Alison ipak nije bio prva opcija!?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 27.07.2018.
22:13
Izvor: Sportske.net

Klop možda i nehotice otkrio svog prvog pika na golu "Redsa".

EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Liverpul je doveo novog golmana, svetska klasa definitivno, ali nakon ove transfer "bombe" svi su počeli da komentarišu Klopa i izjave koje je davao ne tako davne 2016. godine.

Klub iz Premijer lige je oborio rekord i doveo Alisona za 75 miliona evra, Roma je zaradila ogroman novac za dvadesetpetogodišnjeg golmana, a mnogi osuđuju ovaj potez i ovoliki novac za igrača koji stoji među stativama.

Klop pokušava da objasni da to jeste veliki novac, ali da je postajala i skuplja opcija od Alisona.

"Svi misle da je to mnogo novca. To i jeste mnogo novca, ali to je moglo da bude i suludo mnogo novca jer je klauzula za Oblaka 100 miliona evra", započeo je trener Liverpula.

"To je deo posla, da dovedete najbolje igrače koje možete. Tržište za golmane je drugačije zato što ne možete svake godine da imate vrhunske golmane koji su dostupni."

Jirgen Klop

"Mi nismo znali tačno da li je Alison na prodaju, ali u određenom trenutku smo shvatili da je dostupan, kao i da je ovo pravi trenutak da krenemo po njega", dodao je za kraj Klop.

Da li ovo pominjanje Oblaka znači da je on bio prva želja nemačkog trenera ili ipak samo da pokaže da Alison i "nije baš toliko skup", kao i da je mogao više da potroši.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MANUTD
Saturday, 28.07.2018
14:37

Klop. Robin Hud modernog fudbala koji sam pravi klasu od igraca zar ne? Napravio je koga u liverpulu? Samo najskupljeg stopera i golmana svih vremena. Da, cak dva pojacanja Klopa pripadaju grupi najskuplje placenih igraca na svojim pozicijama ikad.

avatar
BeRealisticDemandThe
Saturday, 28.07.2018
00:39

To da su uradili i doveli oblaka a ne bih imao lose da kazem ovako,mnogo je to para.

avatar
äxwell
Friday, 27.07.2018
22:48

Ja reko da nije Subasic u pitanju!hahahah Kako ste po ovome zakljucili da je Oblak bio prvi pik? Alison vise odgovara stilu koji igra Liverpul..Odlican je sa nogama i ima sjajnu distribuciju lopte. Oblak bi isto bio odlicna opcija al po meni najbolje moguce rjesenje je dovedeno.

avatar
NikkiCFC
Friday, 27.07.2018
23:33

Da ste doveli Fekira ostao bi Karijus prvi golman.

avatar
Normal one
Saturday, 28.07.2018
10:10

Jos postoji sansa za to,ali znatno manja.

avatar
_mladen_
Saturday, 28.07.2018
05:12

Ne bi, njima je golman i neka 10 bila glavni cilj da dovedu.

avatar
riquelme
Saturday, 28.07.2018
00:46

Pusti Pep pricu... Dobar sa nogama trambalamba... To se nije pricalo dok Nojer nije krenuo da izlece do pola terena. Svaki ozbiljan golman igra dobro sa nogama kao i Nojer, Oblak, Kurtoa, De Hea, koji su samo mnogo bolji od Alisona, Lorisa, Edersona, Ter Stegena u rukama. Ali su svakako svi odlicni golmani.

avatar
Kralj Stiven
Friday, 27.07.2018
22:37

Nije bilo ni realno ocekivati da ce Oblak doci s obzirom da je Atletiko stalno konkurentan u Spaniji,osvojili su LE i finale LS se igra na njihovom stadionu.Ja sam prezadovoljan dolaskom Alisona,a sad cekamo da nam Romathempton razvije jos kog igraca tipa Klajverta ili Undera :D