Aleksis Sančez opet u modi, evo šta je njegova ideja, Junajtedu se ne sviđa!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 30.07.2020.
09:53
Izvor: Sportske.net

Na kraju poslednju reč ipak će imati matični klub...

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

I dalje traje neizvesnost oko Aleksisa Sančeza, naime, Konte hoće da zadrži Čileanca za koga tvrdi da se vratio u nekadašnju formu.

Inter nudi pozajmicu na još sezonu Junajtedu, na kraju godine bi za 15 miliona evra otkupili "Čudesnog dečaka". Ali, problem je njegova plata, naime, Junajted je plaćao tri četvrtine od 25 miliona, jasno je da im se ne isplati.

Solskjer želi da se Aleksis vrati, Južnoamerikanac, kako pišu mediji u njegovoj domovini ne želi takav rasplet, a opet neće se odreći 50 miliona koliko treba neto da zaradi od Junajteda u preostale dve godine ugovora.

Na kraju pitaju se "Đavoli", ako ne bude nađeno rešenje, Sančez će morati da se vrati odmah posle završetka prvenstva za vikend u Englesku jer mu tada ističe pozajmica, neće igrati sa Interom LE.

Međutim, postoji mogućnost da ipak dođe do dogovora. Junajted bi isplatio neku vrstu odštete Sančezu, Inter bi morao da plati 15-tak miliona evra obeštećenja, a i da se dogovori sa Čileancem oko novog ugovora. Ipak, sve ovo je na dugom štapu, jer Italijani ne mogu da mu ponude više od nekih 7-8 miliona tri puta manju platu nego u Junajtedu.

Baner

Sančezu odgovara da ostane ovako kako jeste, kao i Interu, ali Junajted svakako neće pristati na još godinu pozajmice.

Postoji i mogućnost da u Americi Sančez uzme veliki novac, ali on i dalje želi da igra u Evropi na vrhunskom nivou...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Red Army
Thursday, 30.07.2020
19:11

Ako nece da ga kupe onda neka ostane makar za rotaciju, nece sigurno da im ga poklone

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 30.07.2020
16:55

Lepo ste rekli - ali ovih 7-8 milona evra to je bruto iznos - na to dodaj te jos dva miliona evra, sto je oko 10 milona bruto. neto je to 5 miliona evra kojih nude Sancezu. Sve govori da ce Sancez da se vrati u Junajted do 9 avgusta kad i istekne pozazmica. mozda ce da odigra protiv Hetafe jos 5 avgusta i onda se devetog vrati tamo. Inter ne prelazi tih 5 miliona kojih mu nudi neto

avatar
Devil born 1878
Thursday, 30.07.2020
10:41

Hoce pare a nece da igra tamo gde ga placaju, druze moj ili ces transfer ili u kupovima i manje bitnim utakmicama igrati