Anćeloti zbog Liverpula prekršio pravilo!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 06.01.2020.
16:40
Izvor: Beta

Možemo samo da zamislimo kako je izgledalo u svlačionici Evertona nakon derbija...

EPA/BERND THISSEN
EPA/BERND THISSEN

Povezane vesti

Trener fudbalera Evertona Karlo Ančeloti rekao je danas da je prekršio svoju uobičajenu praksu da ne razgovara s igračima posle utakmice i da će svi zajedno morati da nađu rešenje kako bi popravili svoju igru posle poraza od Liverpula.

"Nisam navikao da razgovaram s igračima posle utakmice, ali sam to uradio. Razgovaraćemo svi zajedno i probati da nađemo rešenje kako bismo popravili svoju igru u nastavku", rekao je Anćeloti, prenosi Skaj sport.

Everton je u nedelju poražen od Liverpula s 1:0 u FA kupu. Iako je Jirgen Klop izveo nešto drugačiji sastav, izabranici Anćelotija i dalje ne znaju za pobedu na stadionu Liverpula.

Italijanski stručnjak ocenio je da igra njegove ekipe nije bila dovoljno dobra.

"Postava Liverpula nije uticala na našu ideju, znali smo da će oni čuvati sveže igrače. Izgubili smo jer nismo uspeli da zadržimo visok intenzitet igre u drugom poluvremenu. Ostali smo bez energije i samopouzdanja", kazao je Anćeloti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kibox
Monday, 06.01.2020
20:52

Nesto izmenjen sastav...nije tako vec skroz izmenjen, igrali samo Gomez, malo Milner pre ppvrede i dve rezerve Origi i Lalana a ostalp deca! I odigrali srcano i borbeno i pobedili!

avatar
äxwell
Monday, 06.01.2020
18:52

Lose vijesti za Lvp i navijace Lvpa. Atkinson ce suditi duel Lvpa i Sparsa u subotu. Glavni odgovorni krivac jednog jedinog kiksa ove sezone u PL.

avatar
RaZZoR (6xx)
Tuesday, 07.01.2020
17:42

Liverpul ce pobjedit Totenhem, Murinja i Atkinsona, nesto kao protiv Aston Vile na vila parku.