Anri već "proglasio" dobitnika 'Zlatne lopte'

Autor: Boban Filipović
četvrtak 07.01.2016.
18:47
Izvor: Sportske.net

Legendarni Francuz nema ni najmanju dilemu ko treba da bude laureat za 2015. godinu.

BETA/Photo by Joel Ryan/Invision/AP
BETA/Photo by Joel Ryan/Invision/AP

Povezane vesti

Ko će dobiti prestižno priznanje za fudbaleru na svetu u prošloj godini biće poznato u ponedeljak kada je zakazana svečana ceremonija u Cirihu, ali Tijeri Anri smatra da bi bila 'ludost' ukoliko 'Zlatna lopta' ne pripadne Leu Mesiju.

"Počastvovani smo što možemo da uživamo gledajući Mesija jer to što on radi, to nije normalno."
nahvaio je Anri u intervku za 'Barca TV' svog bivšeg saigrača.

Inače, osim Lea Mesija, nominovani su još njegov 'kompanjon' Nejmar i zvanično i dalje najbolji na planeti, Kristijano Ronaldo.

Anri ističe da je i treći član Barsinog 'Trozupca', Luis Suarez, morao ad bude među najužim kandidatima za 'Zlatnu loptu'.

"Uopšte mi nije jasno zbog čega Suarez nije u izboru."
istakao je legendarni Francuz.


anri ronaldo

Tijeri Anri veruje da je ova generacija Barsinih fudbalera sposobna da učini nešto što nije niko do sada u istoriji fudbala, da odbrani titulu u Ligi šampiona. Kao najozbiljnije rivale u nov pohod na krov Evrope izdvaja Bajern Minhen i Pari Sen-Žermen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
StormyLBZ
Thursday, 07.01.2016
22:11

Nema sta, Anri uvek gospodin, po meni covek je igrao gospodski fudbal, jako elegantan fudbal, malo je takvih igraca na svetu, i steta sto on nije dobio zl jer je sigruno zasluzio!

avatar
ibrabogotac
Thursday, 07.01.2016
22:03

PSŽ im je veća pretnja od Bajerna!

avatar
Don Andres
Thursday, 07.01.2016
20:35

bez ikakve sumnje najelegantniji napadac ikada.. kako sa samo volio one njegove suteve kad u trku tijelo pomjeri malo ulijevo pa otvori nogu i sutira u suprotni ugao.. a sto se tice ovoga gore recenog sve je u pravu

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 07.01.2016
20:02

Sjecam se prosle godine ovog nevjerovatno prepotentnog i odvratnog urlika...Anriju se vidjelo na licu da je bio jako razocaran a kako da ne bude kada smo svi vidjeli na kako prost nacin je docekao Krisrtijano Ronaldo nagradu...Ali ima kosmicke pravde,vrijeme je da se zlatna lopta vrati kod omalenog genija iz Rozarija.,,Samo sto ce on,kao i uvijek skormno i jednostavno primiti nagradu.

avatar
ZGtopnik
Thursday, 07.01.2016
21:04

messi je broj 1 u svijetu i vjerovatno se najbolji ikad ali nikad se nezna. ali mi nejde u glavu jedna stvar kako vi navijači Barce toliko mrzite ronalda, a covjek uopce nije toliko prepotentan pa di je taj vas messi kao čovjek: sjeti se scene u tenelu sa klince a sjeti se ronalda, svi nogometasi danasnjice imaju masu tetovaza po tijelu Ronaldo ih nema jer daje krv ukoliko bi ih imao nebi mogao davati krvi 6 mj poslije,ajmo dalje na svjedskom prvenstu svi su ismijavali ronalda radi frizure a imo je frizuru takvu kakvu je jer je mj. dana prije prvenstva spasio jednom dječaku od 7 god. zivot jer mu je platio jako skupu opraciju- i ta fruzira je zapravo takva kakve je jer je dječak imao oziljke po glavi od opercije a ronaldo je htio iste kao frizuru-zar to nije divno? dok messi je nedavno isao u afriku kod nekog obavit posao kao starleta promovirat nesto a covjek koji ga je angaziro je zapravo covjek koji rusi ljudska prava po africi a messija boli patka jer je stpro 3 mil u đep, pa zar mu nije dosta?Messi no1 u nogometu ko covjek je = 000000!

avatar
Herkules88
Friday, 08.01.2016
19:40

Kakve veze ima kakav je ko kao covek van fudbala, pola toga sto si nabrojao su novinarske izmisljotine, ne veruj medijima, uostalom najbitnije je kako se ko ponasa na terenu i kad prima nagradu i tu je Mesi daleko bolji od CR-a, Mesi nesebicno deli lopte i asistencije saigracima, raduje se sa njima dok CR igra za sebe i bitno je on gol da da a za druge ga bas briga, mnogo je losiji statisticki gledano bio u Mancesteru a mnogo je bolji igrac bio dok je tamo igrao jer je driblao, delio lopte itd. Da se zna, nisam navijac ni Barse ni Reala, niti sam fan Mesija niti CR-a, navijac sam Arsenala kao i ti, tako da sam neutralan sto se ove teme tice

avatar
ZGtopnik
Friday, 08.01.2016
12:05

a daj mi reci Don Andros dali CR7 pljuje igrače kada ga spreme u đep??????hahhaha

avatar
@stats
Friday, 08.01.2016
05:50

Samo malo vise gledaj onih 90 minuta na terenu i malo manje citaj zutu stampu! Sve sto treba da znas o fudbalerima je ono sto oni rade na terenu,tu se vidi ko je strina a ko nije.Sve ostalo je peglanje imidza preko medija...

avatar
Don Andres
Thursday, 07.01.2016
23:55

aj ovako.. ronaldo nije 2 puta u zivotu dao krv i to sto nema tetovaze nema veze sa tim. on je narcisoidan a oni na svoje tijelo gledaju kao na 'hram' i ne zele da ga naruse mastilom. dalje. frizura na svetskom je izgledala kao kljun bjeloglavog orla, nijedan oziljak ne izgleda tako, vec su ovalnog izgleda. takodje si zaboravio da pomenes i 'donaciju' nepalu od 7 miliona a i onu nama kad su bile poplave. sve je to marketing, peglanje ugleda koji rusi na svakoj utakmici tako sto simulira, udara protivnike, vrijedja saigrace, ne raduje se golovima koje on ne postigne ma koliko bili vazni za tim (ramos u ls i mnogi drugi) itd. e vidis messi ne vodi toliko racuna o marketingu pa se rijetko pominje u tom kontekstu. evo prije par dana je obisao djeciju bolnicu u barseloni i druzio se sa klincima. jesi citao negdje o tome? donirao je pola miliona unicefu skoro.. napravio i renovirao desetine bolnica u argentini.. njegova humanitarna organizacija radi nevjerovatan posao kada je pomoc djeci sirom svijeta u pitanju. ali naravno on nije jedan od onih koji trci da se pohvali time na sva zvona. neki se cak hvale i onim sto nisu uradili, pa ljudi moraju da demantuju. u tome je razlika http://www.fundacionleomessi.org/ ne sudi prebrzo o ljudima. pozdrav

avatar
Nani
Thursday, 07.01.2016
23:42

si upoznao mesija pa znas kakav je covek ?? daj reci nam sta ti je rakao kad ga tako dobro poznajes, mora da idete na pice zajedno..

avatar
ZGtopnik
Thursday, 07.01.2016
20:00

kralju 14 to je nesto što tebi nikada nisu dali a trebali su i to one godine kada je Canavaro dobio rekao bih nezasuzeno