Anćeloti pod Vezuvom? Pritisak na Sarija ili korak napred za Napoli? Ovo su detalji ponude!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 15.05.2018.
08:36
Izvor: Sportske.net

Niko nije siguran da li bi se Anćeloti snašao, on bi po formuli "Benitez" stigao u Napoli, za razliku od Sarija nema ništa protiv nekih ideja De Laurentisa. Ali, i dalje zvuči kao iznenađenje ili pritisak na sadašnjeg trenera da prihvati dogovor.

EPA/FILIP SINGER
EPA/FILIP SINGER

Povezane vesti

Italijani i dalje analiziraju situaciju oko trenera Napolija.

Kontakti De Laurentisa sa Karlom Anćelotijem nisu novost, ali teško je zamisliti slavnog trenera da radi u takvom okruženju i sa limitima.

Mnogi veruju da je ovo pritisak na Mauricija Sarija da prihvati ponudu i ostane u klubu, do sada se nije pojavio niko ko bi platio osam miliona, klauzulu kako bi Sari otišao sa juga Italije.

Danas ili sutra će on razgovarati sa De Laurentisom, i dalje nema naznaka da će prihvatiti ponudu jer se njegovi pogledi dijametralno razlikuju od predsednikovih.

On ne želi da proda nikoga, već da De Laurentis izdvoji novac za dva top igrača i tako smanji jaz u odnosu na Juventus.

Sa Anćelotijem je situacija drugačija. On bi stigao u klub po formuli po kojoj je došao Benitez 2013. potpisao ugovor na godinu, sa opcijom da ga produži još jednu.

Prema tvrdnji napolitanskih medija, nema ništa protiv da Žorginjo i Mertens budu prodati, kao i Gulam, to bi napunilo kasu Napolija i omogućilo da dovede dva ili tri igrača koje bi privuklo ime Anćelotija.

Ipak, mnogi su skeptični, Napoli je potpuno drugačija sredina od klubova u kojima je radio, mada je trpeo Berluskonija gotovo deceniju, imao je sjajan tim, ovde to nije slučaj.

Anćeloti je pristao da razgovara sa Napolijem jer drugih opcija nema, ali ni Sari za sada nema gde da ode. Dortmund se odlučio za Favra, Čelsi gleda ka Poketinu, a priče o Monaku su utihnule.

Sve će se rasplesti u narednih 48 časova, ako Sari ode, onda Anćeloti postaje realna opcija, mada i dalje nije jasno da li bi to bio korak napred u odnosu na Sarija u takvoj sredini kakva je Napoli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Mandic
Tuesday, 15.05.2018
13:33

Sari u Arsenal, dobitna kombinacija!

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 15.05.2018
11:37

Sari je najbolja opcija za Napoli !!!

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 15.05.2018
11:27

Sari dovodi sa sabom kod nas Kulibalija i Jorginja idemo!

avatar
mires
Tuesday, 15.05.2018
10:28

propast od trenera...izvikan

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 15.05.2018
09:08

Znas vrlo dobro gde ti je mesto. I ko ima posebno mesto u tvom srcu. Ti nam falis za staru slavu. Forca MILAN

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Tuesday, 15.05.2018
08:42

Zasto u narednih 48 casova, neka sacekaju bar do kraja nedelje Hahaha Jesam ozbiljan kad ovo pisem, da se razumemo. Dati osam miliona evra za Sarija je kao da psz da 280 ili 380 miliona za jednog igraca, to je nista, a isplati se, ne mogu da verujem da nijedan klub ne trazi takvog znalca i strucnjaka koji bi u svakom klubu nesumnjivo doneo pomak i napredak.