Arda Turan pucao, čeka ga dugogodišnja robija?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 16.10.2018.
09:12
Izvor: Sportske.net

Podignuta optužnica, raspetljana tuča ispred kluba, ali izgleda da je došlo i do obračuna vatrenim oružjem.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Rasplelo se klupko oko Arde Turana i tuče sa popularnim turskim pevačem Berkajem Sahinom.

Sukob je izbio ispred noćnog kluba gde je slavni fudbaler dobacivao Berkajevoj ženi, počela je tuča, i pevač i Arda su zaradili povrede.

Ali "Dejli Sabah" otkriva da je navodno fudbaler Barse na pozajmici u Basakšekiru pucao, a da je zatim ponudio Berkaju pištolj da puca u njega, ako zaista misli da mu je vređao ženu.

Arda je sve demantovao, ali tužilaštvo je pokrenulo postupak, javni tužilac traži 12 i po godina zatvora za slavnog fudbalera i dve za pop zvezdu Berkaja.

"Duh iz lampe" inače jedan od najboljih turskih fudbalera u istoriji je optužen za seksualni napad, posedovanje neprijavljenog oružja, povrede nanete Berkaju i ugrožavanje opšte bezbednosti.

Slike iz bolnice jasno pokazuju pištolj koji je Arda Turan imao sa sobom.

On je inače suspendovan zbog napada i pljuvanja sudije na utakmici u finišu prošle sezone, dobio je 16 mečeva kazne, ugovor sa Barsom mu ističe na kraju godine, neće se vraćati u Kataloniju, osim ako ga klub iz Istanbula vrati na zimu.

Od dolaska u Atletiko, sa kojim je osvojio LE i Superkup u Barselonu, osim prve sezone nije puno igrao, imao je ogromna primanja od blizu 10 miliona evra, Barsa nije mogla da se oslobodi njegovog ugovora.

Karijeru je počeo u Galatasaraju gde je bio kapiten sa 21 godinom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke