Anćeloti je hteo da kupi Džerarda!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 19.10.2014.
18:09
Izvor: Sportske.net

Karlo Anćeloti je govorio o predstojećem meču Reala i Liverpula, ali se to pretvorilo u pohvale na račun Stivena Džerarda.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Real Madrid gostuje Liverpulu u Ligi šampiona u sredu. Kada pogledamo partije i jednih i drugih u poslednje vreme, navijači Liverpula sa razlogom strepe, ali se sigurno neće unapred predati.

Anćeloti je istakao da Real ima obavezu da uvek ide na pobedu, tako će biti i u Engleskoj, ali je takođe rekao da izuzetno poštuje tim Liverpula, pogotovo Stivena Džerarda.

"Džerard je i dalje fantastičan igrač, lider, simbol Liverpula. Malo je igrača kao što je on u današnjem fudbalu", smatra Anćeloti.

Italijan je dodao da je pre nekoliko godina želeo da ga dovede u Milan!

"Pokušali smo da ga dovedemo u Milan. Nije bilo mnogo izgleda za uspeh, ali moraš da probaš. Naravno, nije bilo šanse, njegovo srce kuca za Liverpul i poštujem to", istakao je Anćeloti.

Trener Reala je dodao da je Džerard jedan od igrača sa kojim je najviše želeo da radi i da žali što mu ta želja nije bila ispunjena.

"Upario bih Pirla i njega u sredini terena Milana, to bi bilo fantastično, da je došao, siguran sam da bi Milan imao šansu da odbrani titulu prvaka Evrope. Žao mi je što nije, ali to je život i fudbal", kazao je Italijan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke