Anjeli slikom razbesneo Napolitance, da li je u pravu?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.01.2021.
08:37
Izvor: Sportske.net

I dalje traju polemike, Juve ćuti, ali slika govori šta oni misle o čitavoj situaciji, barem tako tvrde italijanski mediji...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je slavio u Milanu, nijednog trenutka i pored problema sa koronom nisu želeli da odustanu od meča, Pirlo je ponavljao da mora da se igra, čak i ako bude više zaraženih.

I dalje nikome u Italiji nije jasno zbog čega će biti ponovo odigrana utakmica protiv Napolija, jer je Napoli izbegao da doputuje u Torino zbog takođe dvojice zaraženih, Eljmasa i Zjelinskog.

Oni tvrde da su im lokalne vlasti zabranile, ali postoji tačan protokol usklađen između zdravstvenih autoriteta i lige da tim koji ima 14 negativnih igrača mora da igra utakmicu.

Zbog toga, mnogi kažu, prvenstvo je već neregularno, jer je Đenova baš protiv Napolija putovala desetkovana koronom i izgubila 6:0.

U svakom slučaju, to da se u drugom delu šampionata igra odloženi meč sa početka prvenstva baca senku, podsetimo Napoli je kažnjen bod i meč je izgubio za zelenim stolom, a onda je sud promenio odluku.

Baner 11

U Juventusu se nisu žalili, nisu komentarisali, mada je Pirlo rekao da je šteta što su ceh platili timovi koji su postupali po pravilima i igrali oslabljeni.

Anjeli je tvitovao sliku Juventusovih autobusa, doputovali su sa dva kako bi se izbeglo eventualno širenje zaraze (ekipa je testirana pred put), par sat pre utakmice su stigli na "San Siro".

Igrali su i pobedili bez Aleksa Sandra i Kuadrada, a u Napulju su ovu sliku protumačili kao provokaciju. Sa druge strane, u Juventusu i dalje ne komentarišu odluku da igraju naknadno.

"Neka nađu termin, igraćemo", kratko je rekao direktor Paratići.

Termin još nije nađen, čak se priča o maju mesecu....

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex#10
Saturday, 09.01.2021
01:29

Ne mora Juve ni da osvoji tu titulu ali samo neka ih pregazi, neka ih odvale od zivota. Inace bi im dao da igraju taj mec ali im ne bi dozvolio da im bas ta dva ista igraca ni sada igraju.

avatar
Smederevac
Friday, 08.01.2021
15:51

Ljudi su tražili način da se narugaju čelnicima Juventusa i Serije A i ,uz dobru pravnu potkovanost, uspeli su u tome!Malo da im vrate za sve ove godine u kojima su uspostavljali dominaciju uz najperfidnije metode!Na kraju,svaka imperija doživi krah!

avatar
Oldboy
Friday, 08.01.2021
12:07

Ako se iz Juventusa nisu žalili, ne razumem sta nije jasno?

avatar
The_Matrix
Friday, 08.01.2021
11:43

Odlozili bi i oni utakmicu, ali im ne bi odgovaralo jer bi se Ibrahimovic, Rebic i Benaser do tada vratili

avatar
PapuGomez
Friday, 08.01.2021
11:13

Potpuno u pravo, jedini klub koji je odbio da igra u svetu je Napoli i to sa 2 igraca pozitivno, dok vec posle tog nastana nekoliko dana razbili su Genoa koja je imala 12 pozitivnih slucaja. Bilo kako bilo Juve ce to dobiti, samo je interesan fakt kako su svi ljubomorni i iskompleksirani i da takvu odluku Napolija opravdaju i ove odluke preigranje meca kazu da je pravilno. Ali za mesec dana vratice se sve na svoje mesto.