APOEL doživeo ubedljiv poraz, ali u četvrtom minutu nadoknade došao do nade!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 11.07.2018.
19:53
Izvor: Sportske.net

Veliko iznenađenje već na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

BETA/AP Photo/Boris Grdanoski
BETA/AP Photo/Boris Grdanoski

Povezane vesti

Prošlogodišnji učesnik grupne faze Lige šampiona, kiparski APOEL, doživeo je ubedljiv poraz na gostovanju u Litvaniji.

Kiprani su poraženi od Suduve rezultatom 3:1 (3:0), te ih u revanšu čeka izuzetno težak zadatak.


Sve je bilo gotovo na stadionu Suduve u Marijampoleu već za 20 minuta.

Igrao se deveti minut, kada je korpulentni napadač iz države Kurasao, Riđino Sisilija doneo prednost Suduvi, nakon asistencije hrvatskog internacionalca Svrljuge.

Samo četiri minuta kasnije, visoki napadač Riđino Sisilija postiže svoj drugi gol na utakmici, ovoga puta na asistenciju Bosanca Topčagića.

A onda, u 19. minutu i 3:0 za Suduvu, svoj het-trik kompletira Sisilija, ovoga puta mu je za gol asistirao Litvanac Verbickas.

Nakon pola sata igre je trener domaće ekipe Kazahstanac Čerubin umesto internacionalca iz BiH Topčagića na teren poslao iskusnog napadača Vezevicijusa.

Sa 3:0 u korist domaćina se otišlo na odmor, a u nastavku su gosti napravili dve izmene, na teren su ušli Aloneftis i Pote, igru su napustili Salai i De Vinćenti.

Ni to nije urodilo plodom, APOEL je napadao svim silama, ali je odbrana domaće ekipe, zajedno sa golmanom Kardumom odolevala napadima kiparske ekipe.

Ipak, u četvrtom minutu nadoknade, tračak nade za APOEL, defanzivac Kažu postiže gol za 3:1.

To je bio i konačan rezultat ovog susreta, Litvanici nose veliku prednost u Nikoziju, ali je gol u sudijskoj nadoknadi dao nadu Kipranima, da na svom stadionu mogu da preokrenu stvari u svoju korist.

Pobednik ovog duela, ide na megdan u narednoj fazi na boljeg iz duela Crvene Zvezde i letonskog Spartaksa. Više o prvom meču srpskog šampiona u Letoniji možete čitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 11.07.2018
22:35
avatar
Ton4i
Friday, 13.07.2018
11:07

Ma nije nikakva steta,sve i da APOEL prodje,ja sam na ovom njihovom mecu uvideo neiskustvo njihovog trenera,pa covece ovi bolji treneri lekciju nauce nakon prvog primljenog gola i promene nesto u igri,ovome sinulo da ista smeni tek nakon treceg gola,primiti tri komada kao veliki favorit za svega dvadesetak minuta,i to na slican nacin nesto govori o treneru,navijam za Partizan ali sam takodje svim srcem uz Zvezdu u Evropi,Milojevic je izmislio fudbal za trenera APOEL-a,ja sam bez briga,imamo LE u dzepu ali cemo grizati za LS!