Anriju stiže spas u poslednji čas - Rusi "lete" iz Kneževine, dolazi nemačka legenda!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 25.12.2018.
20:31
Izvor: Sportske.net

Hoće li im ovo pomoći?

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Princ Albert uopšte nije impresioniran rezultatima Monaka, te je po završetku božićnih praznika najavio radikalne promene.

Finalista Lige šampiona iz 2004. godine doživljava crne trenutke, na ivici su ispadanja Lige 1, a Tijeri Anri i njegovo postavljanje na mesto prvog trenera nije uspelo da prodrma ekipu.

Stoga, princ Albert od Monaka najavljuje preuzimanje kluba, prvi koraci su smena ruskog tajkuna Dimitirja Ribolovljeva koji vrši funkciju potpredsednika i njegove desne ruke Vidima Vaslijeva. Oni su na tapeti francuskih vlasti zbog finansijskih malverzacija i velika je verovatnoća da će napustiti "Kneževe".

Klub bi trebalo da dobije novu upravu, a spekuliše se da će to biti neimenovani kanadski biznismen koji će preuzeti dovoljan broj akcija da kontroliše Monako.

Upravljačkoj strukturi novog vlasnika bi po nekim navodima trebao da se pridruži slavni Jirgen Klinsman, koji je neko vreme svoje igračke karijere upravo proveo u klubu iz Francuske. Kraljevska porodica će biti prisutna u odlukama preko princeze Stefani i njenog sina, koji su takođe viđeni u upravi kluba iz Monte Karla.

Velike trzavice unutar kluba koji nam je dao pregršt fenomenalnih fudbalera, prioritet im je svakako opstanak u Ligi 1, a ostaje da vidimo da li je najavljene promene pomoći Anriju da spasi klub od dubljeg ponora.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 26.12.2018
17:49

Како они мисле да 'отерају' Русе? Риболовљев има 2/3 акција. Једино да им он прода ако хтене.