Anćeloti doneo odluku, Maks Alegri poveo pobunu! Italija u prašini!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 18.11.2017.
14:01
Izvor: Sportske.net

Stvari dobile šokantni obrt, Italija u prašini, a nije baš da ne postoje ljudi koji imaju "kičmu"!

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Kako smo i pisali, velika je šansa da će Karlo Anćeloti odbiti posao selektora Italije.

On se ne vidi u toj ulozi, smatra da je fudbalu potrebna reforma i ne želi da uđe u sistem u kome rukovodi predsednik Tavekijo koji ga je i zvao. Bivši trener Milana je odbio da vodi i reprezentaciju Saudijske Arabije na Mundijalu, neće preuzeti ni Hrvate, čekaće do početka nove sezone.

Ovo je procurelo preko agenta Branćinija koji je uticajan i dobro obavešten agent, i koji je i Gvardiolu i Anćelotija doveo u Bajern.

Italija sada mora da se okrene traženju drugog trenera, Konte ne želi klupu ponovo, Manćini šalje neodređene poruke.

Pravi šok je stigao od strane Maksa Alegrija, trenera Juventusa. On će istupiti iz asocijacije trenera koja je podržala ostanak predsednika saveza. Naime, on smatra da je prvi čovek trenerskog udruženja Renco Ulivijeri obrukao sve trener svojom podrškom prvom čoveku italijanskog fudbala.

Juventus je klub koji je najveći protivnik i saveza i Tavekija, oni su od početka bili protiv, ali ovo je Alegrijev lični čin, mada se očekuje da će još trenera Serije A pokazati "kičmu" i krenuti istim putem.

Drugim rečima, oni se, kako navodi "Korijere Delo Sport", stide ovoga što se dešava i apsolutno smatraju da svi treba da podnesu ostavke posle neuspeha Italije. Pošto Ulivijeri nije zaštitio njihove interese, ovo je čin podrške zahtevu za smenu Karla Tavekija koji ne namerava da odstupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
masimomorati
Saturday, 18.11.2017
16:29

U ovom tekstu se pretjeruje. Kakvi beskicmenjaci. Niko nije htio na stolicu Italije do Venture. Niti hoce sada. Reprezentacija im je u padu jos od 2006. Jednostavno nema novih igraca koji su vrijedni jedne Italije, nekad fudbalske velesile. Konstantno su pozivali starce u reprezentaciju i to je tako moralo biti (prtisci) i zato su i propali. Ovi iz Juventusa bolje da cute. Koriste pad reprezentacije da se sad kao bune protiv saveza. Njima je i VAR smetao. A nikom postenom na pamet ne bi palo da kaze sta ce nam provjera sudijskih odluka.

avatar
The_Matrix
Saturday, 18.11.2017
16:02

Kako Juventus najveci protivnik Tavekija kada su ga Lotito i Anjelijevi postavili na to mesto? Zna se da su za Albertinija glasali Inter, Milan, Roma, Sampdorija i Napoli...

avatar
BONG83
Saturday, 18.11.2017
20:30

Greska,juve je bio protiv tavekia,inter je glasao za tavekia tj morati jer je veliki prijatelj sa pomenutim a izmedju ostalog ovaj drugi je navijac intera...a iz juventusa bili za albertinija

avatar
Saturday, 18.11.2017
15:04

Kod nas niko nema m*da da uradi ovako nesto!

avatar
Amar Zornic
Saturday, 18.11.2017
15:44

A ni moc nazalost