona ispod nemačke i španske lige, valjda nisam još neku propustio...

avatar
_mladen_
Wednesday, 03.01.2018
23:55

Kakva utakmica, sanse su se prelako stvarale, na kraju realan rezultat. Razocarao sam se u Moratu, covek bi bazen promasio.

avatar
BarsaSaMarsa10
Wednesday, 03.01.2018
23:54

Kad bi gledali onako strogo formalno,kontakt je ocigledan pa samim tim i penal.Ali prilicno je ocigledno da je Azar simulirao,tj da onaj kontakt nije ni priblizno dovoljan da se onako padne.Sto se mene tice,ja mu ne bi svirao penal.

avatar
gunner 85
Thursday, 04.01.2018
00:26

najbolje objasnjeno

avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 04.01.2018
01:28

Ne verujem da bi se navijaci Celzija slozili sa tobom :D

avatar
_mladen_
Thursday, 04.01.2018
00:41

Haha on se nagledao penala koji nisu postojali a sude se Barseloni, tako da on najbolje zna. 😀😀

avatar
Bratuska_Blueboy
Wednesday, 03.01.2018
23:54

Vrv najrealniji rezultat mada sam poludeo kad je Arsenal dao gol za 2:2 Morata vcrs tragi komedija

avatar
Wednesday, 03.01.2018
23:53

Morata promasuje gol ko ćorav dinar

avatar
Rasel Krou
Thursday, 04.01.2018
00:42

Nemoj tako, pa mali Celzi je tu zeznuo velikog Reala, platili su im rezervu 70 miliona i sada ta igracina ne moze iz tri puta1 na 1 da rijesi, ali zato ima dobar skok

avatar
Gorčilo
Wednesday, 03.01.2018
23:52

Remi po meri Liverpula, a i Junajteda i Totenhema.

avatar
Super 8 Frank
Thursday, 04.01.2018
00:59

Dzaba po meri Liverpula kad sledece kolo igraju protiv City (:

avatar
_mladen_
Thursday, 04.01.2018
15:21
avatar
Red Demon
Wednesday, 03.01.2018
23:51

Ceka se KING bratina da kaze kako je Morata tehnicki najpotkovaniji igrac u istoriji celsija i kako nije ni prici Costi. A da, on sad komentarise na mozartu :D

avatar
Cetinje LFC
Wednesday, 03.01.2018
23:51

Paaaa stvarno spektakl. Ne sjećam se kad sam ovako dobru utakmicu odgleda'. Bruka. A golmanima posebno svaka čast. Strašno.m

avatar
vojin denic
Wednesday, 03.01.2018
23:51

Da nije bilo penala arsenal bi dobio lagano.

avatar
vojin denic
Wednesday, 03.01.2018
23:49

Ovom sudiji zelim sve najgore u novoj godini. Plave funjare morao je neki penal da se svira.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 04.01.2018
13:18

Celsi je na poslednja tri meca protiv Arsenala dobio crveni. Arsenal treba da bude presrecan, trebalo je da bude 3:6 po prikazanom.

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 03.01.2018
23:49

Glasanje. Kliknite na like ako mislite daje arsenal jadniji a unlike ako misllite da je to ipak milan.

avatar
Stamford Bridge
Wednesday, 03.01.2018
23:49

Ne znam jesam li ja prvi koji misli da je Konte prosjek trener.Budala vidi da Celziju najvise odgovara 3-4-3 formacija,on u ovakvu jaku utakmicu ulazi u 3-5-2 formaciji sa mrtvim Fabregasom od koga nema nikakve koristi.Da je Celzi igrao ovu formaciju prosle godine,nikada ne bi vidio titule.Za Moratu nemam rijeci,on napadac,mora da se zafrkao dobro.Bakajoko kao baba spor,al opet je bilo neke koristi od njega.Mozes u napadu ima samo jedan pravac,koji svako unaprijed zna.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 04.01.2018
00:14

I sta je Konte kriv sto Morata promasuje zicere? Dobili bi lagano. Sa 3-5-2 smo dobili u gostima i Atletiko i Totenhem sto su im jedini porazi kuci ove sezone. Imali smo 16 suteva naspram 8 arsenala. Dobru je taktiku postavio Konte jedino bi ja krenuo sa Ridigerom, Drinkvoterom i Zapakostom umesto Kejhila, Bakajoka i Mozesa.

avatar
Thursday, 04.01.2018
02:41

Apsolutno se slazem.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 04.01.2018
00:58

Upravu si za formaciju takodjer licno mislim da smo vise napadacki orjentisani i ljepsi fudbal igramo sa 3-4-3 gdje nam 2 krila pomazu napadacu i bolja je odmah realizacija.3-5-2 je pomalo zatvorena formacija sa ta 3 veznjaka bokovima i odbranom dok 3-4-3 je ofanzivnija i vise golova dajemo po utakmici.U svakom slucaju po meni bolje imati jedno krilo vise koje napada nego veznjaka ali Konte fura svoj stil vidicemo kako ce se zavrsiti .

avatar
Stamford Bridge
Thursday, 04.01.2018
00:34

Kriv je jer mu u toj formaciji igra mrtvi Fabregas,od koga ama bas nikakve koristi nije bilo cijelu utakmicu.Covjek je za ulazak zadnjih 15 minuta jer je spor za profesionalni fudbal,a plus nema nikakvu vise kreaciju,asistencije,korneri su mu katastrofa itd.

avatar
Red blood
Wednesday, 03.01.2018
23:49

Nekad neke utakmice jednostavno ne mirisu na odredjeni zavrsetak.Meni ova jednostavno nije mirisala na pobedu Celzija.I nekako sam i u tih poslednjih par minuta samo cekao momenat kad ce Arsenal da izjednaci.A ovako je i lepse..guzva i neizvesnost od 2 do 6 mesta..nSteta sto je Siti odmakao..inace bi bio totalni spektakl!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 03.01.2018
23:48

Sve u svemu bolji bio arsenal

avatar
Jason
Wednesday, 03.01.2018
23:47

Utakmica za uzivanje...

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 03.01.2018
23:45

Odlična utakmcia, stvarno je prštalo i na jednoj i na drugoj strani. Morati partija za zaborav, nadam se da će se oporaviti psihički od ovoga. Vilšir i onaj mali bek Arsenala me oduševili

avatar
äxwell
Wednesday, 03.01.2018
23:45

Auuu kakva utakmica za neutralce! Fantastican mec koji su mogli obe ekipe dobiti. Morata teska panjina..Precjenjen fudbaler koji je masno preplacen. Promasiti 3 onakva zicera je zaista urnebesno..Urnebesne su mi bile reakcije Contea koji je morao pomisliti u jednom momentu gdje mi je bila pamet kad sam doveo ovo drvo za onolike pare! Sto se tice Wengera ima strasan napad sa Ozilom i Sancezom koji su pola tima..Vilsere igra odlicno, vratio se u formu..Ali odbrana je kriminalna..Na kraju moglo je biti 5-5..Ali sve u svemu realan ishod.

avatar
Rasel Krou
Thursday, 04.01.2018
00:47

Ne pametuj mnogo, Luzerpul nece vidjeti titulu narednih 10 godina, bas kao sto nije poslednjih 20 i kusur.

avatar
Rasel Krou
Thursday, 04.01.2018
19:12

Minusi na tebe odavno ne djeluju, postao si imun na njih. Odlicio sam da ti pojacam terapiju, napravicu normalnog covjeka od tebe, ne brini se.

