Anjeli se odlučio oko novog trenera, dao rok saradnicima da ga razuvere!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.03.2019.
09:44
Izvor: Sportske.net

Predsednik Juventusa ima jasnu ideju, Nedved i Paratići se ne slažu.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

I dalje traje natezanje u Juventusu, izgleda da je Alegri otpisan, tačnije da će on sam otići makar i napravio podvig protiv Atletika.

Kako je rekao njegov nekadašnji mentor Galeone, smatra da je ciklus završen, da je vreme da promeni sredinu ili čak uzme godinu pauze, poput Zidana koji bi trebalo da ga nasledi.

Naime, to je ideja Anjelija i on ne odstupa, smatra da bi Francuz trebalo da se vrati u klub. Na neki način nostalgija, ali i pokušaj da šampionski Madrid preseli u Torino.

Sa druge strane glavni ljudi sportskog sektora veruju da je Konte bolje rešenje, jer mu ne treba vreme, garantovao bi nastavak dominacije u Italiji, a i sigurno sa značajno jačim timom imao šansu u Evropi.

Zbog čega su Paratići i Nedved skeptični prema Zidanu?

Prvo, oni smatraju da je u pitanju najbolji motivator na svetu, ali da je potreban drugačiji profil, trener koji će više raditi na terenu i stvoriti postepeno novi tim. Pominju se naravno Sari, Đampaolo, Gasperini, Inzaghi, Juve voli da ima Italijana na klupi, ali za ovakav rasplet su male šanse. Takođe Dešamp, koji se navodno sam ponudio nije izbor Juventusa.

Bilo kako bilo, Anjeli će malo čekati, ali čini se da predsednikova, iako veruje Nedvedu i Paratićiju neće biti dovedena u pitanje i da će na kraju Zidan sesti na klupu Juventusa 1. jula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 07.03.2019
14:52

Zidan se nigde nije dokazao zato su skepticni. Real poslednjih godina nije igrao nista bolje nego recimo sad protiv Ajaksa.

avatar
Darko Ćitanov
Thursday, 07.03.2019
14:16

Ma samo Zizu na klupu, kakav conte kakav gasperini. Nama treba neko ko razbija evropu, a Anieli vidi da je to ZIZU 😘😘