Arapi kupuju premijerligaša? Plan je jasan - na klupi Maks Alegri, u napadu Ikardi!

Autor: Stefan Matić
petak 03.04.2020.
22:17
Izvor: Sportske.net

Izgleda da ćemo dobiti još jedan moćni klub sa Ostrva.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Ni Premijer liga kao jedna od najjačih na ekonomskom polju nije pošteđena finansijskih nedaća koje sa sobom donosi pandemija korona virusa. Sve je veći pritisak da se "krešu" plate, danas su i čelnici najboljeg engleskog takmičenja reagovali.

Spekuliše se da bi po nastavku prvenstva i fudbala uopšte transferi od preko sto miliona evra postali retkost, ali za "svrake" bi ta opcija možda i dalje bila na tapetu.

Engleski i italijanski mediji donose senzacionalne vesti.

Majk Ešli se već dugo nalazi u pregovorima sa arapskim konzorcijumom oko prodaje Njukasla. Iza kupaca stoji princ Mohamed Bin Salman koji se ranije dovodio i u vezi otkupa Mančester Junajteda.

Kupovina "crvenih đavola" je propala, ali omraženi vlasnik "svraka" želi pošto poto da završi posao. Majk Ešli bi navodno pristao na sumu od 340 miliona funti, na Arapima je sledeći potez.

Italijanski novinar Fabio Santini tvrdi da bi potencijalnom promenom vlasništva došlo i do smene Stiva Brusa. Navodno bi poznatog engleskog stručnjaka zamenio najbolji trener po FIFA izboru 2017. godine - Masimilijano Alegri!

Italijan je bez posle od početka ove sezone kada se rastao sa Juventusom gde je osvojio pet Skudeta zaredom. "Svrake" bi mu dovele društvo iz Italije u vidu Maura Ikardija koji je i dalje igrač Intera.

Ikardi

Argentinac ima sjajne brojke na pozajmici u Parizu, ali deluje da je njegova sudbina daleko od "Đuzepe Meace". Promenu sredine koči žena napadača, Vanda Nara je u intervjuu tokom nedelje izjavila da ne bi napustila Milan i Italiju.

Predstoji čekanje, prvi potez bi naravno bio promena vlasnika i odlazak Majka Ešlija. Tako bi se otvorila šansa da Maura Ikardija ipak vidimo u "crno-belim" bojama, ali ne Juventusa već Njukasla.

Transfer koji niko ne bi očekivao.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Saturday, 04.04.2020
19:10

Nema tih para na svetu za koje bi mogli kupiti Ikardija... Vanda izjavila da samo mrtva moze iz Italije....

avatar
Offside
Friday, 03.04.2020
23:20

Jaoj koji je ovo vec put da se ovaj Njukasl prodaje?Iskreno mi je zao sto se nekada ovakve objave plasiraju i sto njihovi navijaci zaista poveruju u to...Setite se pre 2 god. kada je najavljena prodaja,na klupi Sautgejt u napadu Mbape a sada ovo.Iskreno se nadam povratku ikone Engleskog fudbala na stare staze ali realno ovakav scenario je totalno nerealan.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 03.04.2020
23:13

Samo Alegri mesto Brusa i vec su 50% jaci ...