Anjeli odlučio, Konte "ostaje" u Juventusu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.10.2019.
09:38
Izvor: Sportske.net

U Italiji sve u znaku "Derbija Italije", temperatura podignuta do tačke ključanja!

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Antonio Konte je deo istorije Juventusa i to će ostati.

Naime, posle njegovog odlaska u Inter, ali i izjava koje je davao, postojala je inicijativa klubova navijača da se skine njegova zvezda na stadionu. Takozvani "walk of fame" sadrži 50 imena, abecednim redom od Anastazija do Zofa.

I Konte je među slavnih 50, bio je kapiten, spisak je pravljen pre nego što je seo na klupu Juventusa i osvojio tri titule.

Kao igrač je gotovo 15 godina proveo među "Bjankonerima", osvojio sve i zaista je neverovatna ideja da mu se uskrati priznanje, posle nekih izjava, recimo one da je sada "najveći Interista na svetu".

Anjeli nije u dobrim odnosima sa Konteom koji je 2014. posle dva dana napustio pripreme za svoju četvrtu sezonu. Naime, tada je bio nezadovoljan prelaznim rokom, došlo je do svađe sa predsednikom, kažu da je bilo veoma napeto, da je svašta izgovoreno i da je Konte sebi zauvek zatvorio vrata kluba.

Uostalom, letos je čekao poziv, kada je postalo jasno da Alegri odlazi, ali Juventus to nije ni razmatrao, upravo zbog odnosa i onoga što se desilo na kraju prvog mandata.

Bilo kako bilo, Anjeli je presekao, Konte će zadržati svoju zvezdu na stadionu, deo je velike istorije, mnogo je dao klubu i ideja koja je bila u začetku je sasečena u korenu.

Navijači su inače tokom gradnje stadiona uspeli da izbace jednog igrača, Poljaka Bonjeka koji je takođe osvojio sve sa Juventusom, otišao u Romu, ali je često kritikovao klub. On je bio planiran za priznanje, međutim oštra reakcija navijača je odvratila klub od tog poteza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 06.10.2019
00:23

axaxxaxxaxaax sutra lazna formacija dabl-deker nazad prividno 3-5-2...tj igrace s dva bloka po 4 a ovamo ako iz tranzicije brozovic odigra lautaru...to je to...ovako...mrka kapa! inace na modelu barselone se moze inter dobiti...da ne bude zabune...od momenta kad je vidal usao i igrao flastera na brozovicu!!!! ali msm da ce juve vec skontati to!

avatar
Oldboy
Saturday, 05.10.2019
10:51

Videćemo sutra

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 05.10.2019
19:36

Neka opklada ovo ono ??? Haha

avatar
Oldboy
Monday, 07.10.2019
19:48
avatar
Amalainter
Saturday, 05.10.2019
09:46

To pokazuje kakav su idiotski klub..izbrisati coveka zbog izjava..
Svako mora u jednom trenutku krenuti dalje u zivotu i karijeri...

avatar
Japanac
Saturday, 05.10.2019
16:31

Cudan je put od lopova ( Marota i Conte ) postanes Bog i da se interisti krste u tebe,ali dobro sad su najbolji trener i najbolji direktor,vise nisu lopovi 😂😂

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 06.10.2019
16:38
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 05.10.2019
19:36

Pa tko ga je izbrisao ? Jesi li upce shvatio sta pise ? Ti si stvarno tezak slucaj Nerjesiva enigma za psihoanaliticare !!!