Anćeloti izgubio nerve, evo šta je pitao igrače pred Zvezdu?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 17.09.2018.
09:44
Izvor: Sportske.net

On ne doživljava Ligu šampiona kao drugorazredno takmičenje, odnosno ne smatra da Napoli nema šanse, ali propisno su ga iznervirali...

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Napoli stiže u Beograd, mediji na jugu Italije ne posvećuju previše pažnje Zvezdi, ali ono što je glavna poruka je da za razliku od Sarija, Anćeloti želi rezultat u Evropi.

Tačnije, on ne smatra da je prvenstvo jedina šansa i zbog toga rotira, ima plan da igra na tri fronta.

Kako smo pisali, Napoli je pobedio, ali nije oduševio, nedostajalo im je, kako kažu mnogi analitičari i entuzijazma u većem delu utakmice, a primetno je i odsustvo jasne ideje u igri, što se tumači odlaskom Žorginja, u čije kopačke kapiten Hamšik jednostavno ne može da uskoči.

Anćeloti je probao sa 4-4-2, Insinjeom i Mertensom u špicu, ulaskom Milika se vratio na Sarijevih bazičnih 4-3-3, ne može se reći da je to donelo pobedu, ali Poljak jeste asistirao Insinjeu, za gol ni iz čega, koji je rešio meč deset minuta pre kraja.

Tako je teško popodne na sablasnom "Sao Paolu" završeno minimalnom pobedom, trećom Napolija u sezoni, tri boda su iza maksimalnog Juventusa sa kojim će se sastati za par kola.

Danas mediji takođe prenose da je kod Anćelotija bila primetna nervoza tokom meča, obično je staložen, ali ga je igra tima iznervirala.

"Šta vam je, jeste li još na plaži", urlao je slavni trener na svoje izabranike koji su se odbijali od Milenkovića i saigrača u većem delu meča.

Napoli nije u formi, ali je mnogo kvalitetniji od Zvezde. Ipak, srpski šampion pred "Marakanom" ima šansu, a prenosi se i izjava Gorana Čaušića koji je rekao da se uz svoje navijače Zvezda ne plaši nikoga.

Meč u Beogradu igra se u utorak u 21 čas, danas će u podne Milojević i Krstičić biti pred novinarima, a sa druge strane Anćeloti će se pojaviti na konferenciji za štampu u 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 17.09.2018
14:08

Napoli definitivno nije nista posebno, kad su ih izbacili Sahtjor i Lajpcig sve vam je jasno. A ove sezone su jos slabiji za nasa dva maestra na klupi i terenu.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Monday, 17.09.2018
17:39

Potpuno su nezainteresovani bili za LE, vaznija im je bila borba za titulu, a Sahtjor je jedva ispao od Rome koja je izbacila Barsu, a zamalo i Liverpul...

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Monday, 17.09.2018
13:50