Anćelotiju nisu potrebna pojačanja?!

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 20.08.2018.
13:37
Izvor: Sportske.net

Napoli je uspeo da odnese sva tri boda sa neugodnog gostovanja.

EPA/BALLESTEROS
EPA/BALLESTEROS

Povezane vesti

Serija A je počela ovog vikenda, a Napoli je već na startu gostovao Laciju, vrlo neugodno gostovanje. Anćeloti je uspeo da debituje u šampionatu sa pobedom, pa je tako Napoli slavo sa 1:2 van svog stadiona.

Iako je Napoli delovao neugrano na pripremnim utakmica, na ovom meču su potpuno nadigrali jednog od glavnih konkurenata za top 4.

De Laurentis je izjavio kako Napoliju nisu potrebna skupa pojačanja, kao i to da je Karlo Anćeloti pokazao da oni već imaju fantastičan tim.

Napoli nije doveo nijedno veliko ime ovog leta, a nakon odlaska Žoržinja u Čelsi, navijači su smatrali da je potrebno da se gazda otvori za neko veliko ime.

Anćeloti je odlučio da mu nije potrebna zamena za Žoržinja, a razlog je zato što ima dovoljno kvalitetne igrače koji su već u timu, a mogu da pokriju tu poziciju. Ovo za sada izgleda kao dobar potez, jer su igrači Napolija delovali izuzetno na otvaranju Serije A. Na sredini terena su bili Alan, Hamšik i Zjelinski.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 20.08.2018
14:39

Napoli ima odlicnu ekipu i tu spora nema ali pitati cu ja njih ko ce im igrati ako ne budu imali mjesec dana Hamsika i Alana npr

avatar
NikkiCFC
Monday, 20.08.2018
17:02

Diavara i Zielinski.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 20.08.2018
18:53

da njih dvoje plus Rog mjesec dana svaku tekmu 90 min Bravo genije ha ha