Arsenal bez Beljerina na 'Teatru snova'

Autor: Boban Filipović
četvrtak 10.11.2016.
19:06
Izvor: Sportske.net

Desni bek 'Tobdžija' neće biti na raspolaganju Arsenu Vengeru u novembru.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Ektor Beljerin se povredio  na treningu uoči utakmice Lige šampiona protiv Ludogoreca u Sofiji, nju je propustio, ali ga je 'Profesor' rovitog bacio u vatru pu derbiju severnog Londona protiv Totenhema.

Španac je odigrao celu utakmicu protiv 'Pevaca', imao je u finišu jednu dobru šansu da donese pobedu 'Tobdžijama', ali se u toj situaciji jasno videlo da nema dovoljno snage.

Međutim, "naplata" je stigla na trenigu mlade reprezentacije Španije. Bolovi su bili nesnosni, te selektor Selades neće moći da računa na njega u baraž utakmicama za plasman na Evropsko prventvo protiv Austrije.

Detaljne lekarske analize su urađene danas i konstatovano je da su Beljerinu oštećeni ligamenti u zglobu, da mora da miruje i da za njega nema fudbala u novembru.

To znači da Arsen Venger neće moći da računa na odličnog desnog beka na utakmici 12. kola Premijer lige protiv Mančester Junajteda 19. novembra, kao ni na meču 5. kola Lige šampiona protiv PSŽ-a na 'Emirejtsu' koji direktno odlučuje ko će biti prvi u grupi. Beljin će popustiti još dve utakmice u kojima će Arsenal biti domaćin - prvenstveni duel protiv Bornmauta, kao i utakmicu liga Kupa protiv Sautemptona.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gunner11
Thursday, 10.11.2016
23:46

Pa zar je moguce ?

avatar
odzvucnika
Thursday, 10.11.2016
21:33

ako arsenal ne dobije ovo nema price o tituli

avatar
Bojan Zdravkovic
Thursday, 10.11.2016
21:00

Ili je do medicinskog osoblja ili do nacina treninga,nesto ne stima. Kako niko to ne vidi u Arsenalu pa ni sam Arsen nije mi jasno.

avatar
Carina
Thursday, 10.11.2016
20:26

Idemo junajtede, liverpulu ste otkinuli dva boda, mozete i arsenalu. 1-1 kao kuca

avatar
Samo Barsa
Thursday, 10.11.2016
20:17

Arsenal nema srece.