Anćeloti objavio spisak, Gvardiola trlja ruke, šansa za Srbina?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 02.07.2018.
17:39
Izvor: Sportske.net

Napolitanci kreću u pripreme za narednu sezonu.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Objavljen je spisak igrača Napolija za letnji trening kamp, prvi spisak koji je u novom klubu sastavio Karlo Anćeloti.

Nekoliko interesantnih detalja sa ovog spiska privuklo je pažnju medija.

Prvi je činjenica da na istom nema veziste Žoržinja, koji se nalazi na pragu prelaska u redove Mančester sitija.

Transfer je većinski dogovoren, sve bi treblo da bude gotovo u narednih nedelju dana, a činjenica da Brazilca sa italijanskim pasošem nije uvršten na spisak igrača za pripreme dovoljno govori.

Na spisku nema ni Amina Junesa, koji je zvanično igrač ekipe iz Napulja, ali zbog želje samog fudbalera da se izbavi iz ugovora sa ekipom sa "San Paola", Anćeloti ne računa na njegove usluge.

Među igračima koji će početi pripreme nalazi se i reprezentativac Srbije Nikola Maksimović.

On je minulu polusezonu proveo na pozajmici u moskovskom Spartaku, ruski klub je obelodanio da će se bivši igrač Slobode i Crvene zvezde vraća u matični klub, a sada se našao i na Anćelotijevom spisku za prvi trening kamp.

Tu je i golman Luiđi Sepe, koji je blizu prelaska u Parmu, dok na spisku nema mladih fudbalera Leandrinja i Zinedina Mačača.

Novajlija Simone Verdi je očekivano na spisku, tu su i Albiol, koji je navodno na pragu Viljareala, malerozni Gulam, kao i kapiten Hamšik, koji je bio povezivan sa prelaskom u Kinu.

Spisak Napolija za pripreme: Sepe, Kontini; Toneli, Maksimović, Albiol, Kirikeš, Luperto, Hisaj, Gulam, Meconi; Grasi, Ćićireti, Gaetano, Alan, Rog, Dijavara, Hamšik; Inglese, L. Insinje, R. Insinje, Verdi, Kaljehon, Una

Na spisku nema i igrača koji su sa svojim reprezentacijama igrali ili još uvek igraju na Mundijalu u Rusiji: Zjelinski, Milik, Kulibali i Mertens

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke