Anćeloti piše istoriju u Beogradu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.09.2018.
18:09
Izvor: Sportske.net

Podatak koji najbolje svedoči o tome kakva trenerska veličina sedi na klupi Napolija.

Epa/Alessandro Garofalo
Epa/Alessandro Garofalo

Povezane vesti

Šampion Srbije u utorak će ugostiti italijanski Napoli u okviru prvog kola grupne faze Lige šampiona i to će biti prilika da navijači Crvene zvezde uživo isprate svoj klub u elitnom takmičenju prvi put od njegovog osnivanja.

Za protivnika će imati ekipu koja se možda ne nalazi u najboljem momentumu, ali je sa klupe predvodi jedan od najboljih trenera u istoriji fudbala, što potvrđuje i brojka koju ćemo vam predstaviti.

Karlo Anćeloti ispisaće novu stranicu istorijata Lige šampiona, pošto će nakon sutrašnje utakmice na stadionu "Rajko Mitić" moći da kaže da je vodio OSAM različitih klubova u 26 godina dugoj istoriji elitnog takmičenja!

Legendarni Italijan sa klupe je u Ligi šampiona predvodio Parmu, Juventus, Milan, Čelsi, Pari Sen Žermen, Real Madrid i Bajern, a od sutra će isto moći da se kaže i za Napoli.

Anćeloti je jedini fudbalski trener kojem je ovo pošlo za rukom i to je samo jedan od razloga što je strateg Crvene zvezde Vladan Milojević u razgovoru sa novinarima biranim rečima govorio o Italijanu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke