"Anćeloti je prevara"!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.04.2019.
09:50
Izvor: Sportske.net

Mnogo povika, u Napulju razočarani, otac kapitena napao slavnog trenera...

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Ovo je bila godina tranzicije za Napoli, ali niko nije zadovoljan. Nisu ni pokušali da bace rukavicu Juventusu, ispali su iz kupa, na kraju eliminisani posle neuspešne jeseni u Ligi šampiona i u LE.

Kompletan italijanski fudbal je u šoku, nemaju predstavnika u završnici evro-kupova, a Napolitanci neizbežno upiru prstom u Anćelotija, jer su sećanja na Sarijev Napoli još sveža.

"Anćeloti je prevara", bio je ogorčen juče Karmine Insinje otac kapitena Napolitanaca, Lorenca koga je Anćeloti zamenio posle sat vremena.

I ako je on pristrasan, publika nije, njegov sin je izviždan posle zamene i mnogi veruju da će napustiti klub na kraju sezone, pominje se Liverpul, ali De Laurentis traži ogroman novac.

Inače, italijanski mediji pišu da je jedini siguran za narednu sezonu, kada su prodaje u pitanju, Kulibali koga Napoli neće pustiti čak ni ako stigne nepristojna ponuda.

Anćeloti ima obećanje da će tim biti pojačan, a od njega se traži da napadne titulu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sasa lesa
Saturday, 20.04.2019
14:53

Prevara je Napoli a ne Anceloti, Napoli realno nema nikakav tim.

avatar
Obican gradjanin
Friday, 19.04.2019
11:02

Dajte vi tu 'prevaru' nama, a Sarija ćemo mi vama, uz naravno doplatu i Iguaina će vam juve dati na pozajmicu gratis. Moj omiljeni trener, ali posle Celsija se malo gubi, jeste trenirao najveće evropskih klubove, ali nijedan nije bio dominantan , kao Celsi one sezone kada je osvojio titulu.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 19.04.2019
10:39

Ako gledamo realno, nije ovo bila tako losa godina za Napoli. Dosta nesretno su zavrsili takmicenje u grupnoj fazi LS (nisu imali srece, naletjeli na Zvezdu :)), ispadanje iz Kupa i LE jeste mozda neuspjeh, ali to nisu za njih pretjerano vazna takmicenja, a sto se tice lige, nije bilo realno da se takmice sa Juveom, ipak su u tranziciji a Juve je dosta jaci nego prosle sezone. Zadrzali su distancu u odnosu na ostale klubove, i dalje su ubjedljivo najbolji posle Juvea, sto je vjerovatno i bio neki glavni cilj. Vidjecemo koliko mogu sljedece sezone, ali ja nisam ocekivao ni ovoliko od tog spoja Anceloti-Napoli, a moram priznati da su u nekim periodima sezone igrali jako dobar fudbal.