avatar
äxwell
Thursday, 04.01.2018
18:08

Pukni minus i mani me se..Ne znam koji si profil prije koristio al ocigledno da sam ostavio traga na tebi pa si mjenjao profil..Sta se toliko sikiras oko Liverpula i titula koje nemaju..To je na nama navijacima LFC da mislimo..! iš od mene (pokušaj x3)

avatar
Kajzer
Wednesday, 03.01.2018
23:45

Steta za onu Zapijevu precku, ali bilo bi malo mnogo da nas posle sudije i Bog pogleda. Broji li ko Moratine zicere? Ono je tuzno da jedan profi napadac ne ume da resi 1 na 1 i to redovno dune u golmana, ko da hoce da ga ubije.

avatar
Непобедиви
Thursday, 04.01.2018
00:00

Mozda se i zamerio nesto sa Cehom, ko zna :)

avatar
Непобедиви
Thursday, 04.01.2018
00:00

Inace, nije ti losa bila danas nosata sekvoja :D

avatar
OneSeasonWonder
Wednesday, 03.01.2018
23:44

Odlican rezultat za LFC i Tot

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 03.01.2018
23:48

Uzimate titulu sad sigurno. Ovo se cekalo.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 04.01.2018
00:16

Jednom i ti da dobijes plus od mene.

avatar
_mladen_
Thursday, 04.01.2018
00:11

Pa da, ukljucili su se opet u pricu. Jedan kiks i oni su na drugom ili trecem mestu. Liverpulu je ova poslednja tekma i te kako bitna, pogotovo sto ih ocekuje utakmica sa Sitijem.

avatar
Spalemk2
Wednesday, 03.01.2018
23:44

Kakva utakmica... morata promašio profesiju

avatar
HakunaMatata
Wednesday, 03.01.2018
23:44

Kakvi se samo smesni penali sude protiv Arsenala to je strahota...Arsenal je ove sezone vec dovoljno ocajan, jos su im samo sudije falile...Cembersa prodati, lik je antitalenat, nije mi jasno kako je on uspeo da stigne do Arsenala...Odbrana kriminalna, sklanjaju se od lopte...Dobra utakmica Arsenala, zasluzili su vise ali nemaju srece...Jel vam sada jasno zasto je Real prodao Moratu? Lik je solidan napadac i nista vise...

avatar
Lol xxxxxxxx
Wednesday, 03.01.2018
23:43

Morata pakuj se i vracaj se nazad. Kakve smo mi igrace dali za panjeve poput Bakayoka i Morate . Na kraju ispadne da su jedina pojacanja zapakosta i drinkvoter dve panicne kupovine zadnjeh dana prelaznog roka.Za pare koje smo dali za njih 2 smo mogli 20x bolje da prodjemo . Samo molim da niko ne prica o pracenju sitija jer su oni apsolutni sampioni. Momci su izdominirali svaku utakmkcu od pocetka i titula je u sigurnim rukama , rukama pravog sampiona . Kad budemo doveli adekvatne zamene za Matica i Kostu mozemo da pricamo o tome kako cemo se boriti za titulu tek sledece sezone.

avatar
Wednesday, 03.01.2018
23:43

Morata kod stopera i bekova na kaljenje, mozda nauci da zavrsava 1 na 1 :'D

avatar
Stretford END 1878
Wednesday, 03.01.2018
23:52

Ne, bolje kod Azara da se uci glumi...

avatar
Rasel Krou
Wednesday, 03.01.2018
23:53

Perez je genije za kakvo drvo je uzeo 70 milki. Najbolje od svega je sto navijaci Celzija u njemu vide novog Drogbu, mozda im i za Bejla Real uzme 100 miliona.

avatar
Маркус19
Wednesday, 03.01.2018
23:43

Ау каква утакмица. Права посластица за нас неутралце. Баш штеза што је морало да се заврши. Оно није пенал, али добро... Оно Мажић не свира Партизану што овај свира Челсију.... Но добро, ништа чудно

avatar
madridistatill_i_die
Wednesday, 03.01.2018
23:42

Evo odgovora zašto je Moratin maksimum bila klupa u Realu, dečko ima užasnu igru nogom i realizaciju, istina ima brzinu i odlične fizikalije ali mu dosta fali da bi bio svetska klasa.

