Antigva i Barbuda slavi Zvezdinog napadača!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.06.2015.
19:10
Izvor: Sportske.net

Džošua Parker je blizu odlaska sa Marakane, posle samo jedne polusezone odigrane u redovima beogradskih crveno-belih. Ali, ono što nije pokazao u Zvezdi, jeste u dresu svoje reprezentacije - Antigve i Barbude!

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ova selekcija takmiči se u KONKAKAF zoni kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine, a rival u drugoj rundi bila joj je Santa Lucija.

Antigva i Barbuda je poražena u prvom meču, i to na svom terenu sa 3-1 i činilo se da od plasmana u treće kolo neće biti ništa.

Ali, u revanšu se dogodilo čudo, u režiji Džošue Parkera! Čitavih 70 minuta revanš meča proteklo je bez golova, a onda je Parker započeo fantastičnu seriju gostiju!

Postigao je vodeći gol i vratio nadu svom timu da ipak može da prođe dalje. Iako je domaćin izjednačio na 1-1 u 81. minutu iz penala, ni to mu nije pomoglo da izbegne ubedljiv poraz.

Prvo je Tevon u 85. minutu doveo Antigvu i Barbudu u vođstvo od 2-1, da bi u trećem minutu nadoknade vremena, Džošua Parker postigao svoj drugi gol i tako anulirao prednost Santa Lucije iz prvog meča.

Ali, ni to nije bilo sve, pravi šok za domaće je tek usledio, u petom minutu nadoknade, kada je Tumva postigao gol za konačnih 4-1 i veliko slavlje reprezentativaca Antigve i Barbude, koja je otišla korak bliže Mondijalu!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FkpCascais
Monday, 15.06.2015
20:58

Parker nije nikakva svetska zvezda ali može da bude ok igrač, samo u zvezdi se nikad nema strpljenja nizašta

avatar
paok1926
Monday, 15.06.2015
19:36

Lucija je imala 2 igraca manje tako da ste je cudno?

avatar
Coa
Monday, 15.06.2015
19:16

Alo nije ovo vreme kad sam bio mali pa nema interneta i u zemljopisu mozes da izmisljas imena drzava i da vices jeste postoji u tihom okeanu!!! :p