Anćeloti na korak od otkaza!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 03.12.2019.
10:55
Izvor: Sportske.net

Mediji u Italiji veruju da će slavni trener za manje od desetak dana, ili najkasnije do Božićne pauze završiti misiju u Napulju.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Karlo Anćeloti je blizu otkaza. Naime, kako stvari stoje, iako je odveo ekipu u karantin posle poraza protiv Bolonje, ukoliko  ne bude značajnog napretka za vikend u Udinama i u duelu sa Genkom gde Napoli treba da overi top 16 fazu, biće smenjen.

Napuljski mediji kažu da je izgubio svlačionicu, autoritet rezultata koji je doneo sa sobom, Partenopei su daleko od vrha tabele, pa De Laurentis želi što pre čoveka koji će praviti novi tim.

Ko bi mogao da dođe u obzir?

Ponovo je aktuelizovana priča o Gatuzu koji je dobar prijatelj sa predsednikom Napolija, na meti je i Fiorentine, želi da se vrati na klupu.

Drugo rešenje bi mogao da bude privremeno trener do leta, neko poput De Bjasija i Reje, Napoli ne izgleda kao tim koji može da se dokopa top 4, ali De Laurentis veruje da bi šok terapija prodrmala ekipu.

U ovom trenutku Vesuvijani imaju osam bodova manje od Rome i Kaljarija koji su na deobi četvrtog mesta, dvanaest manje od trećeplasiranog Lacija, a i Atalanta je ispred sa 25 bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 03.12.2019
12:30

Za Ancelotija bi najbolje bilo da se sada vrati u Milan i da podigne Milan i vrati na staze stare slave .Mislim da to Anceloti moze samo mu treba dati odrjesene ruke.Trener je jako bitan faktor evo Inter da nije Konte dosao i doveo neke igrace opet bi bili tanki kao u prethodnim sezonama a sada su vec konkurencija Juventusu sto dugo nisu bili .Anceloti je neko ko je vodio Milan i osvajao trofeje zna ih u dusu i jedino bi on mozda imao recept da Milan bude onaj stari.

avatar
_mladen_
Tuesday, 03.12.2019
13:14

Uz duzno postovanje Ancelotiju, ali mislim da je i njegovo vreme proslo. Sve manje se zadrzava na klupama klubova a nije bas ni toliko pokazivao.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 07.12.2019
15:47

Ne bi bas rekao Anceloti je uz Murinja,Guardiolu i jos neke trenere trener koji je osvojio najvise trofeja.Murinja svi citaju zbog njegove bunker zatvorene igre ,Anceloti je druga prica zna igrati i ofanzivno i na kontre i na taktiku ipak je to Italijan namazani.Milan i Anceloti su nesto sto ide jedno uz drugo i mislim da bi bilo fino da se ta prica nastavi .Koliko je Ancelotiju potrebno da se vrati u prepoznatljivom izdanju toliko fali i Milanu neko ko ce ih kanalisati na pravi nacin.Vazno je samo da ima neku finansisku pomoc Anceloti i da malo vise ulazu u omladinski pogon.

avatar
Offside
Tuesday, 03.12.2019
13:54

Upravo tako!Moze da prica ko sta hoce ali je trener taj koji bira igrace i koji mora da ima kontrolu nad njima!Apsolutno se slazem da bi za Milan najbolja moguca stvar i scenario bio da ih otkupi ovaj Francuz miilijarder i da dovedu Ancelotija na klupu,mislim da bi Milan mogao da krene ispocetka,samo da mu se kako si rekao daju odresene ruke i solidan transfer budzet!