Anćeloti može da digne spomenik Napoliju zbog otkaza, ovakvu ponudu nije zamišljao ni u najluđim snovima!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 17.12.2019.
13:12
Izvor: Sportske.net

DeLaurentis mu je učinio uslugu, posao ugovoren sinoć, a ove brojke su neverovatne.

Cesare Abbate/ANSA via AP
Cesare Abbate/ANSA via AP

Povezane vesti

Karlo Anćeloti je stigao u Englesku, i iako Everton demantuje da je sve dogovoreno, italijanski mediji su već objavili detalje. Posrednik je bio bivši deoničar Arsenala, Ališer Usmanov, koji je prijatelj predsednika Evertona.

Italijan je želeo da uživa do kraja sezone, odnosno da ne radi, pošto Arsenal nije pokazao interesovanje, a sada je jasno i zbog čega.

Naime, Everton je poslao Anćelotiju ponudu koja se ne odbija. On će postati jedan od tri najplaćenija trenera u Evropi, suma je oko 15 miliona evra po sezoni, a potpisaće ugovor na tri godine!

Uslovi su mu ispunjeni, novac nije problem, kao ni ambiciozni projekat, vlasnik Farhad Moširi je već utrošio mnogo novca, želi "holivudskog trenera" kako je rekao pre nekoliko meseci, nekog poput Klopa ili Gvardiole. Anćeloti je veliko ime, bez obzira što se nije proslavio na poslednja dva posla u Minhenu i Napulju.

Đanluka Di Marcio, uvek pouzdani izvor, je potvrdio da je sve dogovoreno, a ostalo je da Anćeloti raskine ugovor sa Napolijem.

On se nada da DeLaurentis neće praviti problem.

Sećate se situacije sa Sarijem, kada je vlasnik Napolija tražio obeštećenje, iako je trener bio smenjen, jer je imao ugovor. I Anćeloti ima ugovor do 2021. dakle godinu i po dana, mada Napoli može da raskine sporazum u leto. Sada će verovatno nastati preganjanje, ali je Anćeloti spreman da oprosti sav novac do kraja ugovora, to je više od šest miliona neto, jer jednostavno, ovakvu ponudu kao Evertonovu neće dobiti više u životu.

Obećanja su mu pojačanja, čak se spominje Ibrahimović, ali to su tek nagađanja. Sigurno da će Anćeloti tražiti iskusne igrače kako bi na proleće stabilizovao tim i napravio osnove za sledeću sezonu kada će "Karamele" imati ogromne ambicije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Wednesday, 18.12.2019
00:21

Karlito srecno!!! Jedan od najboljih u ovom veku!

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 17.12.2019
21:48

Para , ali ne i trofeja ...

avatar
RHawtin
Tuesday, 17.12.2019
20:03

ma od ovog nema nista

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 17.12.2019
18:41

Odličan obostrani posao

avatar
deki trbic
Tuesday, 17.12.2019
16:36
avatar
BlueMoon
Tuesday, 17.12.2019
16:13

Preskacu znaci Celzi,Arsenal i Junajted naredne sezone

avatar
Gorila u magli! LFC
Tuesday, 17.12.2019
14:25

Eeee,moj Arsenale! Karlito dobrodosao u PL!