''Armejci'' dali sedam komada pred okršaj sa Zvezdom!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.02.2018.
11:51
Izvor: Sportske.net

Za razliku od Zvezde, oni su za finiš priprema izabrali mnogo lakšeg rivala.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U danu kad je Zvezda igrala protiv Zenita, CSKA je u kombinovanom sastavu odigrao meč protiv nižerazredne španske ekipe Torevijeha.

''Armejci'' su trijumfovali sa 7:0 i tako uspeli da poprave utisak kada su u pitanju njihovi rezultati u pripremnim mečevima.

Podsetimo, tokom zime CSKA je ostvario ove rezultate:

Valerenga - 0:0
Horsens - 2:2
Pjast Gljivice - 0:0
Nordsjiland - 1:1
Elće - 3:0
Toravijeha - 7:0


Dakle, ukupno 13 golova postigla je ekipa Viktora Gončarenka na šest odigranih mečeva, od toga sedam u jučerašnjem meču. Ono što je posebno došlo do izražaja jeste podatak da su svih 13 golova postigli napadači.

''Mislim da ne treba donositi zaključke, napadači su nam i potrebni da bi postizali golove'', istakao je Gončarenko posle jučerašnje utakmice i dodao:

''Nije mi se svideo samo rezultat, nego i činjenica da smo imali veoma dobar timski rad. Veza između svih igrača u ekipi bila je očigledna i tako smo igrali svih 90 minuta. Nismo se zaustavljali kad je bilo 3:0'', objašnjava Gončarenko.

On je otkrio i da se Gironkin, Tikinzjan i Leonov vraćaju u omladinski pogon, ali da na njih računa u bliskoj budućnosti.

Inače, juče su trostruki strelci bili Olanare i Čalov, a osim njih dvojice trijumfu od 7:0 doprineo je i Žironkin.

CSKA: Pomazun (Kjirnac od 62.), Ignaševič (Leonov od 46.), Nababkin, Hosonov, Gordjušenko, Bistrović, Milanov, Tikinzjan, Žironkin, Čalov, Olanare.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke