Anćeloti ne veruje Milanu?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 23.05.2015.
09:03
Izvor: Sportske.net

Dogovor sa Realom je postignut, večeras se "Bernabeu" oprašta od Italijana. Želi ga bivši klub, ali za sada je dogovor daleko...

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Italijanski mediji prate situaciju iz sata u sat, Anćelotijev agent i advokat, Ernesto Bronzeti je razgovarao sa Perezom, navodno je dogovoreno da mu za poslednju godinu ugovora Real isplati šestomesečnu platu, oko 3.5 miliona evra.

Večeras će poslednji put predvoditi tim, Italijan je juče tvrdio da mu nije saopšteno da odlazi i da ima dobre odnose sa predsednikom, ali izgleda da je stvar gotova.

Perez će odluku danas saopštiti saradniciima, a Anćelotiju ostaje eventualno nada da će današnja reakcija navijača ubediti predsednika da promeni odluku. "Marka" piše da su šanse za to male i da je praktično sve gotovo, posle dve sezone "Karleto" napušta Madrid.

Ali, šta je sledeća stanica za trofejnog trenera?

Milan se nada da će prihvatiti njihovu ponudu, spremni su da mu garantuju višegodišnji ugovor, doduše za mnogo manju sumu nego što je imao u Realu. Galijani bi mogao da otputuje u Madrid, da u narednih 48 časova ubedi Anćelotija da se vrati.

Među "Rosonerima" bi imao ovlašćenja poput engleskih menadžera, mnogo veći uticaj na dovođenje pojačanja, međutim izgleda da takva vrsta garancija nije dovoljna.

Naime, Anćeloti sumnja u sposobnost Milana da napravi jak tim, tačnije u želju Berluskonija da potroši ogroman novac na dovođenje pojačanja. Realno, ovaj tim nema šta da traži ni naredne sezone bez velikih ulaganja, većina se slaže da je potrebna generalka, da nije toliko problem u Inzagiju ili ranije Sedorfu, već da ekipa nema kvalitet.

"Marka" navodi da bi Milan mogao da potroši 150 miliona evra u prelaznom roku, dovede Ibrahimovića, Falkaoa i Matea Darmijana iz Torina i tako ubedi trofejnog trenera u ozbiljne namere.

U svakom slučaju Anćeloti bi bio zaštićen dugogodišnjim ugovorom, ali kako smo i pisali njegov prioritet je povratak u Englesku, ili eventualno Bajern iz Minhena.

Zbog toga se spekuliše da je spreman da odmara naredne sezone, ako ne stigne recimo ponuda iz Sitija i da sačeka rasplet sa Gvardiolom, jedna od pomenute dve klupe će biti otvorena i jasno da bi Anćeloti bio prvi kandidat za upražnjeno mesto.

Ipak, Milan se nada da će uspeti da ga ubede da se vrati na mesto uspeha.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Џингис Кан
Saturday, 23.05.2015
12:11

Napeto, napeto ..

avatar
Saturday, 23.05.2015
11:48

A čekaj.Prošle sezone Laso nije osvojio ništa i nije ga Perez smenio.Ove sezone Anćeloti nije ništa osvojio i sad ga smenjuje.Ne kontam.Nema boljeg trenera trenutno.Uneo je mir u svlačionicu otkako je došao.

avatar
El Capitan
Saturday, 23.05.2015
13:52

U košarci Perez postupa drugačije. Ne znam zbog čega ali je tako. Laso nije dobio otkaz nakon sezone u kojoj nije osvojio ni prvenstvo ni Evroligu, a 35-ogodisnji Reyes dobija novi ugovor na dvije godine. Iker ima 34 godine i pitanje je hoće li ili neće ostati.

avatar
El Capitan
Saturday, 23.05.2015
10:29

Nestao Florentino Perez !!!nPoslednji put vidjen kako čini najgluplju grešku svog života na račun Real Madrida još od 2003!nAko ga vidite javite bolnici u Madridu :)

avatar
fcb
Saturday, 23.05.2015
10:25

Iskreno ako već mora da ode, mislim da bi mu greška bila da ode u milan, jer čak i da milan dovede ibrahimovica, falkaa i darmijana, a mislim da nema šanse njih trojicu da dovede, pored toga im treba još bar 5-6 veoma kvalitetnih pojačanja, da bi imali neke ozbiljnije šanse u italiji, jer mislim da ni tada ne bi bili dovoljno jaki da naprave nešto ozbiljno u evropi, a za ovako nešto bi bilo potrebno nekih 250 miliona, tako da sva ova priča pada u vodu jer milan toliko neće uložitinZaista ih čeka dug put oporavka i kompletna generalka

avatar
Eccentric
Saturday, 23.05.2015
09:55

Morali su da ga ostave i ovu godinu zna se sa igracima daa gurne hamesa u vatru vise jer je neverovatan fudbaler gotovo sam siguran da bi im bila uspesna sezona ali eto perez kao zna bolje a ako dodje benitez crno se pise.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 23.05.2015
09:18

Sit gladnom ne veruje:-/