"Antara" šokirao Špance pričom o Grizmanu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 30.11.2019.
12:06
Izvor: Sportske.net

Bivši srpski selektor veoma iskren, rekao ono što se retko ko usuđuje da izgovori.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Radomir Antić je govorio o sutrašnjem gostovanju Barselone na "Vandi Metropolitano".

Bivši srpski selektor kaže da Francuza očekuje paklen doček.

"Pa, zviždali su mu prošle godine u finišu, zamislite sada kada je potpisao za Barselonu. Sigurno da mu neće biti lako, tim pre što nema mnogo samopouzdanja"
, rekao je Antić.

On ne smatra da je Grizman napravio dobar potez odlaskom u Barselonu.

"Da je Dembele zdrav, on bi sedeo na klupi, siguran sam da Valverde veruje da je Dembele bolji igrač za tim. Ali, Grizman ima sreće što nije rezerva, mada na terenu nije pokazao mnogo".

Da li je uzrok odnos sa Mesijem?

"Barsa to krije, ali ti odnosi nisu dobri, jeste mu Mesi na poslednjem meču dodao loptu za gol, ali daleko od toga da je među njima sve dobro", izneo je priličan niz šokantnih informacija slavni trener.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 30.11.2019
22:22

Vole se zena, deca, otac, majka, braca i sestre, dok svi ostali se cene i postuju, tako je i kod Mesija i Grizmana! To sto se ovde pise da ovaj ne voli onog ili onaj ne voli onog, pa oni nisu pederi vec suigraci u barcelon! Kod nas sve neko nekoga voli i ako nisu nista, to bi se moglo posumnja dau mozda pederi ili ono drugo?

avatar
P. S.
Saturday, 30.11.2019
18:09

A šta se od ovoga 'retko ko usuđuje da izgovori'? Da će biti izviždan na Vanda Metropolitano stadionu? Kompletna Barsa će biti izviždana kao i uvek, on naročito i ko se to 'ne usuđuje da izgovori'?

To da Grizman nije trebao da dođe u Barsu mnogi su rekli, a samo sam ja ponovio bar 20 puta i... ? Dembele jasno nije zdrav, a da nije povređen Grizman bi najverovatnije sedeo na klupi, jer Valverde veruje da je Dembele bolji igrač za tim, to je svima jasno, to su mnogi rekli a ne samo Antić. Za razliku od Valverdea ja verujem da su obojica beskorisni za tim, s' tim što Dembele može da bude i štetniji poklanjanjem lopti protivničkim igračima.

Ne samo Antić već gomila njih ponavlja kako su loši odnosi Messija i Grizmana, a ako Messi onako slavi golove sa igračem sa kojim je u 'toliko lošim odnosima' ne mogu a da se ne zapitam kako li bi slavio da su u 'dobrim odnosima'? :D

avatar
Bádr Hari
Saturday, 30.11.2019
14:16

ma da Messi ne voli Grizmana,Etoa,Ibrahimovica,Villu. sve ih je moj idol Messi oterao , koliko samo Perez i izlizani placaju medijima da ovako pisu o mom idolu. :D

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 30.11.2019
16:55

Jel ti navijas za Barcu ili za Messia ? Nemoras odgovarati znam i zalosno je da vas ima jos takvih

avatar
REVØLT
Saturday, 30.11.2019
13:09

A sta je ovde konkretno sokantno? Cak i ja koji ne pratim Barselonu znam da ga Mesi ne voli. Smesno.

avatar
BlagoMeniOpetJA
Saturday, 30.11.2019
13:39

nije sto je sokantno, vec sto je to javna tajna, svi znaju a niko ne prica o tome. tim prije jer su molili i kumili i igrac i barselona da dodje kod njih i sad kad je stigo nije ni pola onog igraca ko sto je u atletiku bio

avatar
REVØLT
Saturday, 30.11.2019
14:04

Ljute se dosta na njega sto ih je onda ispalio ostavsi u ATM i sto je dosao sa ''zakasnjenjem'', bar sam ja tako razumeo...