Alisonov kiks pokrenuo pitanje - Hoće li Klop odustati od stare prakse?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.09.2018.
19:10
Izvor: Sportske.net

Liverpul je tokom leta ispunio želju Jirgenu Klopu i doveo mu Alisona Bekera, ali se i pored toga postavlja pitanje da li će Nemac odustati od prošlosezonske prakse.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Frustracije navijača Liverpula zbog olako izgubljenog finala Lige šampiona i grešaka Lorisa Karijusa uminule su nakon kupovine Alisona Bekera i četiri vezana trijumfa na startu nove sezone u Premijer ligi.

Nemac je napustio "Enfild", preselio se u Bešiktaš, ali je greška Alisona Bekera u duelu sa Lesterom ponovo uzburkala duhove.

Jirgen Klop je stao u odbranu skupo plaćenog golmana i objasnio da je dobro što je na startu sezone napravio grešku i to u utakmici koju je Liverpul na kraju dobio.

Mnogi su nakon toga postavili pitanje, da li će Jirgen Klop ponovo pribegavati prošlosezonskoj praksi rokade golmana?

Menadžer Liverpula davao je prošle sezone priliku Simonu Minjoleu, Belgijanac je branio na 19 mečeva u Premijer ligi, a Loris Karijus je bio neprikosnoven u Ligi šampiona.

Ugledni "Gardijan" ponovo je pokrenuo tu temu i došao do zaključka da Jirgen Klop ovoga puta neće rizikovati ništa. Stara praksa odlazi u arhivu, što znači da je Alison Beker prvi izbor za Premijer ligu i Ligu šampiona.

Minjole nije uspeo da izdejstvuje transfer, bio je frustriran, a sada mu ostaje da čeka na šansu u domaćim kup takmičenjima.

To znači da će Zvezdina publika 6. novembra na stadionu "Rajko Mitić" moći da vidi na delu golmana kojeg je Liverpul lani platio 65 miliona funti. Spiskove Tomasa Tuhela, Karla Anćelotija, Jirgena Klopa i Vladana Milojevića za mečeve Lige šampiona možete naći u vesti u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miletaaaaa
Thursday, 06.09.2018
13:47

Minjole ce nazalost braniti protiv Zvezde 1/1...

avatar
MarioJ
Wednesday, 05.09.2018
08:41

Onaj kiks protiv Lestera je nebitan nije uticao na rezultat. Od pocetka sampionata je najbolji golman na Ostrvu.

avatar
_mladen_
Wednesday, 05.09.2018
00:43

Alison je prvi golman i branice uvek, osim mozda u nekom kupu. Odican je, savrseno se uklapa u igru. Napravio je kiks, sto je odmicno, da sledeci put bude pametniji. Sve ostalo je do sad bio odlicno, ispucavanja, odbrane, prekidi.

avatar
Robert Bob Paisley
Wednesday, 05.09.2018
00:03

Odlicna stvar je sto mu se to desilo na utakmici koju je Liverpul pobedio. Nadam se da je izvukao pouke iz ove greske.

avatar
GoHardCAMPEONES
Tuesday, 04.09.2018
21:04

Klop je flop :D

avatar
Gvozdeni1997
Tuesday, 04.09.2018
19:17

Ko Je Gledao utakmicu video je da je glavni krivac Stoper koji je Neverovatno Lose vratio loptu golmanu,a njegova krivica je sto nije na prvu ispucao...

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 04.09.2018
19:25

Glavni krivac stoper??? Aha. Ne kazem da je poslao dobar pas ka Alisonu, ali ti ga pretera. Pa nije on tim dodavanjem omogucio stopostotnu sansu Lesteru, cela ta situacija uopste nije bila kriticna dok ovaj nije poceo da dribla.

avatar
Badi
Tuesday, 04.09.2018
20:53

Alison voli da se igra, ako si gledao liverpul od pocetka sezone, onda znas da je 2-3 puta driblao. Jednom je za malo penal napravio i samo se cekala greska. Vise nece driblati 😂