Anćeloti smenjuje Gatuza!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.08.2018.
13:44
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji prenose da bi Milan uskoro mogao da napravi promenu na klupi.

EPA-EFE/ALESSANDRO GAROFALO
EPA-EFE/ALESSANDRO GAROFALO

Povezane vesti

Đenaro Gatuzo je sredinom minule sezone preuzeo "Rosonere" od Vinćenca Montele, trgnuo je ekipu i na kraju izborio Ligu Evrope.

Ovog leta se svašta izdešavalo na "San Siru", došlo je do promene vlasnika, novi čelnici su na mesto sportskog direktora postavili Leonarda, koji je napravio dobar posao na transfer pijaci.

Ipak, Milan je doživeo poraz na prvom duelu u novoj sezoni, savladani su od strane Napolija rezultatom 3:2 na "San Paolu".

Vodili su sa 2:0, a za samo pola časa ekipa Karla Anćelotija došla je do preokreta i pobede.

Nakon ovakvog raspleta situacije, vlasnici kluba su ponovo počeli da razmatraju opcije za poziciju šefa struke, Gatuzo bi mogao da dobije nogu, a umesto njega bi na klupu Milana mogao da sedne Antonio Konte.

I prethodnih meseci se dogovorilo da je bivši trener Juventusa i Čelsija želja uprave "Rosonera".

Od kako se pojavila priča da će Konte dobiti otkaz u Čelsiju i da će ga naslediti Mauricio Sari, bivši vlasnici Milana su pokazali interesovanje za usluge nekadašnjeg selektora Italije.

Izgleda da ga i novi vlasnici, Eliot fond, kao i novi sportski direktor Leonardo takođe žele na klupi Milana, videćemo kako će se razvijati situacija i da li je Konte voljan da preuzme "vruć krompir" od Đenara Gatuza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
EmeryArs
Sunday, 26.08.2018
15:01

Kakvi su bili prije Gatussa sad su top, Napoli je uigraniji al ima ovaj Milan sanse za top 4 bilo bi lijepo da se vrate gdje im je mjeesto

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Sunday, 26.08.2018
14:43

Ako ne pobedi Romu, to je to, ali, vise bih voleo da sam shvati neke stvari i da sam ode nego da ga smene...

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 27.08.2018
17:11

krivi covek bakajoka na prvoj utakmici kao da je mesija doveo...on nzna kako je trebalo dotuci napoli...to je tuzno.....msm da je greska bilja a ne bakajoko....al nam ga rimljani uvalise!!!!

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Tuesday, 28.08.2018
19:20

Bogami, jeste da mu je ono bio debi, ali, nije se ni Bakajoko proslavio u subotu. Mnogo toga cemo znati vec za tri-cetiri dana, novi trener ili ne i ko ako dodje neko novi...

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 28.08.2018
00:12

ma idi bre....nikad mi se nije svidjao....sto se francuza tice on je sasvim dobar igrac ali tim nije slozen kako treba....da smo bilju izveli i uveli drugog spica da se dobije dubina i da se igra ne od golmana nego malo dugom loptom...dali bi im jos dva jer napoli sve ima ali skok nema...a mi zapeli da trcimo s njima...haos...i dobija golove i ne odustaje od taktike....smesno

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Tuesday, 28.08.2018
00:00

Ko nam je kriv sto smo toliko zapeli da ga dovedemo...

avatar
myspace
Sunday, 26.08.2018
13:46

ja bih voleo da vidim Zidana ili Kontea na klupi bilo bi top.