avatar
Rasel Krou
Wednesday, 03.01.2018
23:53
avatar
Stretford END 1878
Wednesday, 03.01.2018
23:54

Sa tim fizikalijama je mogao u Madridu da ostane, infrastruktura u Madridu je odlicna, potrebni radnici...

avatar
Rasel Krou
Wednesday, 03.01.2018
23:42

Azar padavicar, na onaj kontakt padaju on, Suarez, Diego Costa i Neymar, najveci simulatori.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 03.01.2018
23:45

hahaha iz sve snage te neko sutne u nogu napuca, sto se kaze... Cist penal. Ali eto Arsenal na kraju slavi...

avatar
Маркус19
Wednesday, 03.01.2018
23:59

Из све снаге? Дечко је л си гледао утакмицу???

avatar
_mladen_
Wednesday, 03.01.2018
23:59

A sad jeste ga sutnuo, ali nije iz sve snage i vise ga je zakacio.

avatar
Rasel Krou
Wednesday, 03.01.2018
23:55

U nogu koja ti je u vazduhu, udari te u djon kopacke tj krampone a ti imas metar i zgazenu zvaku tj nisko teziste i ni u snu te to ne moze oboriti, smijesan si.

avatar
Stretford END 1878
Wednesday, 03.01.2018
23:55

Kazes iz sve snage? Hoces sad ja da ispricam vic?

avatar
FanEngleskogfudbala
Wednesday, 03.01.2018
23:46

I Ronaldo,i Ramos

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 03.01.2018
23:42

Kurtoa branio sjajno nije mogao kod golova nista ,Celsi blizi pobjedi ali generalno oba tima zasluzila 3 boda,e Morata moj brate ajde ono prije ali zicer u 93 min da ga pitas gdje da das gol pa onda da ga das tek,i jos precka zappacoste ostaje zal za 3 boda ali generalno naslov je rekao spektakl! Penal na prvu sam mislio da je nepostojeci ali je cist kao suza

avatar
NIKE
Wednesday, 03.01.2018
23:42

Kome ti moj Bacuaj grijes klupu.

avatar
Red Demon
Wednesday, 03.01.2018
23:42

Ovaj Morata polako poprima Toresovsku kletvu iz Celsija, lik ne ume da zavrsi 1v1 sa golmanom. Arsenal ima odlicnog igraca u onom klincu, odigrao odlicno, dobro izuzev onoga sa Zapacostom. Arsenal mozda i zasluzio pobedu, ali Azar je prevelika klasa.

avatar
Nogometni strucnjak
Thursday, 04.01.2018
01:06

Druze Tores je za ovog moratu, Ronaldo licno, ali onaj brazilski. Toresov problem je sto, nije toliko cesto ulazio u sanse, kao sto se sad ulazi, a ovaj opet deset puta vise promasuje.

avatar
Stretford END 1878
Wednesday, 03.01.2018
23:42

Sta je ovo sa Arsenalom, zasto ne mogu da igraju svaku utakmicu ovako, bravo Ganeri za prikazan igru i za hrabrost, pokazali ste ko je najbolja ekipa u Londonu, nisam ocekivao ovako losu igru celsija, Arsenal je zasluzio da pobedi, sta reci za penal.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 03.01.2018
23:52

Koju si ti utakmicu gledao?

