Anćeloti oštar: ''Niko nije dobro odigrao!''

Autor: Beta Beta
nedelja 08.02.2015.
00:50
Izvor: Beta

Iako je istakao da ''preuzima odgovornost'' za debakl od Atletika, Karlo Anćeloti je izneo niz kritika i na račun svojih igrača.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti izjavio je da nijedan fudbaler njegove ekipe nije igrao dobro u večerašnjem derbiju protiv Atletiko Madrida i porazu od 0:4.

"Vrlo je jednostavno. Atletiko je zaslužio pobedu, pošto je bio bolji u svakom aspektu - borbi, intezitetu, igri, svemu. Narednih dana moramo da vidimo zbog čega se to dogodilo. Žao nam je... Moramo da budemo sigurni da nam se to više neće ponoviti", rekao je Ančeloti, preneli su španski mediji.

Fudbaleri Real Madrida izgubili su danas na ''Visente Kalderonu'' od domaćeg Atletika sa 0:4.

"Ni u čemu nismo uspeli, na svaku loptu smo stizali kasno. Nismo ušli u utakmicu. Nijedan igrač nije dobro odigrao", rekao je Ančeloti.

Real je ostao prvi na tabeli sa 54 boda i ima četiri boda više od Atletika na trećem mestu. Barselona na drugoj poziciji ima 50 bodova, ali i utakmicu manje, pa bi sutra u slučaju pobede protiv Atletik Bilbaoa mogla da smanji zaostatak na jedan bod.

"Igrali smo loše, ali smo i dalje prvi na tabeli i neću mnogo pričati o ovoj utakmici. Naš nastup je bio strašan, najgori. Ali verujem u moje igrače", rekao je trener Reala.

"Atletiko je igrao dobro, ali videćemo kako će biti na kraju sezone. Analiziraćemo utakmicu, za nas nije normalno da ovako odigramo. Kao trener preuzimam odgovornost za ono što se dogodilo. Nismo dobro dodavali loptu, danas ništa nismo radili dobro", dodao je Ančeloti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dzontra Volta
Sunday, 08.02.2015
02:17

Naravno da ti nijedan igrac nije dobro odigrao. Odbrana ti je prsla kao gace. Jedino Varan decko sto se nesto trudio. Ova trojica nijedan duel nisu dobili takoreci. Sredina nigde je nema, a samim tim ni napada. Trojica napadaca nijednu loptu nisu dobili da valja. Anceloti, sine, moras bolje sledeci put.

avatar
Benz9
Sunday, 08.02.2015
13:33

sto je najzalosnije odbrana nam je bila najbolji dio tima....a popili smo 4 komada...