Arsen otvorio dušu, da li ovo znači kraj?

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 26.10.2017.
18:25
Izvor: Sportske.net

Francuz iskren posle duže vremena, šta će biti na leto?

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Arsen Venger je priznao da će na kraju sezone dobro razmisliti o odlasku iz Arseala.

Iako je letos klub ostao bez Lige šampiona prvi put posle 20 godina, Venger je dobio novi dvogodišnji ugovor, ali je pitanje da li će ga odraditi do kraja.

Navijači sumnjaju u njegov rad više nego ikad, Aleksis Sančez i Mesut Ozil će otići kao slobodni, klub će biti na gubitku, a deluje da će i ove godine voditi paklenu borbu za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

"Želim da sačekam i da vidim šta će uprava reći o mom radu. Nakon toga ću doneti odluku, ali moja želja nije sporna, oduvek sam hteo da budem ovde, ali to je samo jedna strana. Moja glad, moja posvećenost je veća nego ikad. Verujte mi na reč da ja najviše dovodim sebe u pitanje, svake godine sednem i dobro pogledam iza sebe šta sam uradio", rekao je Venger i nastavio:

"Sadašnjost za mene predstavlja kakvim stilom igrom, da li pobeđujemo, nemoj da mislite da nije tako. Znam da su trofeji esencija fudbala. Ali, samo vas molim za jednu stvar, budite iza ovog tima, pa ćemo na kraju sezone videti šta smo uradili. Imamo šansu da uradimo velike stvari, a na kraju, ako ne uspem, znajte da ću uvek voleti ovaj klub i da ću biti verni navijač
", istakao je Venger.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 26.10.2017
20:20

Venger je bio najveca konkurencija Fergusonu to dovoljno govori koliko Junajted nije imao nijednog ozbiljnog konkurenta godinama. Tek u poslednjih 10-ak godina ova liga je postala to sto treba da bude.

avatar
jack wilshere
Friday, 27.10.2017
00:27

Mlad si ti previse da se sjecas kakav je to fudbal bio.. Jer da se sjecas, ti bi navijao za jedan od ta dva kluba, jer su to bila vremena.. A ne da navijas za cirkusanta koji ulece u tribine kad njegovi postignu go.. A sve sa tribina posmatra anonimni Afrikanac koji se za sve pita u klubu.. Zato ce jos mnogo vremena proci prije nego stignete Everton po titulama..

avatar
NikkiCFC
Thursday, 26.10.2017
20:18

A sta je cilj ovog kluba meni nije jasno? Da li moze neko da mi odgovori? Koji ciljevi? Da li je top4 uspesna sezona?

avatar
jack wilshere
Friday, 27.10.2017
00:24

Cilj je dogurati do finala makar nekog kupa.. I moliti se Bogu da nam zapadne Celzi u finalu, da nesto osvojimo.. Jer ako nam dodje npr Birmingem, odmah se zna da necemo uzeti...nNadam se da je malo jasnije

avatar
murjak
Friday, 27.10.2017
10:56

Klub posluje u pozitivi već godinama,imaju ograničenja kod isplate plaća igračima,kod transfera i sličnih stvari što Arsenal čini jako profitnom organizacijom te na taj način su vlasnici Arsenala jako zadovoljni..Imam osjećaj da ih ne dira što ne osvajaju trofeje,bitni su im novci i da se vrte uvijek oko vrha,na taj način iskoči uvijek neki igrač,kojeg će prodati za lijepu cifru i tu se ponovno vraćamo na zadovoljstvo vlasnika Arsenala,ali i na njihovu realnost sa trofejima..Poradi svega navedenoga,vlasnici su zadovoljni sa Vengerom..Ugl,ne bi bio u koži Arsenalovih navijača..

avatar
REAListaee
Thursday, 26.10.2017
20:17

Koje velike stvari mozes da uradis ove sezone ?? Sta prica ovaj. Ne ucestvuje u LS, ne moze da osvoji Ligu, ostace na kraju sezone bez igraca.. O cemu on masta ?? Velika stvar mozda da ponovo nekim velikim cudom ostane na klupi ? Haaa ?

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 26.10.2017
20:07

Ovaj covek bi bio odlican politicar na nasim prostorima. Obecava boljitak naredne godine iznova i iznova, uverava da je dobra sezona iako se nije nijedan trofej osvojio, prica o ulaganjima u stadion (sto fanovima sirom sveta tako mnogo znaci), navijaci ga vredjaju po drustvenim mrezama, a on ostao u fotelji, dobio jos jedan mandat.

avatar
Che Wolfasin
Thursday, 26.10.2017
19:28

Svaka čast na izjavi. Ako se ove sezone uzme LE time bi na slavan način završio karijeru u Arsenalu. Ja bih voleo da Arsen ostane trener i da mu se da 200-300 mil kao Murinju ili Gvardioli pa da oformi tim za PL.

avatar
Amadeus
Thursday, 26.10.2017
18:37

Jako je tesko biti vodja tima dugi niz godina u jednom klubu svaka cast Arsenal ceka tranzicija odnosno odlazak Vengera sta posle njega a otici ce i zvezde tima Man utd je isto prosao samo sto su ulagali dosta novca u igrace doveli 55 igraca i na kraju stvorili dobar tim Arsenal nece ulagati puno zakljucujem iz dosadasnjih prelaznih rokova odnosno svrha tog kluba je ocigledno trpati pare gazdi u dzep ne znam ali tapkace u mestu sve dok ne promene politiku kluba vlasnika pa i igrace vecite talente itd realno liga evrope ce biti najdalji domet ovog tima odnosno plasman u istu a neki trofej samo na neki pes i tome slicno 😀 iskreno zamo je kad vidom kakve legende su nosile ovaj dres a pre svih HENRY 14

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Thursday, 26.10.2017
18:30

Ne verujem(o) ti.

avatar
jack wilshere
Thursday, 26.10.2017
18:29

Sta god uradio, uvijek ce ostati jedan od simbola PL. Sopstvena tvrdoglavost, i zaostajanje za savremenim desavanjima ga je kostalo vise trofeja, ali sta bi.. Ostace iza njega mnogo stvari za koje je iskljucivo on zasluzan..nVeliki Arsen Venger, sta god ko mislio o njemu.