Argentina bez najboljeg protiv Perua i Paragvaja

Autor: Boban Filipović
sreda 28.09.2016.
17:04
Izvor: Sportske.net

Selektor 'Gaučosa' Edgardo Bauza je saopštio spisak za predstojeća dva kvalifikaciona meča za Mondijal u Rusiji i na njemu nema Lea Mesija.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Uzorok izostavljenja Mesija je povreda, a mnoge je iznenadilo što na spisku nema najboljeg strelca dosdašnjeg toka sezone u Seriji A Maura Ikardija.

Već se mnogi pitaju šta još kapiten Intera treba da uradi da bi dobio poziv. Prednost u odnosu na Maurita su dobili napadači koji definitivno niti su bolji od njega, niti su u formi kao on. Tu pre svega mislimo na Lukasa Prata iz Atletiko Mineira, Anhela Koreu iz madridskog Atletika i Lukasa Alarija iz River Plejta.

U Mesijevom odsustvu kapitensku traku bi trebalo da ponese Havijer Maskerano, koji je do sada upisao 131 nastup za nacionalni tim.

Argentinci se nakon osam odigranih kola nalaze na deobi drugog i trećeg mesta na tabeli CONMEBOL zone sa Brazilom, a naredne dve utakmice koje su na programu u oktobru odigraće protiv Perua u gostima i protiv Paragvaja kod kuće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Wednesday, 28.09.2016
19:43

Šteta za Argentinu - Messi je odličan u ovim malim mečevima. On je glavni kad treba oderati Venecuelu, Panamu, SAD, BiH, Nigeriju i Iran, istina protiv Njemačke, Holandije, Belgije, Čilea stiče se utisak da nestane s terena, kao i protiv Atletika i 2014e i 2016e, pa Hajnkesovog Bayerna, Intera i Chelsea, pa zadnji el klasiko, isto neki dan protiv Atletika nigdje ga nije bilo, ali zato je iskalio sav bijes na jadnom Seltiku.

avatar
Otac
Wednesday, 28.09.2016
19:52

Ko je najbolji strelac u istoriji el klasika? Da li bi to mogao da bude igrac za male meceve? Razumem navijanje za klubove, ali pisati gluposti ne. Mesi je jedan od najboljih svih vremena i igrao je i vise nego dobro velike meceve. Ti ako mislis da je on odigrao lose mec ako nije dao gol, tek govori koliko ti zapravo imas visoko misljenje o njemu, ali ipak je bitno da lupis glupost.

avatar
BarsaSaMarsa10
Wednesday, 28.09.2016
20:02

Bravo,sve si lepo rekao.Ja se cudim bivsim i sadasnjim fudbalerima(i trenerima) koji kazu da je on jedan od najboljih ikada,al kad im ti objasnis odmah ce da shvate koliko su glupi.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 28.09.2016
17:23

Argentina u poslednjih nekoliko godina ne moze dobiti nikoga bez Messija.Vidjecemo da li ce se to konacno promjeniti.