Aleksis bi da odmori od reprezentacije

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.03.2018.
16:39
Izvor: Beta

Čileanski fudbaler Aleksis Sančez priključio se reprezentaciji, uprkos tome što je tražio da propusti okupljanje državnog tima posle nešto lošijeg početka u Mančester junajtedu.

Beta/Nick Potts/PA via AP
Beta/Nick Potts/PA via AP

Povezane vesti

Sančez je 22. januara iz Arsenala prešao u Mančester junajted i postigao je jedan gol u 10 utakmica.

"Od sebe tražim mnogo i očekivao sam da će biti bolje. Po dolasku u Junajted bilo je teško sve promeniti u kratkom roku. Čak sam i oklevao da dodjem u Švedsku (sa reprezentacjom)", rekao je " Sančes", preneo je "Bi-Bi-Si" (BBC).

Sančez je odlučio da se priključi reprezentaciji za prijateljske utakmice sa Švedskom u subotu i Danskom u utorak, posle razgovora sa golmanom Mančester sitija i kapitenom Čilea Klaudiom Bravom.

"Tražio sam dozvolu da propustim te utakmice, ali onda sam pomislio da je bolje da razgovaram sa Klaudiom i rekao sam mu da bi trebalo da budemo ujedinjeni", rekao je Sančes.

On je u sklopu trampe za Henriha Mhitarjana došao u Junajted, za koji je debitovao u četvrtoj rundi FA kupa protiv Jeovila. Postigao je gol u utakmici protiv Hadersfilda (2:0), 3. februara, ali se od tada nije upisao među strelce.

"Promena kluba se naglo dogodila, to je bio prvi put da u januaru menjam klub, ali u mom životu su se dogodile mnoge teške stvari", dodao je bivši fudbaler Udinezea i Barselone. 

Čile je aktuelni šampion Kupa Amerike, ali nije uspeo da se plasira na Svetsko prvenstvo u Rusiji ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
II Plava Horda II
Thursday, 22.03.2018
18:19

Sta ti je Murinjov uticaj, cim ne ide kako treba odmah neka pravdanja. Cu ovo, mnogo teskih stvari mi se dogodilo, tesko je prezivljavati sa pola miliona nedeljno, naglo sam promenio klub iako sam se dve godine spremao za tako nesto, presao sam u januaru i nisam bio spreman da odmah igram iako sam bio u punom takmicarskom pogonu itd itd. Kazi lepo covece ne umem da igram levog beka gde me Murinjo stavlja i gotova prica.

avatar
Medison
Thursday, 22.03.2018
19:00

Samo opusteno nemoj se ti toliko mnogo sekirati za JUNAJTED veliki je to klub, ja ne mogu da svatim kako to na svaku vest o NAJTROFEJNIJEM KLUBU u engleskoj prvi je procitaju i ostave komentar neki kao navijaci celsija, sto se toliko brinete o JUNAJTEDU

avatar
II Plava Horda II
Thursday, 22.03.2018
19:19

Burazengijo ovu je sportski sajt, a ne junajtedov sajt. Svako ima pravo da komentarise sta mu je volja ko si ti da odredjujes ko ce gde da se javlja?