Apenini bruje, Alegri potpisao otkaz?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 03.02.2019.
11:18
Izvor: Sportske.net

Problem za problemom, trener na udaru, Juventusova odbrana se raspala. Protiv Atletika igra za posao?

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Masimo Alegri je razapet nakon katastrofe u Bergamu, ali i remija protiv Parme.

Juventus je primio šest golova u dva meča, eliminisan je iz kupa, a sreća pa ima veliku prednost u prvenstvu, mada se Napoli približio na +9.

Ronaldo je dao dva gola, nije bilo dovoljno, odbrana deluje kao sir. Kaseres i Rugani su na momente delovalo smešno, ali je Alegri za gubitak bodova optužio Mandžukića.

Hrvat je umesto da šutne loptu u aut, kako je rekao Alegri, vratio je u kazneni prostor, pa je na kraju u poslednjim sekundama Parma odnela bod.

"Imali smo sreće protiv Lacija, ali smo kažnjeni protiv Parme", rekao je Alegri, dok se na njega sručila lavina kritika.

Pre svega, u pitanju je prelazni rok, odlazak Benatije koji se zakačio sa Alegrijem i na kraju insistirao da ode, čak je odbijao da igra.

Juventus je doveo Kaseresa koji je malo igrao poslednjih godinu dana, povredili su se Bonući i Kjelini, nema ni Barzaljija, sa ovom odbranom, šampion neće daleko stići.

Ne misli se na prvenstvo, ali mnogi smatraju da će cena biti plaćena u Ligi šampiona. Alegri će biti na meti ako ispadne od Atletika, razlog je jasan, on je odlučio da niko ne bude doveden u januaru, odnosno da odbrana, sa dolaskom Kaseresa umesto Benatije ostane ovakva kakva jeste.

Ako Juve ispadne, ostaće na jednom frontu, jasno, "skudeto" će biti nastavak dominacije u Italiji, ali to nije dovoljno.

Nad Alegrijem se nadvila senka Zidana, a čini se da će i sam trener Juventusa verovatno, u slučaju neuspeha u Ligi šampiona želeti da ode, sigurno da će imati ponude, pre svih od Reala kao i prošle sezone, ali i engleskih klubova.

Da li je došlo vreme za rastanak?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Sunday, 03.02.2019
17:07

Sve sam veći skeptik oko Ronalda. Dibala je neprepoznatiljv, Košta i Bernadeski takođe. Emre Čan je pojačanje koje uopšte ne ulijeva povjerenje kao ni Remzi. Još kad pročitam da Ronaldo hoće Marsela i Kazemira pored Aleksa Sandra sve mi je jasno. Juventus je postao rob Ronalda i to će ih koštati.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 03.02.2019
18:52

O čemu ti pričaš? Dva gola i asistencija protiv Parme... Šta je još mogao da uradi, da brani umesto Perina?

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 03.02.2019
16:05

atletiko je mnogo bolji tim....nije ovo krah alegrija...valjao je dok se islo do finala....po meni greske su vracanje bonucija...godina proizvodnje kelinija i barzaljija...pa i kaseres nije decak...leonardo je propisno zeznuo juve za trampu stopera...juventus je morao do holandjanina odma a ne na leto...bekovi su sasvim ok ali se pravi greska kao s ronaldom....naravno ako dodje marselo....ja bi pre zadrzao sandra nego doveo igraca koji prima vecu platu a nista bolji nije samo moze gori biti...juventus je trebao do neimara ili mbapea kad je vec placao...100 mil je velika cena za igraca u opadanju...pozdrav od milaneza!

avatar
Bookmaker81
Monday, 04.02.2019
10:56

Majstore, nema segmenta u igri u kome se Aleks Sandro moze porediti sa Marselom. Daleko od toga da je Sandro los, ali prosto, Marselo je klasa. I ako bas hoces, a to nije tesko da proveris, uzmi odgledaj 5-6 utakmica i bice ti jasno,Sandro je igrac sablona, sa slabim sposobnostima improvizacije. Gubi se protiv timova koji bi ga "uvlacili unutra", a to bi mu npr Gvardiola radio. Evo ispravicu se, Sandro je snazniji od Marsela, tu je bolji.