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 04.01.2018
01:55

Sta reci za penal? Pa cist penal pokupio nogu covjek Azaru u 16 metara,mnogo veci penal nego onaj vas protiv Barnlija za koji sam ocjenio i ja da je postojao cak.. Nego gunneri nikad ne zele da priznaju a najbolja ekipa u Londonu je jedini osvajac LS iz Londona :) Ali dobro s razlogom su navijaci PL protiv Celsija heh :D i ja bih bio mozda da navijam za neki od luzerskih timova

avatar
Stretford END 1878
Thursday, 04.01.2018
00:23

Onu u kojoj Konteu slace perika misleci da je pobedio i onu od koje si skakao misleci da si ispred Uniteda i onu posle koje si se istopio kao plastika. Sportski pozdrav.

avatar
Carina_11303
Wednesday, 03.01.2018
23:42

Morati bi bolje bilo da se iskupi u ligi šampiona. Ovo što nam radi je jezivo. Košta bi iz ovakvih šansi do sada dao bar 25 golova. Šta se dešava sa čovekom, ja ne znam. Tri komada bi na ovoj utakmici dao i Alivodić. Bez teksta sam.

avatar
Stretford END 1878
Wednesday, 03.01.2018
23:58

Poredis Alivodica i ovog Simpo proizvoda? Gospodine Alivodicu, ako citate ovo izvinite u ime ovog plasticara:)

avatar
Rasel Krou
Thursday, 04.01.2018
00:05

Iskupice se, poslace vas kuci u ranoj fazi play off-a, ali nece vam tesko pasti, ipak ste vi mali Celzi.

avatar
Wednesday, 03.01.2018
23:42

Ljudi moji jeli ovo moguce? Dugo nisam ovako pritisak veliki imao. Sta su promasivali i jedni i drugi, sta su golmani branili, sta je Morati, trebao bi videti dali ima kakve magije na njemu. Stvarno steta sto smo ispustili pobedu ali realno ni Arsenal nije zasluzio izgubiti ali to je fudbal sta da se radi.

avatar
Маркус19
Thursday, 04.01.2018
00:06

Највећа грешка Контеовог Челсија је Бачуаји на клупи...

avatar
Маркус19
Thursday, 04.01.2018
16:36

Али када Лукаку промаши нешто, то значи да је теле, да не зна ништа, да је пањ од 90 милиона... Када Мората промаши, ''губи на самопоуздању и нема среће''????

avatar
Thursday, 04.01.2018
02:29

I jest i nije druze... da je Moratu izvadio 99% bi Alvaro izgubio samopouzdanje i volju ovako vidi se jednostavno da nema srece. Otvara se, trci, bori se, ali jednostavno nece onaj zavrsni sut. Sada ce polufinale kupa sa Arsenalom ponovo pa nek ispravlja krivu reku :D

avatar
Stabber
Thursday, 04.01.2018
01:32

One Moratine promasaje bi Mici pogodio

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 03.01.2018
23:42

Arsenal zasluzeno dao gol na kraju jer poraz nikako nisu zasluzili. Morata u situacijama 1na1 reagovao kao Lukaku, dve odlicne odbrane Kurtoe,jak tempo, penal sumnjicav... Sve u svemu, sadrzajna i dobra utakmica.

avatar
Wednesday, 03.01.2018
23:41

Morata je takva panjina. Nemojte odmah da me napadate, Lukaku je isto panjina. Kejn je duplo bolji igrač od obojice.

avatar
Red blood
Wednesday, 03.01.2018
23:52

Druze..ova dvojica vrede 70-80..a Kejn bar za trecinu vise.Tako da nista novo nisi rekao.A i golgeterski saldo isto govori.Kejn je verovatno najbolji finiser na svetu.

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 04.01.2018
01:23

Lukaku vredi 70-80? Navijam za Junajted al nisam jedan od onih sto ga bez razloga velicaju,decko nema blage veze. Sramota je da jedan profesionalac koji igra za veliki klub,trenira svaki dan i igra svakog vikenda nema nikakav prijem lopte,sutira kao da nosi teret od 200kg na ledjima,ne zna da vodi loptu,pas nula... Nudi se stalno u sesnaestercu,jak,zagradi se i postigne gol glavom-to on zna. Nadavao se takvih glupih golova i pojedini od njega prave Van Bastena a lik je igrac za timove kao sto su Everton,Barnli i slicni.

