Amerikancima prekipelo, razlaz u Milanu i sa Ligom šampiona?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 21.04.2019.
10:28
Izvor: Sportske.net

Jedna pobeda u šest utakmica razbesnela čelnike, Milan imao mnogo prilika da reši pitanje povratka u elitu. A sada im ostaje samo strepnja.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Na sreću Milana, ni rivali ne pobeđuju, pa su i dalje četvrti, ali to bi se moglo promeniti ako Atalanta dobije demotivisani Napoli.

Bilo kako bilo, alarm je odavno upaljen i Maldini i Leonardo su nezadovoljni, tim igra sve slabije, a kredibilitet Gatuza se dovodi u pitanje.

Na leto će se Milan osloboditi velikog broja igrača, među njima i nekih standardnih poput Susa i Čalhanoglua, možda i Kesija, pa i Kontija.

Ni Gatuzo nije pošteđen, fond "Eliot" smatra da čak i u slučaju ulaska u Ligu šampiona ne mogu da rizikuju da ulože veliku novac, a da nemaju nikakvu garanciju kad je trener u pitanju.

I dalje se pominje Konte, ali i Venger, međutim, treba sačekati kraj sezone.

Kako stoji Milan sa rasporedom do kraja?

Gostuju Torinu koji bi ih pobedom stigao na tabeli, pa čekaju Bolonju koja je sve bliža opstanku, kao i Frozinone i onda idu u Feraru, SPAL bi do tada trebalo da obezbedi opstanak.

Ali, Roma ima Kaljari, Đenovu, Juve, Sasuolo i Parmu do kraja, nijedan od tih pet timova nema nikakve ambicije do kraja sezone.

Atalanta i Torino imaju teži raspored, Lacio još nije odustao, ali realno, oni su svoje šanse propustili. Čini se da ako Milan izgubi naredne nedelje u Torinu, ili ih Roma pretekne, ništa više neće biti u rukama "Rosonera" koji su potpuno izgubili samopouzdanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 21.04.2019
13:08

Reina (*Djidjio Donaruma, Plizari)- Kaldara (Simic), Savic (Musakio), Romanjoli (Djalo)- Konti (Kalabria), Kesi/Barela (?, ?), Bakajoko (?), Emerson (Laksalt, Abanda)- Paketa (Bonaventura, *Kastiljeho)- Pjontek (Kutrone, *?), Depaj/Kjeza (?, *Borini). Prodati Susa, Calhanoglua i Silvu, mozemo nekih 90 do 100 miliona da dobijemo za njih, prodati i RR za kojeg valjda mozemo oko 20, prodati mozda cak i malog Donarumu ako (opet) ne udjemo u LS sto bi prihode od prodaje dovelo do otprilike 170. Ako hocemo Barelu, morali bismo i Kesija. Savic, Emerson i Depaj mogu za jedno 100-ak miliona zajedno. Koja krila, sta ce nam to, samo 4-3-1-2 ili formacija sa 3 stopera: 3-4-1-2.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 22.04.2019
16:13

Kastiljeho moze i napred kao alternativa (SS) za jednog od ove dvojice mada vise za Depaja ili K(i)jezu.

avatar
RHawtin
Sunday, 21.04.2019
12:51

Valdimire crna 'tico :D

avatar
karma
Sunday, 21.04.2019
12:00

Sa ovakom igrom ne zasluzuju da igraju LS,bruka!!Suso,Cahanoglu,Kesi i jos mnogo njih momentalno prodati

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 21.04.2019
11:37
avatar
Stefan Lazović
Sunday, 21.04.2019
10:59

Primetio sam da cim Milan kiksne, kiksnu maltene svi iza njega, Lacio, Roma, Atalanta. Izgleda mi kao da ce Milan u LS

avatar
myspace
Sunday, 21.04.2019
11:38

Iskreno ja sam navijac Rome, ali bih bas voleo da propuste sl.godine LS jer me se smucilo vise uprava koja je sve dobro prodala! Ovde zasluzuje Atalanta to 4 mesto i nadam se da ce uspeti u tome!

avatar
Stefan Lazović
Monday, 22.04.2019
13:41

Ne poricem da zasluzuje, samo govorim o nekim stvarima koje nemaju puno veze sa fudbalom. Tako da nazalost mislim da Atalanta nema nikakve sanse tu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 21.04.2019
10:43

NJIMA je prekipelo? Posle Bolonje igramo protiv Fiorentine, i to u gostima.