Argentinci i Brazilci saopštili spiskove za novembar

Autor: Nikola Miloradović
petak 20.10.2017.
18:25
Izvor: Sportske.net

U 11. mesecu ove kalendarske godine, očekuju nas prijateljski susreti na seniorskom nivou.

EPA/FERNANDO BIZERRA
EPA/FERNANDO BIZERRA

Povezane vesti

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo su gotove, ostaje samo još da se odigra baraž, pa su mnoge reprezentacije odlučile da u novembru odigraju nekoliko prijateljskih utakmica.

Što se tiče Argentine, sastaju se sa selekcijom domaćina predstojećeg Mundijala Rusijom, utakmica je zakazana za 10. novembar, najverovatnije će biti odigrana na stadionu "Lužnjiki" u Moskvi.

Selektor "Gaučosa" Horge Sampaoli saopštio je spisak igrača na koje računa za ovaj meč, ponovo u timu nema Gonzala Iguaina, dok se u sastav vratio Serhio Aguero, koji je sa prošlog spiska izostao zbog povrede koju je zaradio u saobraćajnoj nesreći.



Brazilski selektor Tite takođe se odlučio za proverene snage, a "Karioke" u novembru čekaju dve provere, najpre se 10. sastaju sa selekcijom Japana, dok će četiri dana kasnije snage odmeriti sa Englezima na čuvenom "Vembliju".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 20.10.2017
20:30

Brazil ima kompletan tim i jak na svim pozicijama sa strasnom klupom,Argentina isto ima mocan tim pogotovo napadacki gledano ali nisu kompletni na svim pozicijama kao Brazil pogotovo u vezi i odbrani.

avatar
Raúl González
Friday, 20.10.2017
18:41

Brazil od Julia Cesara dok je igrao u Interu nije imao dobrog golmana, a sada ima dva sjajna.

avatar
Baxter Stockman
Friday, 20.10.2017
18:49

Alison je izgubio godinu dana u Romi, sto je velika steta.

avatar
Raúl González
Friday, 20.10.2017
23:14

Ove sezone je sjajan.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 20.10.2017
20:35

Imaju sada premocan tim po meni su jedni od glavnih favorita za SP u Rusiji.Ederson,Thiago Silva,Marqinhos,Marcelo,Dani Alves,Casemiro,Paulinho,Coutinho,Willian,Neymar,Gabriel Jesus.Strasna ekipa to je po meni nekako najacih 11 Brazila.Jos na klupi Alisson,Miranda,Sandro,Danilo,Fernandinjo,Augusto,Firminjo,Daglas Kosta strasna generacija Brazilaca je pred nama...