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 03.01.2018
23:41
avatar
Stretford END 1878
Wednesday, 03.01.2018
23:59

Ma nije, dobar je. Polako. Proradi ce. Tek je 22 kolo.

avatar
Nogometni strucnjak
Thursday, 04.01.2018
01:06

Hhahahahahahahah, al me nasmija, ziv bio.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 03.01.2018
23:41

Sramota za 2 izgubljena boda od mnogo slabijeg protivnika. Ja ne znam da li je ovaj Morata operisan od gola, ako ima malo morala vratice platu za ovu nedelju. Konte je napravio par gresaka trebalo je da krene Ridiger umesto Kejhila i Drinkvoter umesto Bakajoka i onda bismo dobili rutinski. Takodje Zapakosta i Vilijan/Pedro. Ali opet glavni krivac je Morata. Ajde da je samo danas ali svaki mec promasi zicer ili dva, danas tri. Protiv Barse to moze skupo da kosta. Izbaciti Barselonu i dobiti Siti u finalu kupa i ovo ce buti super sezona. Ne mora titula bas svake godine.

avatar
John Terry 26
Wednesday, 03.01.2018
23:41

Greota je ne dobit Arsenala sa ovakvom odbranom...mada kako ih dobit ako nemas napadaca?

avatar
Маркус19
Thursday, 04.01.2018
00:07

Имате Морату, он је бољи од Лукакуа.

avatar
John Terry 26
Thursday, 04.01.2018
00:26

Slicni su ako cemo relalno, pa tacno ne bi znao koga bi prije izabrao

avatar
Djordjo COYG
Wednesday, 03.01.2018
23:41

Cele sezone Arsenal unistavaju sudije ovo je postalo komicno po koji put u sezoni sudije vrate neku ekipu u mec protiv Arsenala komedija.

avatar
Rasel Krou
Wednesday, 03.01.2018
23:41

Odlican mec, samo mi je zao sto Celzi nije dobio, mozda bi jos malo citao komentare Nikki CFC i ostalih fanova malog Celzija kako je prvenstvo jos otvoreno ali posle ovoga mislim da je i njima jasno da nemaju nikakve sanse.

avatar
Normal one
Wednesday, 03.01.2018
23:40

Sramotan penal koji nikako nije smeo da bude dosudjen.Da nije bilo penala Arsenal bi u narednih 10 min dotukao Celzi,kako sudije ove sezone sude na stetu Arsenala,neverovatno.

avatar
Маркус19
Thursday, 04.01.2018
00:08

Што је најјаче, Челсијевци упорно потенцирају причу како судије провлаче Јунајтед. Океј, док је био Хауард Веб јесте био приклоњен Јунајтеду па то ти је, али човек је сада у пензији, не суди у Премијер лиги више, а они и даље причају како нас провлачи судија...

avatar
proyectant
Thursday, 04.01.2018
00:34

I proslu i ovu utakmicu Arsenal ne dobija zbog upravo tih penala. Ovo su smesni penali, do sada je Arsenal ostecen samo sa ove dve utakmice 4 boda. Opet prosla je bila u 90+ min penal, tu bi dobili, ali ova, ne mogu ipak znati, ali je mirisalo na Arsenalovu pobedu.

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 03.01.2018
23:40

Ladies and gentlemen.....velika Premier liga u svom punom sjaju!

avatar
Maksimus
Wednesday, 03.01.2018
23:40

Au ala se ispromasivao Morata, sramota..

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 03.01.2018
23:43

Nije ga dzabe pustio real. Mada lepe pare su uzeli sa drvo

avatar
Red Legend
Wednesday, 03.01.2018
23:40

Kakva je panjina onaj Morata, rijetko los realizator, svaka cast Realu kad uzese onakve pare...Lukaku je za njega debeli Ronaldo licno :))

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 03.01.2018
23:43
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 03.01.2018
23:48

Tesi se ali samo je Lukaku gori od Morate trenutno. Imaju istu statistiku 10 gola 4 asistencije ali Morata ima jedno 4,5 meceva manje.

avatar
jack wilshere
Wednesday, 03.01.2018
23:40

Hvala Morati sto je i navijace Celzija vcrs uvjerio da je svjetska klasa.. Na kraju krajeva sam zadovoljan i bodom, ali me interesuje u kom univerzumu je ono penal, a saplitanje Najlsa od strane Mosesa u prvom nije? Totalno los i nepoznat kriterij, sudija nije.znao gdje udara..

avatar
äxwell
Wednesday, 03.01.2018
23:50

Nije ga Mozes dirao sam se sapleo..To si barem mogao jasno vidjeti nakon 15 ponovljenih kadrova. A ovo sa Azarom je bilo mekano..Naravno bilo je kontakta ali po meni nedovoljno za penal..Opet Belerin je nepotrebno startovao..

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 03.01.2018
23:58

Cak se ni Baljerin nije bunio, cist penal, mogao je da mu slomi nogu.

avatar
Непобедиви
Wednesday, 03.01.2018
23:39

Navijaci Celsija da slave Entoni Tejlora, a mi cemo Moratu. Ima pivo od mene. Da Entoni nije poklonio penal, Arsenal bi prelomio utakmicu u svoju korist. Steta, uzele su nam sudije 4p u 2 utakmice...

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 03.01.2018
23:43

Zasto Tejlora? Penal cist kao suza

avatar
Непобедиви
Wednesday, 03.01.2018
23:55

Ni p od penala.

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 03.01.2018
23:43

Da da. Opet ostaste bez ls

avatar
Kajri Irving
Wednesday, 03.01.2018
23:39

Kad se samo setim kad su pojedini pričali da su i Lukaku i Morata bolji od Kejna. Hari je profesor doktor docent nauka za njih dvojicu kojima treba 10 šansi za gol.

avatar
Red blood
Wednesday, 03.01.2018
23:54

Hari Kejn je najbolji realizator sansi na svetu.I tu nema mozda!

avatar
Blek stena
Thursday, 04.01.2018
01:19

Ko je to mogao da kaže isti je kao što su luk i mor vrhunski fudbaleri.

avatar
FanEngleskogfudbala
Wednesday, 03.01.2018
23:39

Nee kraj,hocu jos.Kakva utakmica!

avatar
La bestia negra
Wednesday, 03.01.2018
23:39

Dvoumim se ko je veci panj Lukaku ili ovaj Morata kakva pljacka Reala,ali nema dileme da je Azar najveci padavicar lige

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 03.01.2018
23:44

Ustani pa reci Eden Azar toliko

avatar
La bestia negra
Thursday, 04.01.2018
00:10

Rekao sam Eden Azar i pao sam

avatar
tony zahirovic1234
Thursday, 04.01.2018
00:07

Tako je, Azar ima 3 zlatne lopte, SP sa Belgijom, vodio Celsi do 3LS. ..

avatar
Stretford END 1878
Thursday, 04.01.2018
00:01

Tako je, da ustane pa opet da padne kao EdendesnanogaAzar

avatar
Rasel Krou
Wednesday, 03.01.2018
23:39

Morata mozda ne moze tri puta da rijesi 1 na 1 situaciju ali zato moze da asistira protivnickom igracu za go. Fasciniran sam Perezom za kakvo drvo je kasirao 70 miliona.

avatar
Savoa
Wednesday, 03.01.2018
23:41

Danas je imao ocajnu zavrsnicu ali je igracina, sjajno se gradi i stvara sebi prostor ali vi ,,strucnjaci to ne vidite,,

avatar
Blek stena
Thursday, 04.01.2018
01:22
avatar
Shang Tsung
Thursday, 04.01.2018
01:08

Bravo za komentar,ljudi ne kapiraju kad igrac ulazi u sanse zbog svoje brzine,predispozicija i kretanja da to govori o ogromnom kvalitetu,a zavrsnica ce se popraviti.Kao da bi vecina igraca kod one druge sanse pretrcala u trku stopera Arsenala i dosla do lopte,primera radi.

avatar
Rasel Krou
Thursday, 04.01.2018
00:03

Ono sto je on danas promasio ne bi ja promasio, tri sanse 1 na 1 u gradskom derbiju i ni blizu gola, druze, to se moze dozvoliti u drugoj ligi Estonije ali u PL nikako, igrac od 70 miliona ne smije ovako da se bruka. Gradio se i pravio sebi prpstor i Heski.

avatar
Z
Wednesday, 03.01.2018
23:39

Kao navijacu CFCa ostaje zal zbog rezultata ali KAKVA UTAKMICA! Mozda i najrealniji rezultat na kraju. Dodao bih samo- Morata 3 100% sanse........

avatar
Gooner1985
Wednesday, 03.01.2018
23:38

Bili smo malo bolji. Neznatno. Dobra tekma za oko. Odbrana nam je bila više uplašena nego što treba.

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 03.01.2018
23:44

Chelsea je bio bolji a oba tima odigrali vruhunski i otvoreno

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 04.01.2018
01:58

E jeste posjed pasovi to gledaj, a sto ne pomenu usput broj suteva recimo? Ili broj sansi? A Morata stvarno kad bi znao nogom da da gol bio bi jedan od najboljih napdaca na svijetu jer sve ostalo ima

avatar
Gooner1985
Wednesday, 03.01.2018
23:53

Nije Chelsea bio bolji. Posjed i pasovi su ubjedljivo bili naši. Jedino u čemu je Chelsea bio bolji jesu 3 zicera od Morate. Zato tako i misliš. Ali, Chelsea je imao i Moratu.

avatar
Ognjen25
Wednesday, 03.01.2018
23:38

Ovo je nemoguce sta je morata danas masio auuu zivote

avatar
Zlato
Wednesday, 03.01.2018
23:38

Dzek Vilsir je pojeo vezni red celsija onaj penal ne smije da se svira.

avatar
jack wilshere
Wednesday, 03.01.2018
23:42

Pa Vilser kad je spreman je najbolji engleski veznjak, laganooo.. pa covjek je sa 18 godina strpao u dzep Xavija i Iniestu u najboljim danima, o cemu se ima pricati, a da ne pojede Bakajoka ili Fabregasa kome se ne igra..

avatar
jack wilshere
Wednesday, 03.01.2018
23:57

Pa dobro, svijet je ipak malo preambiciozno, ali u svakom slucaju je vrhunski igrac.. Nadam se da ce produziti ugovor i da mu daju traku od sljedeće sezone i da ga zaobidju povrede.. A onda bi de vidio njegov maksimum..nJos covjek pusi i pije kao rekreativac, gdje mu bio kraj :)

avatar
Zlato
Wednesday, 03.01.2018
23:45

Vezni red celsija je pored njega izgledao smijesno da nije imao toliko povreda bio bi najbolji vezni igrac na svijet.

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 03.01.2018
23:38

Utisak meca. Morati treba 5 prilika za gol i arsenal ostao bez lige sampiona ponovo. Celzi odigrao koliko je trebalo

avatar
CaptainLeaderLegend
Wednesday, 03.01.2018
23:38

Boaci dodji kad te molim! 😁

avatar
Lol xxxxxxxx
Wednesday, 03.01.2018
23:43

Ma pesic je bolji i boaci masi 1 na 1.

avatar
Stretford END 1878
Thursday, 04.01.2018
00:26

Brate, zamisli dodje Boaci, izbaci vam panja iz prve postave i za par meseci da vise golova nego fizikalac za celu sezonu, zar ne bi skakao od srece? Jos ako navijas za Zvezdu.