avatar
Bookmaker81
Monday, 04.02.2019
21:58

Pa ja ne mogu da se slozim s tobom, sto se tice Ronalda. Istina je da bi se oni ligom prosetali i bez njega, uostalom rade to toliko godina unazad,ali bilo koja ekipa sa Ronaldom i bez njega, to su dve totalno razlicite price. Ako nista drugo, s njim u igri LŠ im je bliza 30%. Po meni, Juve je pogresio sto je vratio Bonucija i sto nije pruzena sansa Kaldari. Tu je Kjelini tata u bilo kojoj varijanti, a uz njega bi Kaldara stasao u top igraca. Bonuci jeste dobar, ali uvek je, u igrackom smislu, Kjelini tu bio alfa. Sto se Kansela tice, istina da ne postize da zatvori uvek u odbrani,ali je izuzetno vredan igrac i "zna lopte" i nema ekipe kojoj ne bi valjao.

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 04.02.2019
19:51

nisam ja protiv brazilca...samo msm da nema potrebe za njim kad se tu najmanje oseti promaja...stoperi bi trebali biti dosta podmladjeni jer juve igra sablon to je tacno...nekad cak i s duplim bekovima sto niko ne radi danas....bekovi pogotovo kanselo odu i zaborave se napred...ova dva asa ma koliko dobri bili nisu trkacki sposobni da pokriju...tu matuidi jedini zatvara....juve u momentima kad nzna sta s loptom igra po sistemu napred bocno na mandzukica...ronaldo jeste klasa ali doveden je po meni bzvze...jer on devetku ne moze igrati ni u prici a ide se na to...liga je vasa jer ako nista klupa je bolja od ostalih bar za klasu...ali LS je vec povuci-potegni...

avatar
juvealexx
Sunday, 03.02.2019
14:55

Trebao je otići prošle sezone , a kakva nam je trenutno obrana nije garancija da ćemo pobjediti sasusolo ili frosinone , tako da je ovih naizgled velikih 9 bodova prednosti u odnosu na Napoli ovakvom igrom itekako dostižno odnosno lako se može "istopiti" , bude li ovakva igra protiv Atletico Madrida , nemamo ni 1 % šanse ,a onda nadam se da će allegri konačno biti smijenjen ,jer se totalno "pogubio" u onome što je najbolje radio prethodnih godina a to je taktika

avatar
Goran.984
Sunday, 03.02.2019
13:24

Alegri se u Juventusu istrosio...bice mi zao kada ode,al vreme je za Zizua...

avatar
Navijač Juventusa
Sunday, 03.02.2019
13:15

Samo da se vrate Bonuci i Kjelini i bice sve okej :D

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 03.02.2019
12:51

Max ne treba da dobije otkaz ako Juventus ispadne od Atletika ! Treba da dobije otkaz ranije

avatar
Marchisio8
Sunday, 03.02.2019
12:31

Овај Јувентус је прављен за Лигу Шампиона и испадање у осмини ће бити неуспјех,па било то и од Атлетика који је стварно одлична екипа. Алегри,умјесто да темпира форму за ове битне мечеве,када се сезона ломи,њему екипа никад гора. Нема играча у форми,Коста и Дибала не знају ђе ударају,Роналдо дао 2 гола,али ужас. Средина распад,али о томе сам већ причала,док год је нама Пјанић алфа на средини,ми немамо чему да се надамо. Алегри је после Кардифа требао кући,против Реала прошле године иде на пенале умјесто да прегази противника у нокдауну. Ове видимо све недостатке,човјек има ферари и вози га као фићу,то му се не може опростити. Што се мене тиче,овај отказ је стигао прекасно.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 03.02.2019
14:19

Ja mislim da je sve sve trofeja LS za Juventus neuspeh. Kalco to su navikli ali ovo sanjaju predugo.

avatar
Marchisio8
Sunday, 03.02.2019
21:33

Па и ја се слажем. Овај тим се гради годинама и ове или следеће се мора узети,док је осовина тима ту.

avatar
Momcilo Stojanovic
Sunday, 03.02.2019
15:15

Ne sekiraj se ti za Alegrija,njemu juče nije igralo pola tima i lako je mogao da dobije ili je izgubio dobijeno.Kada se kompletiraju tvrd orah za sve,ne vidim ko je približno jak kao oni.